خانه » آشپزی » آش و سوپ » آموزش مرحله به مرحله آش بادمجان

آموزش مرحله به مرحله آش بادمجان

امروز در سایت مدل 24 قصد داریم طرز تهیه آش بادمجان را به شما همراهان همیشگی سایت آموزش دهیم . اصالت این آش به استان زیبا و سرد سیر کرمانشاه بر می گردد . یک آش سرشار از خاصیت بخاطر وجود پیاز ، بادمجان و حبوبات . البته این آش یک غذای مناسب و مقوی برای سرما خوردگی نیز هست . مدت زمانی که این آش لازم دارد تا کاملا پخته شود صد و بیست دقیقه می باشد .

 

 

آش بادمجان
model24.ir

مواد لازم برای تهیه آش بادمجان

عدس ، نخود ، لوبیا سفید …….. یک پیمانه

بلغور گندم …………………………. 250 گرم

گوشت سر دست …………….. 500 گرم

پیاز …………………………. 6 عدد متوسط

بادمجان ……………………. 5 الی 6 عدد

سیر ……………………….. به میزان لازم

نعناع ……………………… 3 الی 4 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زردچوبه ……… به میزان لازم

روغن ……………………… به میزان لازم

کشک ……………………… به میزان لازم

 

روش تهیه آش بادمجان

شب قبل از پختن آش بادمجان حبوبات گفته شده را به صورت جداگانه در ظرف آب بخیسانید چند بار آبشان را عوض کنید تا نفخشان از بین رود . بادمجان ها را قبل از شروع کردن مراحل پخت پوست گرفته و در نمک بگذارید تا تلخی آن از بین رود . گوشت ها را با یک عدد پیاز خلال شده بگذارید بپزد و در ظرف دیگر بلغور گندم را بپزید و حبوبات ها را نیز جدا جدا بپزید آب حبوبات را دور ریخته و حبوبات ها را به بلغور پخته شده اضافه می کنیم .

بعد نمک و فلفل اضافه کنید. وقتی گوشت پخته شد آبش را به به بلغور اضافه کنید و گوشت ها را ریش ریش کنید . برویم سراغ بادمجان ها . اول بادمجان ها را بشورید تا نمک اضافه آن شسته شود . بعد با روغن کم در ماهیتابه سرخ کنید . برای اینکه سریعتر سرخ شده و نرم شوند و روغن کمتری مصرف شود چند دقیقه اول درب ماهیتابه را بگذارید تا بادمجان ها نرم شوند . بعد سرخ شدن کامل آنها را با گوشت های ریش ریش شده له کنید .

یک عدد پیاز را خلالی کرده و بعد از سرخ شدن با زردچوبه تفت داده و به حبوبات و باقی مواد اضافه کنید . حالا گوشت و بادمجان له شده را نیز اضافه کنید . مرتبا آش را هم بزنید تا هم نسوزد و هم یک دست شود . آخرای پخت وقتی آش غلیظ و کش دار شد حدودا چهار الی پنج قاشق غذا خوری به آش بادمجان اضافه کنید .

 

آش بادمجان

 

باقی پیاز ها را نیز خلال کرده و بعد از سرخ شدن کمی با زردچوبه و نعناع تفت دهید سیر ها را نیز سرخ کنید در حد طلایی شدن بعد از آماده شدن آش بادمجان با سیر و پیاز کشک تزیین کنید. نوش جان شما عزیزان .

 

منبع : model24.ir

 

همچنین ببینید

استیک

آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص قارچ

استیک از غذاهای محبوب بین اللمل است که از یک تکه گوشت ( گاو ، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *