خانه » آشپزی » آموزش تهیه سوسیس خانگی

خرید مانتو اداری

آموزش تهیه سوسیس خانگی

آموزش تهیه سوسیس خانگی

از آنجایی که ذایقه ایرانی ها به سمت غذاهای بیرونی و فست فودی رفته و تغذیه اکثر بچه ها و نوجوان در مدرسه و خانه ساندویچ و پیتزا است تصمیم گرفته ایم به خاطر مضراتی که این غذاها در مراحل آماده سازی در کارخانه ها و رستوران ها در پختن آن بکار می گیرند نوع خانگی آن ها را به شما آموزش دهیم تا از مواد بکار رفته و پخت آن اطمینان داشته باشیم . در پست های قبلی همبرگر خانگی را به شما آموزش دادیم در این پست از سایت مدل 24 قصد داریم طرز تهیه سوسیس خانگی را به شما آموزش دهیم . تا انتهای مراحل آموزش با ما باشید .

 

سوسیس

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی

گوشت قرمز …………… 500 گرم

سیر ………………… 3 حبه

تخم مرغ …………… یک عدد

آرد ……………….. یک دوم پیمانه

روغن ……………. دو قاشق

اسانس دود ……….. دو قطره

شیر خشک ………. 15 گرم

 

 

مواد لازم برای ادویه سوسیس

فلفل سفید …………… نصف قاشق چای خوری

فلفل قرمز …………. نصف قاشق چای خوری

آویشن ……………. نصف قاشق چای خوری

پودر سیر ………… یک قاشق چای خوری

زنجبیل ………….. یک چهارم قاشق چای خوری

نمک ……………. سه قاشق چای خوری

پودر پیاز ………… یک قاشق چای خوری

پاپریکا ……………. یک چهارم قاشق چای خوری

 

روش تهیه

ابتدا گوشت را به شکل مکعب خرد کنید بعد از شستن دو ساعت در فریزر بگذارید . کمی که منجمد شد با سیرها دو دور چرخ کنید.  بعد از آن اول تخم مرغ را در یک ظرف جدا گانه بشکنید تا از سلامت آن مطمئن شوید . با یک چنگال شروع به هم زدن کنید تا بوی تخم مرغ از بین رود. می توانید موقع هم زدن کمی پودر سیر اضافه کنید. حالا تخم مرغ ، آرد ، دو قاشق روغن ، نمک و بقیه ادویه هایی که بالا گفتیم به اندازه های مشخص شده اضافه کنید .شروع به ورز دادن گوشت کنید تا همه ادویه ها به خرد گوشت رود و گوشت انسجام پیدا کند . بعد دو قطره اسانس دود اضافه کنید .

یک ساعت مواد را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد . سپس پلاستیک مخصوص سوسیس را از یک طرف با نخ ببندید و یک سر دیگر آن را به چرخ گوشت وصل کنید و مواد سوسیس را وارد پلاستیک کنید . حالا طرف دیگر پلاستیک را ببنید و در یک ظرف آب جوشیده قرار داده و بخار پز کنید بعد از 45 دقیقه سوسیس ها را در یک روز در یخچال بگذارید بعد از می توانید در فریزر نگهداری کنید .

سوسیس

نکات :

  1. می توانید بجای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید برای اینکار قسمت های گوشتی را از استخوان جدا کنید . بهتر است فقط از ران و سینه مرغ استفاده شود .
  2. اضافه کردن اسانس دود اختیاری است .
  3. میزان ادویه ها اختیاری می باشد . در صورتی که از زنجبیل یا پودر سیر یا پیاز را دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید .

 

منبع : model24.ir

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز