خانه » سلامت » جالب ترین دانستنی ها درباره ی خواص ذرت

خرید مانتو اداری

جالب ترین دانستنی ها درباره ی خواص ذرت

جالب ترین دانستنی ها درباره ی خواص ذرت

اگر بلال دوست دارید یا به نان هایی که از پایه ذرت درست شده اند علاقه دارید این مطلب حتما به درد شما میخورد. زیرا ما از خواص ذرت می گوییم تا علاوه بر لذت بردن از طعم آن درباره ی خواص ذرت نیز اطلاعاتی کسب کنید.با ما همراه باشید.

 

 

اطلاعات جالبی از ذرت و خواص ذرت

خواص ذرت

در مکزیک با تقطیر ذرت، یک نوع نوشابه تندی درست میکنند که نام آن به زبان مکزیکی شیشا است. در ایتالیا و سیسیل با دانه های ذرت غذایی شبیه به فرنی تهیه می کنند که نام آن به ایتالیایی پولانتا میباشد. برگهای پهن ذرت را برای ساختن کاغذ به کار میبرند و یک نوع کاغذ عالی از ان می سازند، همچنین از این برگها کلاه و یا سفره درست می کنند، برگهای خیلی کوچک اطراف خوشهٔ ذرت که لابه لا روی آن قرار گرفته است چیزهای حصیری با آن می سازند و این چیزها گرمای تابستان را تحمل پذیر می کند.

در این مطلب از سایت مدل 24 آمده است که در زمان جنگ جهانی و در سالهایی که جیره بندی خیلی از چیزها را نایاب کرده بود بسیار از کسانی که عادت به سیگار کشیدن داشتند و توتون گیرشان نمی آمد کاکل ذرت را به جای برگ توتون دود می کردند؟! در فرانسه ذرات نامهای دیگری هم دارد مثل گندم ترکیه، گندم اسپانیا، گندم رم و گندم هندوستان. از دانه های ذرت روغن مایعی استخراج می کنند که در آشپزی مثل روغن های نباتی مصرف می شود، ولی این روغن خیلی حساس است و زود خراب می شود.

در کشورهای امریکا و انگلستان ذرت تازه را که هنوز دانه های آن کاملا نبسته و سفت نشده است در آب میپزند. و با کمی کره میخورند و این غذا به مقدار زیاد در امریکا مصرف می شود. جز امریکا و انگلیس در کشورهای دیگر بیشتر ذرت را به مصرف غذای چهارپایان و پرندگان می رسانند. در بعضی از کشورها خوشهٔ سبز ذرت را میپزند و میخورند.

 

خواص ذرت در درمان بیماری ها

خواص ذرت

 

جوشاندهٔ کاکل ذرت برای  کسانی که سنگ کلیه دارند بسیار مفید است.برای درمان سنگ کلیه  باید از جوشاندهٔ کاکل ذرت کمک بگیرند و در این مورد باید سی تا چهل گرم جوشاندهٔ کاکل ذرت خشک را در یک لیتر آب سرد بریزند و ظرف محتوای آن را روی آتش بگذارند تا به جوش آید و پنج دقیقه بجوشد، بعد آن را از روی آتش بردارند و پانزده دقیقه به حال خودش بگذارند تا دم بکشد. بعد آن را صاف کنند و هر روز چهار یا پنج بار و هر بار نیم فنجان از آن را بنوشند و مطمئن باشند که طبیعی ترین و سالم ترین دوای سنگ کلیه را مصرف کرده اند.

 

 

معالجهٔ قولنج کلیه از خواص ذرت

جوشاندهٔ کاکل ذرات  برای قولنج کلیه نیز بسیار مفید است . به ترتیبی که طرز تهیه و مقدار مصرف آن را در مورد سنگ کلیه در بالا شرح دادیم، بحرانهای قولنج کلیوی را تسکین میدهد.

 

 

از خواص ذرت معالجهٔ ورم سرمازدگی دست

خواص ذرت

آرد ذرت را به مقدار مساوی با خاک ارهٔ نرم چوب مخلوط و با آب خمیر کنید و روزی دو بار دستهای ورم زده خود را در آن بگذارید و به هم بمالید. مالیدن خمیر آرد ذرت و خاک اره نرم چوب احتقان خون را در دستها برطرف کرده و نرم ترین پوست را برای دستان شما فراهم می آورد. شما می توانید هر روز دو بار برای اینکه دستان نرم و سالمی داشته باشید ولو دچار ترک سرماخوردگی نشده باشید دستان خود را با خمیر ذرت و خاک اره مالش دهید.

 

 

معالجه اختلالات كبد از مهمترین خواص ذرت

خواص ذرت

جوشانده کاکل ذرت برای اختلالات کبد مؤثر و مفید است. شما هروقت دچار عوارض کبد و کیسه صفرا شدید سی تا چهل گرم کاکل ذرت را در  یک لیتر آب پنج دقیقه بجوشانید و پانزده دقیقه دم کنید و سپس صاف کرده و هر روز پنج بار و هر بار نیم فنجان از آن را بنوشید

 

 

معالجهٔ رماتیسم از دیگر خواص ذرت

خواص ذرت

کسانی که رماتیسم دارند باید هر روز چهار تا پنج بار و هر بار نیم فنجان از جوشاندهٔ کاکل ذرت را مصرف کنند تا دردهای رماتیسم آنها آرام شود و حال آنها بهبودی یابد. برای تهیهٔ جوشاندهٔ کاکل ذرت باید سی تا چهل گرم جوشانده کاکل ذرت را در یک لیتر آب در ظرفی بریزید و آن ظرف را روی آتش بگذارید تا به جوش آید، و سپس آن ظرف را از روی آتش بردارید و پانزده دقیقه به حال خودش بگذارید تا خوب دم بکشد، بعد آن را صاف کرده و طبق نسخه ای که داده شد بنوشید.

 

شربت ذرت برای زکام و صدا گرفتگی شربت ذرت برای معالجهٔ زکام و رفع صدا گرفتگی فوق العاده مؤثر است. نسخهٔ تهیهٔ شربت ذرت به این شرح است: دو یا سه مشت دانه های ذرت را در دو لیتر آب بریزید و ظرف محتوای آن را روی آتش بگذارید تا بجوشد و یک لیتر آب آن بخار شود ولی با یک قاشق چوبی آن را موقع پختن به هم بزنید و بعد از اینکه دانه های ذرت پخت ظرف آن را از روی آتش بردارید و بگذارید سرد شود، بعد شیرهٔ آن را بکشید و با هفتصد و پنجاه گرم شکر در یک قابلمه مسی بریزید و با آتش ملایمی حرارت دهید تا شربت ذرت به قوام اید و کمی سفت شود. هروقت دچار زکام و یا گرفتگی صدا شدید هر روز سه بار و هر بار نصف قاشق سوپخوری از آن را مصرف کنید.

 

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز