خانه » سلامت » تعریف آنزیم ها و نقش آن در بدن انسان

تعریف آنزیم ها و نقش آن در بدن انسان

طول عمر افراد به آنزیم ها بستگی دارد، با افول پتانسیل آنزیمی در هر فرد، سیستم دفاعی و سلامتی ان ها به خطر خواهد افتاد، استفاده از انزیم ها ی خوراکی، شدت افول این پتانسیل را کاهش خواهد داد و در نتیجه یک زندگی طولانی تر، سالم تر و پرانرژی تر را به ارمغان خواهد آورد. اگر خواهان زندگی و عمر طولانی تر هستید و نیاز به اطلاعات بیشتری از آنزیم ها دارید با ما در این مطلب از سایت مدل24 با ما همراه باشید.

 

تعریف آنزیم ها چیست

آنزیم ها
آنزیم ها پروتئینهایی می باشند که کلیه اعمال درون انسان را تسهیل می کنند، تمام بافت ها، عضلات، استخوان ها، اندام ها و سلولهای بدن توسط انزیمها کار می کنند. همه ی اندام های موجود در بدن همگی به آنزیم ها وابسته اند. این آنزیم ها در درون بدن مخصوصاً در لوزالمعده و دیگر غدد درون ریز تولید می شوند و قسمتی نیز توسط مواد غذایی خام که مصرف می کنیم، تهیه میگردد. پختن غذاها، موجب نابودی آنزیم ها ی موجود در آن می شوند، هر گونه اعمال حرارت مداومی که در محدوده ی دمای ۸ تا ۵ درجه سانتیگراد باشد. تقریباً تمام آنزیمها را نابود می کند. بخشی از آنزیم های گوارشی از طریق بزاق تأمین می شود، بیشتر مواد غذایی که وارد بدن ما می شوند، عاری از آنزیمهای غذایی هستند. هر چه میزان هضم صورت گرفته بر روی غذا، قبل از رسیدن آن به رودهای کوچک کمتر باشد، تنشی که بر دستگاه غدد درون ریز وارد می شود، بیشتر خواهد بود.

 

راه های جلوگیری از کاهش آنزیم ها

آنزیم ها

مطالعات اخیر نشان دادهاند که تقریباً بیشتر آمریکایی ها هنگام رسیدن به سن ۶۰ سالگی، لوزالمعده شان از حد طبیعی خارج است. به خاطر همین میزان شیوع دیابت در کشورهای توسعه یافته در حال انفجار است. همچنین رژیم غذایی فقیر از نظر آنزیم ها در بزرگ شدن بیمار گونه ی غده ی هیپوفیز دخالت دارد، غده ی هیپوفیز غدهای است که تمام غده های دیگر بدن را تنظیم می کند. مصرف منظم مکمل های حاوی آنزیمهای گوارشی، تنش وارده بر لوزالمعده را بر طرف می کند، بطور خلاصه باید گفت که: مصرف مکمل های حاوی آنزیمهای گوارشی، یکی از بهترین استراتژی های ممکن برای بیمه کردن بدن است، به طوری که بتوانید از یک زندگی سالم و طولانی بهره مند شوید. مصرف آنزیمهای خوراکی، علاوه بر فراهم آوردن امکان یک زندگی سالمتر، طولانی تر و شاداب تر، برای شما منافع کوتاه مدت دیگری نیز خواهد داشت

 

منافع استفاده از مکمل آنزیم ها در بدن

آنزیم ها

کاهش قابل توجه در سوء هاضمه و سوزشی معده که حاصل زیادی اسید در معده هستند.  برطرف کردن گاز معده و نفخ، به دلیل گوارش نسبتاً بالای کربوهیدراتهای پیچیده قبل از ورود به محیط معده.  هضم بهتر فرآوردههای لبنی، . کاهش آلرژی های غذایی به دلیل هضم کامل تر پروتئینها. چون هضم غذاهای فقیر از نظر آنزیمی یک فرایند بسیار انرژی بر است، با گذشت چند روز از مصرف مکمل های آنزیمی، نتایج خوبی را خواهد داشت .افزایش سطوح انرژی. رهایی از فتق های دیافراگمی ( پیشروی یک عضو مانند معده در شکاف دیافراگمی محل عبور مری).  رهایی از زخمهای دستگاه گوارشی

 

توصیه های لازم در مصرف آنزیم ها

آنزیم ها

الف) هر مکمل آنزیمی مرغوب مبتنی بر سبزیجات، برای شما مفید خواهد بود. ولی باید دنبال مکملی باشید که چندین آنزیم هضم کننده ی پروتئین، نظیر پروتئاز پاپاین ( برای کمک به هضم پروتئینها)، آنزیم آمیلاز ( برای هضم نشاسته ها و کربوهیدراتها)، لیپاز برومالین ( برای هضم چربیها)، سلولاز ( برای تجزیه سلولز موجود در فیبرها به واحدهای کوچک تر، بی نظیر است )، لاکتاز ( به هضم محصولات لبنی کمک میکند) را در خود داشته باشد.

ب) مکمل های آنزیمی خوب را از روی داشتن عوامل کمک آنزیمی شناسایی کنید. عوامل کمک آنزیمی برای افزایش کارایی مکمل های آنزیمی مورد استفاده قرار میگیرد. این عوامل استاندارد عبارتند از: پروبیوتیک ها، خزها (جلبک ها) نظیر اسپیرولینا و کلورلا”.

ج) پروبیوتیکها می توانند یک فاکتور کمکی مفید باشند، ولی نرخ مرگ و میر آنها با گذشت زمان بالا است، مواد معدنی یونی بهترین عوامل برای استفاده به عنوان عوامل کمک آنزیمی در مکمل های آنزیمی هستند.

 

منبع:http://model24.ir

همچنین ببینید

انواع تنفس

نکات موفقیت آمیز در انواع تنفس و سلامتی

تنفس عملی بسیار مهم و حیاتی در بدن ما انسانها است. اگر کیفیت تنفس خوب …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *