خانه » آشپزی » آموزش تهیه کالباس خانگی

آموزش تهیه کالباس خانگی

سال های بسیاری است علاقه خیلی ها به سمت غذاهای  فست فودی رفته و اکثر بچه ها و نوجوان در مدرسه و خانه ساندویچ و پیتزا را به غذاهای دیگر ترجیح می دهند. به دلیل مضراتی که این غذاها در مراحل آماده سازی در کارخانه ها و رستوران ها در پختن آن بکار می گیرند بنا داریم نوع خانگی آن ها را به شما آموزش دهیم تا از مواد بکار رفته و پخت آن اطمینان داشته باشیم .

در پست های قبلی همبرگر و سوسیس خانگی را به شما آموزش دادیم در این پست از سایت مدل 24 قصد داریم طرز تهیه کالباس خانگی را به شما آموزش دهیم .  با یادگیری دستور آن می توانید غذاها  سالادهای متنوعی را در کوتاه ترین زمان تهیه کنید .تا انتهای مراحل آموزش با ما باشید .

 

کالباس

 

مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی

گوشت قرمز یا سینه مرغ …………… 500 گرم

سیر ………………… 3 حبه

تخم مرغ ………….. یک عدد

شیر خشک ……….. 15 گرم

آرد سفید …………. 75 گرم

پودر سیر………… یک قاشق چای خوری

زنجبیل ………….. یک پنجم قاشق چای خوری

نمک ……………. سه قاشق چای خوری

آویشن ………….. یک قاشق چای خوری

شکر …………… یک قاشق چای خوری

فلفل سفید ………. یک دوم قاشق چای خوری

پودر پنیر ……… یک قاشق چای خوری

روغن ………… به میزان لازم

هل ساییده شده …… یک دوم قاشق چای خوری

 

روش تهیه

قبل از چرخ کردن گوشت دو ساعتی زمان دهید تا کمی منجمد شود بعد گوشت ها را با اندازه ریز دو بار چرخ کنید . سه حبه سیر را چرخ کنید . تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تا بوی آن از بین رود . گوشت چرخ شده ، تخم مرغ زده شده ، شیر خشک ، روغن مایع ( حدودا نصف استکان ) و ادویه های گفته شده را کم کم در هر مرحله مخلوط کردن اضافه کنید .

تقریبا 75 گرم آرد سفید را دو بار در ظرفی الک کرده تا هوای بین آرد ها از بین رود بعد کم کم به بقیه مواد اضافه کنید . آن قدر مواد را با دست ورز دهید تا به شکل یک خمیر منسجم و صورتی رنگ در بیاید . اگر ورز دادن برای شما مشکل است می توانید در تمام مراحل مخلوط کردن مخلفات از غذا ساز استفاده کنید . از ای نجا به بعد برای بسته بندی کالباس به دو روش می توانید عمل کنید :

روش اول : یک فویل آلومینیمی را پهن کرده و مواد کالباس را روی آن بریزید ، فویل را رول کرده و دو طرف آن را مانند شکلات ببندید .

روش دوم : کیسه های مخصوص کالباس را تهیه کرده و به قسمت لوله ای چرخ گوشت وصل کنید . بعد از آن طرف باز را با نخ گره بزنید .

بعد از بسته بندی به یکی از دو روش کالباس را چهل و پنج دقیقه در آب جوش بخار پز کنید و سپس یک شبانه روز در یخچال بگذارید . بعد از این مدت می توانید برای چند ماه در فریزر نگهداری کنید .

 

کالباس
model24.ir

 

منبع : model24.ir

 

 

همچنین ببینید

استیک

آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص قارچ

استیک از غذاهای محبوب بین اللمل است که از یک تکه گوشت ( گاو ، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *