خانه » آشپزی » آش و سوپ » آموزش پخت گام به گام آش انار

خرید مانتو اداری

آموزش پخت گام به گام آش انار

آموزش پخت گام به گام آش انار

فصل پاییز هست و هوا کم کم رو به سردی می رود از طرفی انارهای خوب و مرغوب هم ترش و نوع شیرین آن وارد بازار شده است پس یک آش انار خوشمزه مخصوصا در دورهمی ها خیلی دلچسب خواهد بود.در مدل 24 قصد داریم این آش آذری را به شما آموزش بدهیم.پس تا انتهای پخت آش انار با ما همراه باشید.

 

آش انار

model24.ir

مواد لازم برای تهیه آش انار

سبزی آش …………. یک کیلوگرم

آب انار…………. دو لیتر

نخود ………….. یک پیمانه

لوبیا چیتی ………… یک پیمانه

گوشت چرخ شده ……….. نیم کیلو

برنج ……………. نصف پیمانه

انار …………… دو پیمانه

نمک ادویه فلفل ………….. به میزان لازم

پیاز …………. یک عدد

سیر داغ و پیاز داغ …………… به مقدار دلخواه

 

روش تهیه آش انار

قبل از پخت هر غذایی که لازم است از حبوبات استفاده کنید از شب قبل حتما آنها را بخیسانید.برای پخت آش انار هم از شب قبل نخود و لوبیا را ظرفی ریخته و آب روی آنها بریزید و هرچند ساعت یه بار آب ظرف را عوض کنید. خوب حالا برویم سراغ آماده سازی این آش بی نظیر.آب حبوبات را دور ریخته و آنها را در قابلمه بریزید و مجددا آب روی آنها بگذارید و اجازه دهید خوب پخته شوند.

سپس پیاز و سیر داغ را در ظرفی بریزید و آب انار و نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید بگذارید جوش بیاید. در این مرحله سبزی آش که شامل تره گشنیز جعفری و شنبلیله می باشد و از قبل شسته و خرد کرده بودیم ، به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم. در این فاصله اگر حبوبات پخته شده بود در آبکش بریزد سپس همراه با نصف پیمانه برنج به باقی مواد اضافه کنید.بعد از پخته شدن سبزی آش و مزه دار شدن همه مواد ،یعنی چیزی حدود یک ساعت بعد انارها را به قابلمه منتقل کرده و شعله را کم می کنیم تا آرام آرام آش جا بیفتد.

می رویم سراغ گوشتو پیاز.پیاز را پوست کنده و رنده شده را با گوشت چرخ شده ورز می دهیم و اندکی نمک و فلفل و ادویه اضافه کنید . توجه داشته باشید چون قبلا به آش این چاشنی ها را زده بودیم در گوشت از آن کمتر استفاده کنید.حالا گوشت ها را به صورت گوله های کوچک درآورده و در تابه سرخ کنید.آش انار آذری آماده است آن را در ظرف بریزید با گوشت قلقلی و باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ تزیین کنید.

 

آش انار

model24.ir

 

چند نکته :

  1. قبل از خرد کرد سبزی ها اجازه دهید آب آنها کاملا گرفته شود بعد شروع به خرد کردن با چاقو یا دستگاه سبزی خرد کن کنید چون اگر آب داشته باشند موقع خرد کردن له شده و ظاهر قشنگی ندارند.
  2. می توانید به جای نخود و لوبیا از لپه استفاده کنید فقط لپه ها را در ابتدا با پیاز و سیر کمی تفت دهید.
  3. اگر میخواهید طعم آش بهتر شود سبزی آن را تفت دهید و سپس اضافه کنید هرچند بهتر است اینکار را نکنید چون پختن و سرخ کردن زیاد سبزیجات باعث از بین رفتن خواص آنها می شود.

4. می توانید در آش خود از چند قاشق رب انار نیز استفاده کنید.

 

منبع : model24.ir

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز