خانه » آشپزی » آموزش پخت ماهی شکم پر کبابی با فر

خرید مانتو اداری

آموزش پخت ماهی شکم پر کبابی با فر

آموزش پخت ماهی شکم پر کبابی با فر

ماهی منبع خوبی از پروتئین است که این پروتئین شامل امگا 3 می باشد. همچنین چربی و کلسترول پایینی دارد برای بیماران چربی خون و فشار خون غذایی مناسب خواهد بود . البته بهتر است برای حفظ خواص آن بصورت کبابی و آب پز مصرف شود.گشنیز هم جز سبزیجات پر خاصیت است و منبع خوبی برای تامین ویتامین سی و آ و کلسیم و پتاسیم و آهن و مواد مغذی دیگر هست . با وجود این همه خاصیت در این دو خوراکی تصمیم گرفتیم در مدل 24 طرز تهیه  یک غذای سالم با حفظ  خواص یعنی ماهی شکم پر را به شما آموزش دهیم. امیدوارم این مطلب مورد پسند شما عزیزان باشد.

 

ماهی شکم پر

model24.ir

 

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر

ماهی قزل ………………… یک عدد حدودا یک کیلویی

پیاز ……………………. یک عدد متوسط

سیر …………………… 5 حبه

گشنیز ………………… 200 گرم

جعفری ……………… 100 گرم

شنبلیله ……………… 50 گرم

فلفل سبز …………… یک عدد

نمک فلفل قرمز ………. به میزان لازم

تمر هندی ……………. به مقدار لازم

ادویه ماهی ………………. به میزان لازم

 

مرحله اول : تهیه مخلفات داخل ماهی

جعفری گشنیز و شنبلیه را خوب شسته بعد از آنکه آبشان گرفته شد ساطوری خرد کنید .بهتر از کمی درشت خرد کنید تا خواص آن حفظ شود. سپس پیاز ها و سیر ها ریز نگینی خرد کنید . اول پیازها را با کمی روغن تفت داده بعد از کمی نرم شده سیر را اضافه می کنیم به حدی تفت می دهیم که بوی سیر بلند شود و نسوزد کمی سیر ها باید حالت خامی داشته باشد . حالا سبزی ها را اضافه می کنیم . بعد از چند دقیقه فلفل سبز را خورد کرده بعد نمک و فلفل را می افزاییم .بعد با شعله کم اجازه دهید سرخ شوند.

در آخر مراحل سرخ کردن تمر هندی که از قبل با آب ولرم حل کرده بودیم از صافی رد کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم. پنج دقیقه بعد مزه دار شدن همه مخلفات شعله را خاموش کنید. در پخت سبزیجات برای حفظ خواص  یا بخار پز کنید یا بجوشانید اگر میخواهید از روغن استفاده کنید مقدار آن کم باشد .

مرحله دوم : مزه دار کردن ماهی و پر کردن آن

بعد سرخ شدن مخلفات داخل شکم ماهی میرویم سراغ خود ماهی. با یک چاقوی تیز پولک های روی ماهی را جدا کنید و از قسمت پایین دهان ماهی تا نزدیک دم ماهی شکاف ایجاد کرده و داخلش را خالی کنید . سپس ماهی را شسته به نمک و فلفل و ادویه ماهی آغشته کنید اجازه دهید چیزی حدود نیم ساعت بماند تا ادویه و نمکی به خورد گوشت ماهی برود.

بعد از گذشت نیم ساعت سبزیجات راداخل شکم ماهی بگذارید . برای اینکه مواد داخل شکم ماهی نریزد می توانید لبه ماهی را با نخ بدوزید یا از خلال دندان استفاده کنید یا مخلفات کمتری قرار دهید. ماهی شکم پر را در توری بگذارید و به مدت نیم ساعت روی منقل یا کباب پز بگذارید.

 

ماهی شکم

model24.ir

 

منبع : model24.ir

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز