خانه » آشپزی » آش و سوپ » آموزش پخت آش شله مشهدی مرحله به مرحله

آموزش پخت آش شله مشهدی مرحله به مرحله

سلام به همراهان بخش آشپزی سایت مدل 24 . با رسیدن پایان پاییز و نزدیک شدن به زمستان سرد و دوست داشتنی تصمیم داریم روزانه شما را با انواع آش های ایرانی آشنا کنیم . غذایی گرم و مغذی برای فصل سرد سال . از ابتدای پاییز تا الان سه نوع آش یعنی آش انار ، آش شله قلمکار و آش بادمجان را آموزش دادیم . امروز قصد داریم به شما آش شله مشهدی را آموزش دهیم که البته غذایی کامل و مغذی است .

 

آش شله مشهدی
model24.ir

مواد لازم برای تهیه آش شله مشهدی

گوشت گوسفند ……………… 500 گرم

پیاز ……………….. دو عدد

بلغور گندم …………… یک پیمانه

نخود ………………… نیم پیمانه

لوبیا سفید ……………. نیم پیمانه

ماش ………………… نیم پیمانه

لوبیا چیتی …………. نیم پیمانه

عدس ……………… نیم پیمانه

برنج ………………. نیم پیمانه

پودر دارچین ………. یک قاشق چای خوری

پودر زنجبیل ………. یک قاشق چای خوری

نمک و فلفل ……….. به میزان لازم

خورشت قیمه آماده ………. تقریبا دو لیوان

 

روش پخت آش شله مشهدی

یک روز کامل حبوبات گفته شده و نصف روز بلغور گندم را بخیسانید و چند بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن از بین رود . همچنین برنج را دو ساعت قبل پخته شسته و بخیسانید . حبوبات را در یک قابلمه ریخته و با آب جوش بپزید . از طرفی گوشت گوسفند را قطعه قطعه کرده و همراه با پیاز بپزید . بعد از پخت کامل ، گوشت را ریش ریش کنید و با بلغور گندم و برنج و حبوبات پخته شده با نمک و زدچوبه و فلفل در یک قابلمه بزرگ تر با دو پارچ آب اجازه دهید مراحل پخت کامل شود . مرتبا مخلفات درون قابلمه را هم زده تا مرحله له شدن برسد . چهل و پنج دقیقه زمان لازم است تا آش مشهدی کامل پخته شود . بعد پخته شدن ربع ساعت قبل از خاموش کردن گاز یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل و یک قاشق چای خوری دارچین و کمی جز هندی اضافه کنید و بعد هاز مخلوط کردن و اینکه این ادویه ها به خرد باقی مواد رفت شعله گاز را ببنید . آش شله مشهدی را در یک ظرف مناسب کشیده و روی آن قیمه آماده بریزید .

 

آش شله مشهدی
model24.ir

 

طرز تهیه قیمه

چند ساعت قبل از پخت لپه ها را بخیسانید . گوشت قیمه شده را با پیاز تفت داده نمک  ادویه و فلفل بزنید لپه ها را کمی با روغن تفت دهید بعد با توجه به اندازه مواد چند قاشق رب گوجه و گوجه رنده شده را اضافه کنید . چند لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید با کم شدن آب خورشت و غلیظ شدن آن گوشت و لپه پخته شود . در نهایت همان طور که در بالا گفتیم خورشت قیمه را روی آش مشهدی می ریزیم .

منبع : model24.ir

همچنین ببینید

استیک

آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص قارچ

استیک از غذاهای محبوب بین اللمل است که از یک تکه گوشت ( گاو ، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *