خانه » آشپزی » آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص قارچ

آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص قارچ

استیک از غذاهای محبوب بین اللمل است که از یک تکه گوشت ( گاو ، گوسفند ، ماهی سالمون یا ماهی شیر) حدودا 150 تا 200 گرم تهیه می شود . معمولا قطر این گوشت 2 الی 4 سانتی متر است و زمان پخت آن با توجه به ذایقه ایرانی ها نسبت به کشورهای دیگر طولانی تر است . معمولا ما ایرانی ها دوست داریم استیک گوشت کاملا مغز پخت شود در صورتی که مردم کشور های فرنگی علاقه دارند قطر گوشت بیش تر و آب دار و نیم پخته باشد .

از همین رو زمان پخت آن متفاوت خواهد بود . موقع برش گوشت باید آن را خلاف جهت بافت گوشت برش داده می شود . این غذا انواع مختلفی دارد که عبارت است از : 1.استیک دنده ، 2.استیک گرد ، 3.استیک دنده بدون استخوان ، 4.استیک با گوشت چرخ کرده و 5.استیک راسته و مغز ران . امروز در سایت مدل 24 تصمیم داریم استیک گوشت با سس قارچ را به شما آموزش دهیم .

 

استیک
model24.ir

 

مواد لازم برای استیک گوشت با سس قاچ :

گوشت راسته گوساله ………………. 400 گرم

سس خردل …………………….. 2 قاشق غذا خوری

سس سویا ……………………… دو قاشق غذا خوری

روغن زیتون ………………….. دو قاشق غذا خوری

روغن برای سرخ کردن ………… به میزان لازم

نمک و فلفل …………………. به میزان لازم

قارچ ……………………. 10 عدد متوسط

شیر ………………………. یک لیوان

آراد ……………………….. یک قاشق غذا خوری

پیاز …………………….. یک عدد

 

مرحله اول

گوشت گوساله را در خلاف جهت در تکه هایی به اندازه کف دست و با قطر دو سانت برش دهید و بکویدسس سویا و سس خردل و دو قاشق روغن زیتون را مخلوط کرده و چند ساعتی تکه های گوشت را در آن بخوابانید تا مزه دار شوند . در یک تابه به اندازه روغن بریزید و هر چند دقیقه یکبار طرف دیگر گوشت را بگذارید با اینکار هم نمی سوزد و هم روغن کمتری جذب می شود . وقتی کمی سرخ شد به گوشت نمک بزنید و بعد از سرخ شدن کامل فلفل را اضافه کنید .

روش دیگری برای پخت استیک کباب کردن آن و یا بخار پز کردن است . برای بخار پز کردن در یک ماهیتابه چدن فقط کمی کف آن را چرب کنید و گوشت را گذاشته درب قابلمه را بگذارید و با شعله خیلی کم اجازه دهید با بخاری که تولید می شود گوشت آب بندازد و پخته شود .

اگر هم می خواهید کبابی کنید استیک ها را روی توری گذاشته و با زغال آن ها را بپزید با این کار طعم دودی هم می گیرد . نکته مهم در مورد پخت استیک گوشت ضخامت آن است اگر می خواهید کاملا مغز پخت شود قطر گوشت نباید بیشتر از یک سانت باشد و خیلی باید کوبیده شود .

مرحله دوم

یک پیاز را خلالی کنید تفت دهید تا طلایی شود قارچ ها را ورقه ای خرد کرده و با پیاز سرخ کنید کمی آرد و نمک وفلفل را نیز در گوشه ای از ظرف سرخ شود تا بوی خامی آرد رفع شود بعد یک لیوان شیر اضافه کنید بعد از اینکه کمی غلیظ شد سس قارچ آماده است و می توانی آن را روی استیک گوشت بریزید و نوش جان کنید .

 

استیک

 

منبع : model24.ir

همچنین ببینید

آموزش پخت اسنک مرغ و قارچ مرحله به مرحله

یکی دیگر از غذاهای ساده ای که از خانواده ساندویچ هاست و خیلی سریع آماده …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *