خانه » آشپزی » آموزش تهیه رب انار مرحله به مرحله

خرید مانتو اداری

آموزش تهیه رب انار مرحله به مرحله

آموزش تهیه رب انار مرحله به مرحله

امروز قصد داریم در سایت مدل 24 یکی بهترین و خوشمزه ترین چاشنی های غذا را به شما آموزش دهیم که در غذاهایی مثل اکبر جوجه و فسنجون و انواع مرغ و خورشت ها استفاده می شود و اون چیزی نیست جز رب انار.که معمولا به رنگ قهوه ای تیره یا قرمز تیره می باشد.اگر از این چاشنی در غذاهای خود استفاده می کنید و بیشتر نمونه خانگی آن را می پسندید ما را این آموزش همراهی کنید.

 

رب انار

model24.ir

مواد لازم برای رب انار

انار ……………….. 16 کیلو

نمک ……………… یک قاشق غذا خوری

آب ……………….. به میزان لازم

 

طرز تهیه رب انار

قبل از اینکه مراحل کار را به شما عزیزان آموزش دهیم توضیحی مختصری راجع مقدار انار لازم بدهیم.اگر انارها تازه و آب دار باشند به ازای هر هشت کیلو گرم می توان از آن تقریبا یک کیلو رب درست کرد. پس اینجا ما در مقدار کم 16 کیلویی به شما آموزش می دهیم پس از یادگیری و کسب تجربه می توانید در مقدار زیاد رب را تهیه کنید.

بعد از شستن و جدا کردن تاج بالای انار آن ها را به دو بخش قسمت کنید. دانه ها را از پوست انار جدا کرده  و در یک آبکش بریزید(سعی کنید دانه های خشک و خراب و پوس تهای سفید انار را از دانه های سالم جدا شود).سپس یک بار تاکید می کنم یک بار آنها را آبکشی کنید زیرا آبکشی بیش از اندازه باعث از بین رفتن خاصیت انارها می شود.ازینجا به بعد می توانید برای گرفتن آب دانه های انار به دو روش عمل کنید.

 

روش اول :

دانه ها را به روش سنتی در قابلمه بریزید تا حدی به آن آب اضافه کنید تا روی انارها پوشیده شود بعد از اینکه جوش خورد و رم شد در صافی بریزید.با کف گیر در صافی فشار دهید تا آب و تفاله های قابل استفاده انار از صافی بگذرند.بعد دباره دانه ها را جوشانده و بار دیگر از صافی رد میکنید تا جایی که دانه های انار سفید شود.

 

روش دوم :

دانه های انار را در چرخ گوشت یا مخلوط کن یا آبمیوه گیر بریزید.بعد از اینکه مراحل آب گیری تمام شد دانه های انار سفید شده و قابل جداسازی است.مزیت استفاده از دستگاه های برقی در راحتی و صرفه جویی زمان است و دیگر نیاز به جوشاندن دوباره نیست.

 

 

رب انار

 

خب حالا آب انارهای بدست آمده را در قابلمه میریزیم و با شلعه ملایم اجازه می دهیم خوب غلظت پیدا کنید.هر چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید تا نسوزد.اگر مواد به کف قابلمه چسبید ظرف را عوض کنید.آن قدر این هم زدن را ادامه دهید تا به سفت شود. رب انار آماده است حالا وقت اضافه کردن نمک است.یک قاشق نمک را اضافه کرده و صبر کنید سرد شود. سپس آن را در ظرف دیگری قرار دهید و در یخچال نگه داری کنید.

 

چند نکته :

-سفتی رب انار باید به اندازه ای باشد که نه بریزد و نه اینکه نشود قاشق را در آن فرو کرد.

-همچنین توجه داشته باشید رب بعد از سرد شدن سفت می شود پس در موقع آماده سازی کمی رقیق تر از روی گاز بردارید که بیش از اندازه سفت نباشد.

-اگر رب انار را می خواهید خارج از یخچال نگهداری کنید نمک بیشتری به آن اضافه کنید تا دیر تر خراب شود.(نمک را برای دوام و ماندگاری بیشتر رب به آن اضافه می کنند)

 

منبع : model24.ir

 

اشتراک گذاری مطلب
برچسب ها : ,
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز