خانه » آشپزی » آموزش پخت کتلت شکم پر

خرید مانتو اداری

آموزش پخت کتلت شکم پر

آموزش پخت کتلت شکم پر

گاهی ممکن است از غذاهای برنجی و خورشتی خسته شوید و دلتان غذاهای جدیدی بخواهد که با ذایقه ما سازگار باشد . حتما شما در بر نامه غذایی خود کتلت نیز درست می کنید اما از روش های همیشگی .در این بخش از گروه آشپزی مدل 24 می خواهیم یک روش جدید کتلت را به شما معرفی کنیم که بسیار خوشمزه و مغذی بوده از طرفی هم یک ساندویچ خانگی برای میان وعده فرزندان در مدرسه خواهد بود . با ما برای آموزش دستور پخت کتلت شکم پر همراه باشید .

 

کتلت شکم پر

مواد لازم برای تهیه کتلت شکم پر

گوشت چرخ کرده ……………. 300 گرم

پیاز ………………….. یک عدد متوسط

سیب زمینی ………… 4 عدد متوسط

تخم مرغ …………… دو عدد

جعفری ……………. دو قاشق غذا خوری

زرشک …………… یک سوم لیوان

نمک و فلفل و ادویه …….. به میزان لازم

 

مرحله اول طرز تهیه کتلت شکم پر

پوست سیب زمینی ها را خوب شسته تا اگر گلی یا خاکی دارند کاملا رفع شود در یک قابلمه پر از آب گذاشته و بگذارید کاملا پخته شوند . تا زمانی که پخت سیب زمینی ها کامل شود وقت دارید مخلفات درون کتلت شکم پر را آماده کنید . پیاز را شسته و رنده کنید آب آن را بگیرید و با کمی روغن تفت دهید . گوشت گوساله را از قبل دو بار با اندازه ریز چرخ کرده و به پیاز ها اضافه کنید بعد کمی تفت دادن و تغییر رنگ ادویه و فلفل و نمک بزنید . همه مواد را مخلوط کنید .

کمی اجازه دهید گوشت با چاشنی ها هم مزه دار شود و هم کمی بپزد . زرشک ها را با کمی آب بشورید تا شن ها های داخلش خارج شوند بعد از اینکه آبشان گرفته شد به باقی مواد اضافه کنید . فقط کمی تفت دهید تا زرشک ها براق شوند زیاد از حد اینکار را نکنید چون زرشک سریع می سوزد . در مرحله آخر به اندازه دو قاشق غذا خوری جعفری ساطوری شده به مواد اضافه کنید . کمی هم زده تا همه جای مواد جعفری داشته باشد. ظرف را از روی گاز بر دارید و بگذارید کمی خنک شوند .

 

مرحله دوم پخت

حالا برید سراغ سیب زمینی ها . بای اینکه مطمئن شویم پخته شده چنگال را در سیب زمینی فرو کنید . پوست سیب زمینی ها را بگیرید و با گوشت کوب یا غذا ساز کاملا  آن ها را له کنید . دو تخم مرغ را در ظرف دیگر شکسته پس از اطمینان از سالم بودن آنها با کمی نمک خوب هم بزنید تا هم یک دست شود و هم بوی تخم مرغ از بین رود بعد آن ها را به سیب زمینی ها اضافه کنید . آنقدر ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند و وا نرود. به اندازه ای که می خواهید مایع سیب زمینی برداشته و کف دست پهن کنید یک قاشق از مخلفات گوشت را وسط آن بگذارید و اطراف سیب زمینی را جمع کرده و شکل دهید .

دو طرف کتلت شکم پر را در ظرف آرد سوخاری ( مخلوطی از نان باگد خشک شده و کمی فلفل و زردچوبه را کوبیده در حدی که کاملا پودر شوند ) بغلطانید . سپس در یک ماهیتابه روغن ریخته بعد داغ شد کتلت ها را در آن بگذارید . هر چند دقیقه به سمت دیگر برگردانید تا نسوزند. همه مواد این غذا چه گوشت و چه سیب زمینی پخته شده اند نیازی به سرخ کردن در زمان طولانی نیست . در حدی که دو طرف کتلت حنایی شود کافی است . کتلت شکم پر آماده است می توانید آن را با خیارشور و گوجه نوش جان کنید .

 

کتلت شکم پر

منبع : model24.ir

اشتراک گذاری مطلب
برچسب ها :
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز