خانه » آشپزی » آموزش پخت خورشت کوفته ریزه با اسفناج

خرید مانتو اداری

آموزش پخت خورشت کوفته ریزه با اسفناج

آموزش پخت خورشت کوفته ریزه با اسفناج

اسفناج گیاه بومی ایرانیست که اوایل قرن اول از ایران رفته و در قرن پنج در کشور چین و در قرن 12 در کشور اسپانیا کشت شد . اسفناج جز خانواده سبزی هاست و سرشار از ویتامین سی می باشد و بسیار برای درمان کم خونی ارثی موثر خواهد بود . از طرفی سوئ هاضمه را نیز برطرف می کند. به دلیل خواص موجود در این سبزی بهتر است از غذاهایی که در آن بکار رفته مثل خورشت آلو اسفناج در برنامه غذایی خود قرار دهید . به دلیل اهمیت این سبزی امروز در مدل 24 قصد داریم دستور پخت یکی دیگر از خورشت ها را که با اسفناج تهیه می شود را در اختیار شما قرار دهیم .امروز با آموزش پخت خورشت کوفته ریزه اسفناج با ما همراه باشید .

 

مواد لازم برای تهیه کوفته ریزه با اسفناج

نخود لپه ………………….. 100 گرم

پیاز ……………………. یک عدد متوسط

گوشت چرخ کرده …………… 500 گرم

آبغوره …………………… یک استکان

اسفناج ………………….. 500 گرم

پودر آرد برنج …………….. 2 قاشق غذا خوری

نمک فلفل …………………. به میزان لازم

 

روش تهیه خورشت کوفته ریزه با اسفناج

لپه ها در یک کاسه شسته و از یک شب قبل در ظرف آب قرار دهید بعد از 24 ساعت آن را بپزید . گوشت گوساله را دو بار چرخ کرده و به آن پیاز رنده شده و نمک اضافه کنید دقت کنید حتما آب پیاز گرفته شود تا گوشت شل نشود. گوشت را به اندازه یک گردو یا فندق گرد می کنیم و در آرد برنج می غلطانیم و در مقدار کمی روغن سرخ کنید .در این فاصله اسفناج ها را شسته و ساطوری کنید در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید . بعد از سه الی چهار دقیقه که اسفناج ها سبک شد گوشت را به آن اضافه کنید .دو استکان آبغوره را با آرد برنج حل کرده و به باقی مواد می افزییم و دو لیوان آب نیز اضافه می کنیم . کمی که آب غذا جوشید شعله را کم می کنی تا آرام پخته شود .

یه ربع قبل از پخت کامل لپه ها را اضافه کنید تا با گوشت و اسفناج و آبغوره مزه دار شود . اضافه کردن آرد برنج به چاشنی غوره و گوشت برای نچسبیدن گوشت به تابه موقع سرخ کردن و لعاب دار شدن خورشت است. نیم ساعت ساعت کافی است تا خورشت آماده شود. خورشت کوفته ریزه با اسفناج را می توانید با برنج کته و یک کاسه ماست به عنوان یک غذای مقوی و پر خاصیت در برنامه غذایی خود قرار دهید.

 

اسفناج

 

 

گوشت قلقلی

 

 

نکات :

  1. حتما اسفناج را بخار پز کنید که خواص آن از بین نرود در صورت استفاده از روغن از روغن زیتون یا کنجد به مقدار کم استفاده کنید.
  2. سعی کنید موقع خرد کردن زیاد ریز نکنید چون هر چه سبزیجات ریزتر شوند سریع تر خواصش را از دست می دهد .
  3. اگر دچار اسهال شده اید تا زمانی که بهبود کامل نیافته اید اسفناج نخورید چون باعث تشدید آن می شود.

 

منبع : model24.ir

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز