خانه » آشپزی » آش و سوپ » آموزش پخت آش ماشاب استان قم

آموزش پخت آش ماشاب استان قم

باز هم قرار است طبق قرارمان یکی دیگر از انواع آش های محلی را در سایت مدل 24 به شما آموزش دهیم . این بار آش مخصوص استان قم یعنی آش ماشاب را به شما آموزش خواهیم داد . ماده اصلی این آش از حبوبات و گوشت و سیب زمینی و پیاز است به همین دلیل این آش بسیار مقوی بوده و برای سرما خوردگی بسیار مناسب خواهد بود . فقط برای کسانی که کلسترول بالایی دارند و گوشت قرمز برای آن ها مضر است توصیه نمی شود .تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید .

 

آش ماشاب

 

مواد لازم برای تهیه آش ماشاب استان قم :

ماش ………… یک و نیم پیمانه

لوبیا چشم بلبلی ……… یک دوم پیمانه

برنج ………………. یک دوم پیمانه

گندم ………………. یک دوم پیمانه

عدس ………….. یک پیمانه

سیب زمینی ……….. یک عدد متوسط

کدو حلوایی ……….. یک پیمانه

پیاز ……………… سه عدد متوسط

گوشت ران یا گردن گوسفند ……. 250 گرم

آب گوشت ……………… به میزان لازم

نعناع خشک …………… به میزان لازم

نمک ………… به میزان لازم

پودر فلفل سیاه یا قرمز ……… به میزان لازم

زردچوبه …………….. به میزان لازم

روغن ………… به میزان لازم

 

روش تهیه آش ماشاب

حبوبات گفته شده را حدودا 6 الی 7 ساعت قبل از پختن آش ماشاب شسته و بگذارید در آب بماند تا هم پخت آن ها سریع تر انجام شود و هم نفخ آن ها کاهش یابد فقط تا قبل از پختن آش چند بار آب آن را تعویض کنید . بعد از گذشتن این زماان می توانید حبوبات ها را هر کدام جدا بپزید سپس آن ها را آبکش کنید . گوشت را با یک عدد پیاز و چند لیوان آب بگذارید دو ساعتی کاملا پخته شود و آب آن کم شود .

دریک قابلمه دیگر برنج و گندم را بپزید . بعد ماش و عدس و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را به برنج و گندم پخت اضافه کنید . یک ساعت بعد یک پیمانه کدو حلوایی مکعبی شده و یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به باقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید . کمی بعد هم نمک و فلفل و زردچوبه همراه با آبی که از گوشت باقی مانده را بیفزایید . گوشت گوسفندی را نیز بعد از پختن ریش ریش کنید . نیم ساعت بعد آش ماشاب استان قم آماده است .

موقع سرو کردن آش ماشاب گوشت ها را به اندازه لازم در هر ظرف برزید . پیازها را نیز خلالی کرده و چند قاشق روغن مخصوص سرخ کردنی سرخ کنید و کمی زردچوبه زده  و نعناع خشک را در آخر اضافه کنید و آش ماشاب را با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید . نوش جان شما .

 

آش ماشاب
model24.ir

 

توجه : می توانید به جای گوشت گردن یا ران گوسفندی از قلمه پخته شده استفاده کنید .

 

منبع : model24.ir

همچنین ببینید

آموزش پخت اسنک مرغ و قارچ مرحله به مرحله

یکی دیگر از غذاهای ساده ای که از خانواده ساندویچ هاست و خیلی سریع آماده …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *