خانه » آشپزی » آموزش پخت دلمه برگ مو مرحله به مرحله

آموزش پخت دلمه برگ مو مرحله به مرحله

یکی از غذاهایی که می تواند از برگ سبزیجات تهیه کرد ، دلمه برگ مو است . در واقع برگ مو همان برگ های درخت انگور هستند چیزی که معمولا دور ریخته می شوند . در سایت مدل 24 تصمیم گرفتیم دستور پخت دلمه برگ مو را در اختیار شما قرار دهیم .

 

دلمه برگ
model24.ir

 

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو

برگ درخت انگور …………… 40 عدد

گوشت چرخ کرده ……………. 300 گرم

برنج ……………… نصف پیمانه

سبزی ساطوری شده …………… 4 قاشق غذا خوری

پیاز ……………… دو عدد متوسط

لپه …………….. یک سوم پیمانه

نمک و فلفل …………… به میزان لازم

شکر ……………….. یک قاشق غذا خوری

آبغوره ……………… نصف پیمانه

کره ………………… 50 گرم

آب …………………. 2 لیوان

 

مرحله اول : مواد داخل دلمه برگ

برای تهیه مخلفات دلمه برگ به این صورت عمل می کنیم : برنج ها را از دو ساعت قبل و لپه ها را از شب قبل خیسانده بعد با آب جوش اول لپه ها را پخته و نمک و برنج را اضافه کرده بعد از نرم تر شدن آبکش کنید و بگذارید دم بکشد . یک پیاز را خلال کنید و در کمی روغن تفت دهید .گوشت گوساله ای را که از قبل چرخ کرده اید را در ماهیتابه باز کنید و نمک و فلفل و ادویه را با توجه به اندازه مواد اضافه کنید و هم بزنید .

کمی که گوشت ها سرخ شدند چهار قاشق جعفری ، گشنیز ، ترخون و نعناع (مقدار گیشنیز را کمی بیشتر بقیه بگذارید) را خوب شسته و ساطوری کنید و با باقی مواد تفت دهید . وقتی برنج با لپه ها کاملا پخته شد با مخلفات گوشت و پیاز سبزی مخلوط کنید .

 

مرحله دوم : نحوه پیچیدن دلمه برگ

برگ مو ها را با کمی آب بجوشانید تا کمی نرم شوند . اگر برگ ها کوچک بود دو تا از برگ ها را روی هم بگذارید . یک ای دو قاشق از مخلفاتی را که آماده کرده بودید وسط برگ ها بگذارید . یک طرف از گوشه برگ مو را روی مخلفات گذاشته و بعد طرف دیگ را روی برگ گذاشته و در نهایت بلا و پایین برگ را جمع کرده و به این صورت بقیه دلمه ها را رول کنید .

 

مرحله سوم : سس دلمه برگ

داخل قابلمه نصف پیمانه آبغوره را با 50 گرم کره و آب و یک قاشق شکر حل کنید . بعد جوشیدن خیلی آرام دلمه برگ ها در این سس بچینید و یک بشقاب (کوچک تر از درب قابلمه ) را روی دلمه بگذارید که موقع پختن وا نروند . شعله را کم کنید تا آرام پخته شوند .یک ساعت زمان لازم است تا دلمه برگ آماده شوند .

 

دلمه برگ
model24.ir

 

نکات :

  1. اگر علاقه دارید غذایتان شیرین تر شود می توانید موقع سرخ کردن گوشت ها یک سوم لیوان کشمش را شسته و بعد گرفته شدن آب آنها با باقی مخلفات قاطی کنید . در آخر هم موقع تهیه سس دلمه به جای یک قاشق دو قاشق غذا خوری شکر اضافه کنید .
  2. اگر دوست دارید مزه دلمه ها ترش باشد بجای کشمش از زرشک استفاده کنید و برای درست کردن سس دلمه شکر را حذف کنید.

 

منبع : model24.ir

 

همچنین ببینید

استیک

آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص قارچ

استیک از غذاهای محبوب بین اللمل است که از یک تکه گوشت ( گاو ، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *