خانه » آشپزی » آموزش پخت خورشت آلو با نخود گرد

آموزش پخت خورشت آلو با نخود گرد

سلام . امیدوارم روز خوبی را شروع کرده باشید . در گروه آشپزی سایت مدل 24 قصد داریم شما را با روش پخت یکی دیگر از غذاها از خانواده خورشت ها آشنا کنیم . خورشت آلو یک غذای خوب و خوشمزه و البته متفاوت برای دورهمی ها و مهمانی های شما خواهد بود . تا انتهای آموزش ما را همراهی کنید .

 

خورشت آلو

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو

گوشت گوسفندی ………………. 300 گرم

پیاز ………………………… 2 عدد متوسط

نخود گرد ………………….. یک پیمانه

گوجه فرنگی ……………………… سه عدد متوسط

رب گوجه فرنگی ……………….. سه الی چهار قاشق غذا خوری

سیب زمینی ………………….. دو عدد متوسط

آلو ……………………. دو سوم پیمانه

نمک ، فلفل ، زردچوبه …………. به میزان لازم

روغن ……………… سه قاشق غذا خوری

 

مرحله اول

از شب قبل نخود گرد را بخیسانید . چند بار آب ظرف را عوض کنید . قبل از پختن خورشت آلو ، پوست نخود ها را جدا کرده و دو قسمت کنید . آلو ها را نیز بشورید تا اگر شن دارند از آلو جدا شود .

مرحله دوم

گوشت گوسفند را به قطعات متوسط تکه کرده و با چند تکه دنبه کوچک در ظرفی بگذارید . پیازها را شسته و خلالی کنید . با سه قاشق غذا خوری روغن تفت دهید ( بیش تر از این مقدار روغن اضافه نکنید چون گوشت گوسفند چرب است و بعد از پخت روغن پس می دهد ). فقط در حد نرم تر شدن و سبک شدن .

بعد گوشت و دنبه ها را اضافه کنید . درب قابلمه را بگذارید تا کمی گوشت با روغن و چربی دنبه سرخ شود . ده دقیقه بعد نخودهای پوست کنده را بریزید و تفت دهید . سپس چاشنی ها یعنی زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و دوباره تفت داده تا نمک و ادویه ها به همه مواد برسد .

گوجه ها را رنده کنید و با 3 الی چهار قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به گوشت و پیاز اضافه کنید . چند دقیقه ای درب قابلمه را بگذارید تا گوجه آب بندازد و خورشت لعاب بگیرد . در اینجا یک پارچ یک لیتری آب اضافه کنید بعد از جوش آمدن آب شعله را کم کنید تا به آرامی پخته شود . یک ساعت بعد سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت خلال درشت به خورشت آلو اضافه کنید . حالا بریم سراغ آلوها . برای اینکه آلوها در خورشت آلو براق تر باشند کمی آن را با روغن تفت می دهیم .

اگر دوست دارید خورشت شما طعم شیرینی داشته باشد کمی شکر را در آب حل کرده به آلوهای تفت داده شده اضافه کنید بگذارید کمی غلیظ شود بعد ربع ساعت آخر به خورشت اضافه کنید . اگر هم طعم ملس دوست دارید بجای آب شکر را با نصف استکان آبلیمو حل کنید .

خورشت آلو
model24.ir

 

نکته :

می توانید به جای گوشت گوسفند از گوشت گوساله استفاده کنید ولی زمان پخت آن طولانی تر خواهد شد . اگرهم گوشت قرمز برای شما مضر است گوشت سینه مرغ را جایگزین آن کنید .

 

منبع : model24.ir

همچنین ببینید

استیک

آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص قارچ

استیک از غذاهای محبوب بین اللمل است که از یک تکه گوشت ( گاو ، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *