خانه » متفرقه » آموزش مرحله به مرحله رب گوجه فرنگی خانگی

خرید مانتو اداری

آموزش مرحله به مرحله رب گوجه فرنگی خانگی

آموزش مرحله به مرحله رب گوجه فرنگی خانگی

رب گوجه فرنگی یکی از چاشنی های اصلی اکثر غذاهای فست فودی و خورشت هاست و انصافا غذاها را خوش آبو رنگ و خوشمزه می کند هر چقدر هم بخواهیم گوجه به غذا اضافه کنیم باز هم نمی تواند بطور کامل جایگزین رب گوجه شود. بهتر این است که خودتان در خانه با گوجه های سالم مناسب آن را تهیه کنید چون هم مزه متفاوتی دارد و هم سالم تر است و نیازی به مواد نگهدارنده ندارد. امروز در مدل 24 با روش تهیه آن همراه ما باشید.

 

رب گوجه

model24.ir

مواد لازم برای رب گوجه فرنگی

گوجه …………….. چهار کیلو

روغن ……………. دو قاشق غذا خوری

نمک …………….. به میزان لازم

 

توجه : از این مقدار گوجه یک کاسه متوسط رب بدست می آید.

 

روش تهیه

گوجه ها را شسته و با چاقوی تیز از وسط نصف کنید و در یک قابلمه به اندازه گوجه بریزید. به آنها به اندازیی که فقط سطح رویی گوجه ها پوشیده شود آب اضافه کنید.اول کمی شعله را زیاد کنید تا آب بجوشد بعد شعله را متوسط کرده و اجازه دهید گوجه ها آرام آرام نرم شوند و آب بیندازد و پوست آنها جدا شود .

بعد از اینکه خوب پخته شدند بالای یک ظرف مناسب آنها را در صافی با قاشق یا کفگیر کوچک فشار می دهیم تا پوست و دانه های گوجه داخل صافی بماند. حالا ظرف را دوباره در قابلمه ای میریزیم و اجاز می دهیم با شعله متوسط آب اضافیش تبخیر شده و غلظت پیدا کند . بعد ازینکه آب آن خوب تبخیر شد نمک اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا نسوزد .

کمی که غلیظ شد روغن را به موادمان می افزایمم تا رنگ رب خوش رنگ تر شود. از اینجا به به بعد فقط باید مرتب هم بزنیم تا جایی که خوب سفت شد و جای قاشق روی آن بماند .

رب گوجه ما آماده است بعد سرد شده می توانید آن را در یک ظرف درب دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید . فقط توجه داشته باشید که هر وقت می خواستید از آن استفاده کنید قاشق کاملا خشک و تمیز باشد تا رب کپک نزند .

 

رب گوجه

model24.ir

 

 نکاتی در مورد مصرف و تهیه رب

  1. گوجه به دلیل وجود آنتی اکسیدان برای بدن بسیار مفید است و چون این خاصیت با با حرارت دادن گوجه افزایش می یابد مصرف رب آن نیز برای سلامت بدن و پیشگیری از بیماری ها موثر خواهد بود . اما باید توجه داشت که حرارت بیش از حد باعث از بین رفتن این خاصیت می شود و چون در برخی کارخانه ها این نکته رعایت نمی شود ، توصیه ما تهیه رب خانگی به جای نوع کارخانه ای آن است .
  2. برای جلوگیری از کپک زدن رب باید آن را در ظرف شیشه ای نگه داری کنید و با یک لایه روغن روی آن را بپوشانید تا دیر تر کپک بزند.

 

منبع : model24.ir

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز