خانه » آشپزی » آموزش پخت آش شوربا

آموزش پخت آش شوربا

سلام . در گروه  آشپزی سایت مدل 24 در قسمت آش و سوپ ها تصمیم گرفته ایم یکی دیگر از انواع آش را به شما آموزش دهیم . امروز در خدمت شما عزیزان خواهیم بود با دستور پخت آش شوربا که به آن آش برنج هم می گویند . آش شوربا غذای سنتی مردم استان هرمزگان می باشد .این نوع آش برای سرما خوردگی بسیار مناسب است و طعم بسیار خوبی دارد . پیشنهاد ما این است که حتما یک بار آن را درست کنید .

 

آش شوربا

مواد لازم برای تهیه آش شوربا

برنج ………… یک دوم پیمانه

پیاز ………… دو عدد متوسط

گوشت چرخ شده ……. 200 گرم

سبزی آش ………… 400 گرم

نمک ………. به میزان لازم

فلفل ……….. به میزان لازم

زردچوبه ….. به میزان لازم

نعناع خشک ……… دو قاشق سوپ خوری

کشک ………….. به میزان لازم

 

روش پخت آش شوربا

سبزی آش شامل تره ، گشنیز ، جعفری ، اسفناج می باشد . این نوع سبزی بجز گشنیز را به یک اندازه در آش بکار می رود و مقدار گشنیز باید از بقیه بیشتر باشد . سبزی های گفته شده را بعد از پاک کردن با نمک بشویید تا ضد عفونی شوند . بعد یک الی دو ساعت آن ها را روی یک پارچه نمیز پهن کرده تا آب آن ها کاملا گرفته شود این کار باعث شده موقع خرد کرد له نشوند .

برای خرد کردن سبزی ها از یک چاقوی تیز یا دستگاه سبزی خرد کن استفاده کنید و سبزی ها را زیاد خرد نکنید تا خواصشان موقع پخت زود از بین نرود . پیاز ها را بشویید پوست بگیرید و خیلی نازک خلال کنید . با کمی روغن تفت دهید نیازی به طلایی شدن نیست فقط در حدی که نرم شوند . سپس گوشت گوساله ایی که از قبل چرخ کرده بودیم به اندازه 200 گرم به پیازها اضافه کنید کمی تفت داده و اجازه دهید پخته شود . بعد از چند دقیقه نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .

به اندازه یک پارچ کمی بیش تر آب اضافه کنید و بعد از بجوش آمدن نصف پیمانه برنج شسته شده را نیز به باقی مواد اضافه شود . وقتی برنج خوب پخته شد ولعاب انداخت یعنی پخت آن به نیمه رسیده و موقع اضافه کردن سبزی های آش است . آنها را در قابلمه ریخته کمی هم بزنید بعد درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید پخت آش شوربا کامل شود .

تا آماده شدن آش شوربا یکی دو پیاز را خلال کرده و سرخ کنید کمی زردچوبه بزنید و بعد دو قاشق سوپ خوری نعناع خشک اضافه کنید . وقتی آماده شد آش شوربا را با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید .

 

آش شوربا

 

توجه : در صورت تمایل می توانید نصف پیمانه لپه شسته شده را با پیاز و گوشت تفت داده تا حبوبات نیز در این غذا بکار رفته شود. اگر گوشت قرمز هم برای شما ضرر دارد می توانید از سینه مرغ استفاده کنید . با گوش مرغ هم این آش خوشمزه خواهد شد .

 

منبع : model24.ir

همچنین ببینید

آموزش پخت اسنک مرغ و قارچ مرحله به مرحله

یکی دیگر از غذاهای ساده ای که از خانواده ساندویچ هاست و خیلی سریع آماده …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *