خانه » آشپزی » آموزش پخت اسنک مرغ و قارچ مرحله به مرحله

آموزش پخت اسنک مرغ و قارچ مرحله به مرحله

یکی دیگر از غذاهای ساده ای که از خانواده ساندویچ هاست و خیلی سریع آماده می شود ، اسنک است که به روش های مختلف و مواد غذایی متنوع تهیه می شود. در ادامه این پست از سایت مدل 24 می خواهیم اسنک مرغ و قارچ را به شما آموزش دهیم . یک سالم و موقوی بخاطر وجود گوشت مرغ و سبزیجاتی مثل قارچ  فلفل دلمه ای که هر کدامشان خواصی دارد که هم نیاز های ضروری بدن را رفع می کند و هم در برخی موارد برای پیشگیری و بهبود بیماری ها می باشد .

به دلیل سریع آماده شدن آن برای کودکان در مدرسه و خانم های شاغل تهیه این نوع ساندویچ راحت است . مواد تشکیل دهنده آن نیز معمولا در خانه هست . در واقع اسنک جز وعده های اصلی غذا محسوب نمی شود و یک نوع میان وعده می باشد اما در تعداد زیاد نیز می توان به عنوان یک شام سبک در نظر گرفت .

 

اسنک
model24.ir

مواد لازم برای تهیه اسنک مرغ و قارچ

فیله مرغ …………………. هشت عدد

قارچ ……………………. ده عدد متوسط

فلفل دلمه ای سبز ………… یک عدد

فلفل دلمه ای قرمز ………………. یک عدد

پیاز ………………… یک عدد متوسط

پنیر پیتزا ……………… به میزان لازم

نان تست ……………… 12 عدد

نمک ………………… به میزان لازم

فلفل قرمز …………… به میزان لازم

 

طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ

یک عدد پیاز متوسط را در خیلی ریز نگینی خرد کرده با روغن چند دقیقه ای تفت دهید . سینه مرغ را با رعایت نکات بهداشتی شسته و فیله آن را از سینه مرغ جدا کرده و هر فیله را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید . بعد نرم شدن پیازها آن ها را کمی تفت دهید تا تغییر رنگ داده و بافت گوشت نرم تر شود . بعد مقداری نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید .

برای آن که بوی خامی زرد چوبه از بین رود قبل از تفت دادن همه مواد باهم زردچوبه را در گوشه از با ماهیتابه با روغن تفت دهید علاوه بر آن باعث می شود سریعتر رنگش باز شود . بیشتر از ده دقیقه مرغ ها را تفت ندهید چون مرغ یک مرحله دیگر باید با نان مخصوص “اسنک” بخار پز شوند زیاد سرخ کردن آن باعث خشک شدن فیله ها می شود . قارچ ها را نیز بعد اینکه خوب شستید ورقه ورقه برش داده و در یک ماهیتابه جدا با کمی نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهید . اگر قارچ آب انداخت بگذارید آب آن تبخیر شود که نان تست را خمیر نکند .

فلفل دلمه ها را نیز نگینی ریز خرد کنید . حالا شش تا نان تست را در ظرفی بگذارید و مقداری از پنیر روی هر نان بگذارید و کمی از مخلفات مرغ بعد یک قاشق قارچ سرخ شده و نصف قاشق دو از دو رنگ فلفل دوباره لایه آخر کمی پنیر پیتزا بریزید . روی هر نان یک عدد نان تست دیگر گذاشته و اسنک ها را داخل بخار پز قرار دهید . می توانید آن را با سس گوجه فرنگی که قبلا در سایت مدل 24 آموزش داده بودیم نوش جان کنید .

اسنک

 

منبع : model24.ir

همچنین ببینید

آش گزنه

آموزش پخت آش گزنه مازندران مرحله به مرحله

طبق قرارقبلی ما در بخش آشپزی یکی دیگر از انواع آش های محلی را در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *