خانه » آشپزی » آش و سوپ » آموزش پخت آش ترش زنجان مرحله به مرحله

آموزش پخت آش ترش زنجان مرحله به مرحله

در ادامه دستور پخت آش ها در بخش آشپزی سایت مدل 24 قصد داریم روش تهیه آش ترش را به شما آموزش دهیم . البته این آش در شهرهایی مثل زنجان ، همدان ، ارومیه و مازندران پخته می شود که هر کدام در بخش از پخت با هم تفاوت دارند . در این پست می خواهیم دستور پخت آش ترش زنجان را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم .

 

آش ترش زنجان
آش ترش زنجان

مواد لازم برای تیه آش ترش زنجان

نخود ……………… یک لیوان

لوبیا ………………. یک لیوان

عدس …………… یک لیوان
سبزی آش ………. یک کیلو
سیب زمینی ………… دو عدد متوسط
هویج…………. دو عدد متوسط

جو پرک ………. به میزان لازم

آلوچه ریز آشی ……. نصف لیوان

زرد آلو خشک ………. نصف لیوان

رشته آشی ……….. یک بسته
لبو ……………. اختیاری

سیر …………. به میزان لازم

سرکه …………. به میزان لازم

شکر ………….. دو قاشق

پیاز داغ ……… سه عدد متوسط

 

روش تهیه آش ترش زنجان

حبوبات گفته شده را از شب قبل بخیسانید چند بار آبشان را تعویض کنید و جداگانه در حد نیمه پخته آماده کنید . یک کیلو سبزی آش شامل تره ، گشنیز ، جعفری ، اسفناج را بعد شستن با رعایت نکات بهداشتی ساطوری در اندازه متوسط خرد کنید البته میزان گشنیز را کمی بیشتر از بقیه سبزی ها گذاشته ولی بقیه به اندازه یکسان باشد .

سبزی های خرد شده را با کم پخته و حبوبات نیم پز شده را به آن ها اضافه کنید . اجازه دهید مراحل پخت کامل آن ها با سبزی و بقیه مواد انجام شود . از طرفی پیاز ها را خلالی کرده و سرخ کنید و همراه با هویج حلقه حلقه شده و دو عدد سیب زمینی نگینی شده به آش ترش نیمه آماده اضافه کنید . نیم ساعت بعد آلو ریز مخصوص آش و زرد آلو خشک شده را اضافه کنید .

حالا  کمی نمک و فلفل اضافه کنید بعد دو قاشق شکر را با نصف استکان سرکه سفید یا آبلیمو یا آب نارنج حل کرده و به آش اضافه شود بعد از اینکه آش مزه دار شد و کمی لعاب گرفت یک بسته رشته آش را اضافه کنید ( رشته های آش را به نیمه تقسیم کنید تا موقع کشیدن غذا راحت تر در همه ظرف ها رشته به اندازه کافی باشد .) اگر طعم لبو با ذایقه شما جور است قبل از اضافه کردن رشته آش و چاشنی آن ها را نگینی ریز کرده و اجازه دهید با باقی مواد پخته شد .

 

آش ترش
model24.ir

 

در صورت تمایل می توانید از گردوی رنده شده در آش استفاده کنید . در روش های پخت دیگر مثل روش پخت آش ترش همدان بجای شکر از شیره انگور و به جای سرکه سفید یا قهوه ای از سرکه انگور استفاده می کنند .

 

منبع : model24.ir

همچنین ببینید

استیک

آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص قارچ

استیک از غذاهای محبوب بین اللمل است که از یک تکه گوشت ( گاو ، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *