خانه » آشپزی » آموزش پخت پیتزا مخلوط مخصوص خانگی مدل 24

آموزش پخت پیتزا مخلوط مخصوص خانگی مدل 24

امروز در پخش آشپزی سایت مدل 24 یک دستور متفاوت از پیتزا را در اختیار شما قرار دهیم . پیتزایی سالم با فست فود خانگی و سبزیجات و پروتئین . البته خوردن این نوع پیتزا بخاطر حجم کالری موجود در آن برای کسانی که قصد لاغر شدن دارند اصلا مناسب نیست . در ادامه با این دستور من در آوردی مدل 24 همراه باشید .

 

پیتزا

مواد لازم برای پیتزا مخصوص مدل 24

گوشت چرخ کرده ……………… 150 گرم

سویا…………….. 100 گرم

قارچ ………………. 10 الی 12 عدد کوچک و متوسط

فلفل دلمه ای ………. زرد و قرمز و سبز هر کدام یک سوم فلفل

پیاز ………………. یک عدد متوسط

ذرت ……………. نصف استکان

رب گوجه فرنگی …………. دو قاشق غذا خوری

سرکه سفید …………….. یک قاشق غذا خوری

نمک و فلفل قرمز و سیاه ……. به میزان لازم

گوجه فرنگی ……….. به دلخواه

پنیر طعم دار و کش دار………….. 100 الی 150 گرم

نون پیتزا ……………. یک عدد بزرگ

سوسیس ………….. یک عدد

کالباس …………… چهار ورقه

 

 

روش تهیه پیتزا مخصوص

مرحله اول : سویا ها را از قبل بجوشانید تا نفخشان از بین رود .بعد از جوشاندن خوب آبشان را بگیرید بعد یک دور چرخ کنید . ( چرخ کردن سویا اختیاری است ) . پیاز ها را شسته و پوست بگیرید و خیلی نازک خلال کنید. آنها را در روغن تفت داده بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید . کمی که رنگ عوض کرد قارچ هایی را که از قبل شسته بودیم آنهایی که اندازه متوسط دارند به صورت ورقه ای برش دهید و با سویا به گوشت اضافه کنید .

خیلی کم نمک و بعدد فلفل قرمز و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید . یک سوم از هر رنگ فلفل دلمه ای را نیز نگینی خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و تفت دهید . اجازه دهید مخلفات کمی روی گاز با حرارت متوسط بماند تا اگر قارچ و سویا آب انداخته کاملا گرفته شود و نون پیتزا را خیس نکند . در یک ماهیتابه دیگر سوسیس خانگی که دستور آماده سازی آن ها را قبلا در سایت مدل 24 گذاشته بودیم را به صورت خلال باریک یا نگینی متوسط خرد کرده و سرخ کنید .

کالباس ها را نیز هر ورقش را به هشت قسمت تقسیم کنید و در کناری بگذارید . برای اینکه این مخلفات را روی نون پیتزا بگذاریم باید یک سس گوجه تهیه کنیم . دو قاشق رب گوجه فرنگی ( دستور آن در سایت موجود است ) را با یک قاشق سرکه و نوک قاشق نمک و فلفل و نصف استکان آب بجوشانید . اجازه دهید غلیظ  شود. بعد زیرش را خاموش کنید و بگذارید کمی خنک شود .

مرحله دوم :

روی نون پیتزا سس گوجه را ریخته و کاملا نون را به سس آغشته کنید . یک مقدار کم روی سس پنیر بریزید و لایه اول را مایه گوشت اضافه کنید . دوباره خیلی کم پنیر ریخته و لایه بعدی سوسیس و کلباس خانگی را اضافه کنید . دوباره خیلی کم پنیر ریخته و بعد قارچ های کوچک را دو نیم کرده و روی آن قرار دهید و بعد نصف استکان ذرت بریزید . می توانید در اینجا گوجه ای خام را حلقه حلقه کرده و روی باقی مواد بگذارید . گذاشتن گوجه کاملا سلیقه ایست . در نهایت روی  پیتزا را با پنیر کاملا بپوشانید. در دمای 175 درجه فر ربع ساعت اول از شعله پایین پیتزا را حرارت داده و ربع ساعت آخر با شعله بالای فر اجازه دهید پنیر کامل آب شود .

پیتزا
model24.ir

 

منبع : model24.ir

همچنین ببینید

استیک

آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص قارچ

استیک از غذاهای محبوب بین اللمل است که از یک تکه گوشت ( گاو ، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *