خانه » آشپزی » آموزش خورشت آلو اسفناج برای درمان بیماری کم خونی

خرید مانتو اداری

آموزش خورشت آلو اسفناج برای درمان  بیماری کم خونی

آموزش خورشت آلو اسفناج برای درمان بیماری کم خونی

اسفناج به خاطر وجود ویتامین سی و قدرتی که در جذب آهن دارد به عنوان یک سبزی بسیار مفید برای درمان کم خونی شناخته شده است . معمولا برای رفم کم خونی بهتر است چند بار در هفته با آب کم  و یک قاشق نمک با شعله کم پخته و با همان آب خورده شود تا کمبود آهن بدن جبران گردد اما ممکن است این روش پخت با ذایقه خیلی ها جور نباشد . در این مطلب از سایت مدل 24 می خواهیم خورشت آلو اسفناج را به شما آموزش دهیم که هم خوشمزه تر است و همان خواص را برای درمان کم خونی دارد و هم یک غذای مناسب برای مهمانی ها می باشد. با ما همراه باشید.

 

خورشت آلو اسفناج

model24.ir

 

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج

اسفناج …………………. دو کیلو

گوشت ………………… 400 گرم

پیاز ………………….. یک عدد بزرگ

تره ………………….. نیم کیلو

آلو خورشتی …………. 250 گرم

نمک و فلفل و زردچوبه …………… به میزان لازم

 

*این مقدارهای تعیین شده برای هشت نفر می باشد.

 

مرحله  اول پخت

قبل از شروع به پخت با توجه به نکات بهداشتی گوشت و پیاز سبزی ها را بشورید . سبزی ها را بعد اینکه آبشان گرفته شد خرد کرده و با روغن و حرارت کم سرخ کنید تا خواصش از بین نرود .

مرحله دوم پخت

در قابلمه ای پیازها را ریز نگینی خرد کنید و کمی تفت دهید . همین که کمی سبک و نرم شوند کافی است سرخ کردن بیش از حد باعث از بین رفتن خواص می شود.

در اینجا گوشت هایی را که از قبل در اندازه های متوسط قطعه قطعه کرده بودید را به پیازها اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید حدود 10 الی 15 دقیقه زمان دهید گوشت با روغن کمی سرخ شده و بافت آن نرم تر شود سپس نمک و فلفل و زردچوبه را با توجه به مقار مواد اضافه کنید. بهتر است موقع اضافه کردن زرد چوبه در گوشه ایی از قابلمه تفت داده تا بوی خامی آن بود سپس با بقیه مواد مخلوط کنید.

با یک پارچ یک لیتری به مواد قابلمه آب اضافه کنید و بعد از جوشیدن شعله را کم کنید تا گوشت با آب بطور کامل پخته شود. حدود 45 دقیقه بعد اسفناج ها و تره های سرخ شده را به خورشت آلو اسفناج اضافه کنید. اجاز دهید خورشت جا بیفتد و سبزی ها مز دار شوند .

ربع ساعت قبل از خاموش کردن شعله ، آلو های شسته را اضافه کنید .برای اینکه آلوها براق  خوشگل تر شوند می توانید قبل از اضافه کردن به خورشت آلو اسفناج کمی آنها را تفت دهید. ربع ساعت بعد شعله را ببندید و اجازه دهید روغن آن بالا بیاید . خورشت آلو اسفناج حاضر است نوش جان .

 

خورشت آلو اسفناج

model24.ir

 

منبع : model24.ir

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز