خانه » آشپزی » آموزش پخت قلیه ماهی(با کنسرو ماهی)

خرید مانتو اداری

آموزش پخت قلیه ماهی(با کنسرو ماهی)

آموزش پخت قلیه ماهی(با کنسرو ماهی)

سلام.امروز با شما عزیزان در سایت مدل24 با آموزش خورشت قلیه ماهی همراه خواهیم بود.قلیه ماهی یکی از انواع خورشت های قلیه می باشد که زادگاه اصلی آن مربوط به هموطنان جنوبی ماست و به چند روش مختلف آماده می شود.در ادامه یکی از راحت ترین روش ها را به شما آموزش خواهیم داد. پس تا انتها با ما باشید.

 

قلیه ماهی

 

مواد لازم برای تهیه قلیه ماهی

تن ماهی ………. یک عدد

شنبلیله ………… 100 گرم

گیشنیز ………… 400 گرم

پیاز …………… 4 عدد متوسط

سیر ………….. یک عدد بزرگ

رب گوجه ……… یک قاشق مربا خوری

آراد…………… یک قاشق غذا خوری

تمر هندی ………. به میزان دلخواه

نمک و فلفل و زردچوبه ……..به میزان لازم

 

طرز تهیه

سبزی ها را شسته و آبکشی می کنیم.بعد از ساطوری کردن در یک ظرف با شعله ملایم سرخ می کنیم.حتما شعله را کم کنید تا خاصیت آن از بین نرود.

در این مرحله پیازها و سیر را شسته سپس پیاز راخرد کرده و در یک قابلمه با اندازه متناسب سرخ می کنیم.سیرها را رنده کنید بعد از طلایی شدن پیازها به آن اضافه کنید و کمی با آن تفت تا جایی که بوی سیر بلند شود.

سپس سبزی هایی که از قبل سرخ کرده بودیم به سیر و پیاز اضافه می کنیم و دوباره شروع به هم زدن می کنیم تا نسوزند.نصف قاشق مربا خوری رب گوجه را در گوشه ای از قابلمه در روغن تفت دهید بعد چند ثانیه که رنگش باز شد با سبزی و سیر و پیاز هم بزنید.

در این فاصله تن ماهی را 15 دقیقه بجوشانید.بعد از باز کردن آن را به باقی مواد درون قابلمه اضافه کنید و سپس مقداری آب متناسب با اندازه مواد و ظرف بریزد.اجازه دهید مواد بجوشد سپس شعله را کم کنید.

حدودا یک ساعت بعد تمر هندی را در آب ولرم حل کرده و عصاره آن را داخل قلیه برزید.کمی بعد هم می توانید یک قاشق غذا خوری یا کمی کمتر را آراد اضافه کنید تا غلظت پیدا کند. نیم ساعت بعد زیر گاز را خاموش کنید.قلیه شما حاضر است.می توانید آن را کنار برنج و ترشی نوش جان کنید.

 

قلیه ماهی

 

نکات :

  1. می توانید در کنار سبزی هایی مثل شنبلیله و گیشنیز چیزی حدود 50 الی 100 گرم نیز از جعفری استفاده کنید.اینکار باعث میشود عطر و بوی سبزی و غذای شما فوق العاده تر شود.
  2. ترجیحا بجای روغن مایع و یا جامد از روغن زیتون یا کنجد استفاده کنید.
  3. به جای تن ماهی می توانید از سایر ماهی های سرخ کردنی نیز استفاده کنید به این صورت که یا موقع پاک کردن ماهی آن را به قطعات کوچک از تیغ هایش جدا کنید و یا اینکه در اندازه بزرگ تر بدون جدا سازی تیغ برش دهید و در آبلمو نمک و سیر بخوابانید.بعد از مزه دار شدن سرخ کرده و 20 دقیه آخر پخت قلیه آن در اضافه کنید تا با باقی مواد مزه دار شود.

 

منبع : model24.ir

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز