خانه » آشپزی » آموزش تهیه چیپس و پنیر با سس کچاپ

خرید مانتو اداری

آموزش تهیه چیپس و پنیر با سس کچاپ

آموزش تهیه چیپس و پنیر با سس کچاپ

این روزها در منوی اکثر کافه ها غذاهای سرد و فست فودی نیز سرو می شود که یکی از پرطرفدارترین آنها چیپس و پنیر است. یک پیش غذای فوق العاده خوشمزه و البته پر چرب که ترکیب آن با سس کچاب و فرانسوی و یک نوشیدنی خنک بسیار دلچسب خواهد بود . معمولا ازین پیش غذا برای عصرانه سفارش داده می شود اما با توجه به محتویاتش مثل ذرت فلفل کالباس قرچ و مرغ می توان به عنوان یک شام سبک نیز آن را نوش جان کنید . قصد داریم در سایت مدل 24 دستور چیپس و پنیر را در اختیار شما علاقمندان به غذاهای فست فودی قرار دهیم .

 

چیپس و پنیر

مواد لازم برای تهیه چیپس و پنیر

چیپس ……………….. یک بسته

پنیر ………………… 200 گرم

کالباس …………….. پنج برگ

قارچ ………………. 10 عدد

مرغ……………… یک چهارم سینه مرغ

فلفل دلمه ………….. دو عدد تازه

ذرت ……………….. نصف لیوان

 

روش تهیه

سینه مرغ را را به قطعات کوچک برش داده  کمی نمک و زردچوبه بزنید و در ماهیتابه بخار پز کنید. بعد قارچ و فلفل دلمه ای ها را شسته و برش دهید ( قارچ ها ورقه ای و فلفل ها خلال باریک شوند). کالباس ها را نیز نگینی خرد کنید . بعد یک ظرف پیرکس مستطیلی بیاورید و کمی کفش را چرب کنید .

یک سوم بسته چیپس را در ظرف بچینید مقداری از پنیر را روی چیپس بریزید حالا بصورت لایه لایه قارچ و فلفل ذرت و کالباس و مرغ را روی هم پچینید و لابه لای آن کمی پنیر اضافه کنید تا بعد از پخت نریزد. یک سوم بعدی چیپس ها را چیده و دوباره با پنیر بپوشانید و باقی مواد را لایه به لایه با کمی پنیر بینشان اضافه کنید. باقی چیپس هارا گذاشته و دوباره پنیر و مخلفات بگذارید .

در لایه آخر روی مخلفاتمان را کامل با پنیر بپوشانید . حالا در مدت 15 دقیقه در دمای 180 فر یا ماکروفر یا تستر قرار دهید و اجازه دهید پنیر کامل آب شده و همه مواد بهم بچسبند. چیپس و پنیر شما آماده خوردن است. نوش جان.

چیپس و پنیر

 

طرز تهیه سس کچاب

یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و با روغن تفت دهید چند دقیقه بعد یک حبه سیر رنده شده را با پیازها دوباره تفت دهید. سپس پوره گوجه فرنگی و سرکه و آب را بیفزایید بعد جوش آمدن شکر فلفل و پودر پاپریکا را اضافه کنید و اجازه دهید  20 دقیقه روی شعله با حرارت ملایم بماند.مرتب آن را هم بزنید تا نسوزد.سپس سس را بعد کمی سرد شدن در غذا ساز بریزید و میکس کنید تا سس یک دست شود . سس شما آماده است اگر در اندازه زیاد درست کرده اید در یک ظرف شیشه ایی تمیز بریزید و در آن را محک ببندید و موقع استفاده برای جلوگیری از کپک زدن هربار از قاشق تمیز استفاده کنید.

 

منبع : model24.ir

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز