خانه » آشپزی » آموزش تهیه خورشت فسنجان ملس

خرید مانتو اداری

آموزش تهیه خورشت فسنجان ملس

آموزش تهیه خورشت فسنجان ملس

بخاطر خواص بی نظیر گردو و گوشت که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مفید برای درمان بیماری های مختلف است و همچنین خواص رب انار که در پست های قبل در همین سایت روش خانگی تهیه آن را به شما آموزش داده بودیم امروز در مدل 24 قصد داریم دستور پخت خورشت فسنجان را به شما آموزش دهیم . این خورشت یک غذای کاملا ایرانیست و به سبک ها و مدل های مختلفی با مزه ترش ، شیرین و ملس تهیه می شود و یکی از گران ترین غذاها در منوی رستوران هاست . با ما همراه باشید .

 

فسنجان

 

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان

گوشت گوساله …………. 400 گرم

پیاز ……………. 2 عدد متوسط

گردو ………….. 300 گرم

رب انار ……….. 5 قاشق غذا خوری

آبلیمو ………….. 3 قاشق غذا خوری

شکر …………… 2 قاشق غذا خوری

نمک و ادویه ……. به میزان لازم

آب ……………. یک پارچ یک لیتری

 

روش تهیه

گردوها را از پوست جدا کرده و مغزشان را آسیاب می کنیم . گوشت گوساله و پیاز را با عایت نکات بهداشتی شسته و گوشت ها را در قطعات مربعی متوسط برش دهید و پیازها را خیلی ریز خرد کنید با کمی روغن پیازها را تفت داده در حدی که کمی سبک شوند بعد گوشت ها را اضافه کنید درب قابلمه را بگذارید . اجازه دهید کمی گوشت و پیاز با شعله کم و روغن سرخ شوند. ده دقیقه بعد از اینکه گوشت نرم تر شد نمک و ادویه را اضافه کنید .سپس یک پارچ آب به آنها اضافه کنید . بعد از جوش آمدن آب گردوهای آسیاب شده را اضافه کنید . دو ساعت زمان دهید تا گوشت با گردو و آب کاملا پخته شود .ب

عد از گذشت این زمان و بالا آمدن روغن گردو 5 قاشق رب انار ترش به آن اضافه کنید . نیم ساعت بعد دو قاشق شکر و 3 قاشق آبلیمو را حل کرده و به خورشت اضافه کنید . شعله را کم کرده و اجازه دهید تا خورشت فسنجان جا بیفتد .چیزی حدود چهار ساعت برای پخت کامل این خورشت با مراحل سرخ کردن آن زمان لازم است . خب خورشت فسنجان با طعم ملس آماده شده با پخت پرنج ایرانی زعفرانی همراه با دوغ و سبزی تازه یک وعده غذایی کامل و مغذی خواهد بود .

 

فسنجان

 

نکات :

  1. می توانید بجای گوشت گوساله از مرغ استفاده کنید که کلسترول کمتری دارد . یا اینکه مرغ را جدا بپزید و مرغ آن را ریش ریش کنید بعد با پیازها تفت دهید و از آب مرغ بجای آبی که قرارست به خورشت اضافه شد ، استفاده کنید .
  2. اگر می خواهید فسنجان طعم ترش تری پیدا کند از رب انار ترش استفاده کنید و مقدار شکر را از دو قاشق غذاخوری به یک قاشق تغییر دهید .
  3. به خاطر اینکه خود گردو روغن پس می دهد و چربی آن مضر نیست در مرحله تفت دادن پیاز و گوشت از روغن کمتری استفاده کنید .

 

منبع : model24.ir

اشتراک گذاری مطلب
برچسب ها :
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز