خانه » آشپزی » آموزش پخت کشک بادمجان

خرید مانتو اداری

آموزش پخت کشک بادمجان

آموزش پخت کشک بادمجان

سلام . امروز در سایت مدل 24 با دستور پخت یک غذا با بادمجان در کنار شما خواهیم بود . به دلیل خواص بالای این گیاه برای پیشگیری و درمان انواع بیماری هایی مثل کم خونی ، مشکلات قلبی و همچنین انواع ویتامین ها و مواد معدنی مثل پتاسیم و کلسیم تصمیم گرفتیم به خوارک کشک بادمجان با گوشت را به شما عزیزان آموش دهیم . تا انتهای این آموزش ما را همراهی کنید .

 

کشک بادمجان

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان

بادمجان …………… 6 عدد

پیاز …………….. دو عدد متوسط

سیر ……………. پنج حبه

گوشت ……………. 150 گرم

نعناع …………….. 3 قاشق غذا خوری

گردو ………………. 1 پیمانه

نمک ، فلفل ، زردچوبه ………… به میزان لازم

کشک ……………….. نصف شیشه کوچک

آب ……………… دو لیوان

 

طرز تهیه بادمجان

بادمجان ها را شسته و پوست گرفته و نمک میزنیم چند ساعاتی آنها را با نمک استراحت می دهیم . گوشت را با سه لیوان آب روی شعله متوسط می گذاریم و اجازه می دهیم کاملا پخته شود . در این فاصله تا گوشت ها پخته شود ، مغز گردوها را از پوستش جدا کنید و آن ها را آسیاب کنید . بادمجان ها را بشورید تا نمک های اضافی آن شسته شود و بادمجان ها شور نشود. با مقدار کمی بادمجان ها را سرخ کنید برای اینکه بادمجان ها هم نرم تر شوند هم روغن کمی صرف شود در طول آماده کردن درب آن را بگذارید.

وقتی گوشت ها پخت ریش ریش کنید و با بادمجان های سرخ شده بکوبید . مخلوط گوشت و بادمجان را با کمی نمک و زردچوبه قاطی کنید و با دو لیوان آب اضافه کنید . بعد از پنج دقیقه چهار قاشق غذا خوری کشک را اضافه کنید و همه مواد را باهم هم بزنید تا یک دست شود سپس بگذارید آب کاملا گرفته شده  به خورد مواد در ظرف برود . تا پخته شدن کامل پیاز ها را خلال کرده و سرخ کنید بعد از طلایی شدن کمی زردچوبه بزنید بعد دو قاشق نعناع اضافه کنید کمی با پیازها تفت دهید وشعله را خاموش کنید و بعد سیرها را نگینی خرد کنید و تفت دهید تا جایی که طلایی شوند .

کشک بادمجان آماده است یک ظرف گود آورده و مخلوط کشک بادمجان و گوشت را در آن ریخته و با پیاز داغ و نعناع و سیر و دو قاشق کشک تزیین کنید و پودر گردو را روی آن بریزید . پیشنهاد ما برای خوردن کشک بادمجان همراه با نان داغ سنگک و سبزی خوردن تازه است .

 

کشک بادمجان

 

نکات :

  1. برای حفظ خواص بادمجان و استفاده نکردن از روغن می توانید بادمجان ها را با پوست کباب کنید بعد از اینکه کاملا پخته شد پوست را جدا کرده و با گوشت ها بکوبید.
  2. می توانید از یک قاشق غذا خوری رب گوجه برای تغییر رنگ و طعم کشک بادمجان استفاده کنید. اضافه کردن رب بستگی به ذایقه شما دارد .

منبع : model24.ir

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز