خانه » آشپزی » روش پخت کوبیده مرغ مرحله به مرحله

خرید مانتو اداری

روش پخت کوبیده مرغ مرحله به مرحله

روش پخت کوبیده مرغ مرحله به مرحله

اکثر خانواده های ایرانی علاقه خاصی به غذاهای کبابی دارند و در دنیا از نظر غذایی خورشت قرمه سبزی ، چلو کباب کوبیده و شیش لیگ معروفیم. جدیدا در مهمانی ها و سیزده بدر و شمال رفتن هایمان یا کوبیده درست می کنیم چلو جوجه زعفرانی . در این پست از سایت مدل 24 می خواهیم یک ترکیب از این دو کوبیده مرغ را به شما آموزش دهیم .چون هم طعم متفاوتی دارد و یک تنوع در دورهمی های ما خواهد بود. مطمئن باشید بعد از خوردن آن مهمان های شما دستور پخت این غذا را خواهند گرفت. پس با ما همراه باشید.

 

کوبیده مرغ

model24.ir

 

مواد لازم برای کوبیده مرغ

سینه مرغ …………….. یک عدد کامل

جعفری ………………. 50 گرم

پیاز ………………… دو عدد کوچک

فلفل سبز …………… دو عدد

زعفران دم کرده ………….. یک سوم لیوان

نمک و زردچوبه و فلفل قرمز ……………. به میزان لازم

 

طرز تهیه

پیاز و مرغ و جعفری و فلفل را قبل از هر کاری خوب بشورید تا تمام آلودگی های آن برطرف شود. خب حالا چند تکه استخوان و غضروف سینه مرغ را جدا کنید و گوش خالصش را در تکه های بزرگ برش دهید.با چرخ گوشت سینه مرغ را دو دور با اندازه درشت چرخ کنید سپس فلفل سبز ها را چرخ کنید. قبل از چرخ کردن فلفل آنها را تست کنید که زیادی تند نباشند تا مزه تندی بر اصل غذا غالب نشود.

پیاز ها را پوست کنده و رنده درشت رنده کنید . سپس آب پیازها را خوب بگیرید و به مخلوط مرغ و فلفل اضافه کنید جعفری های ساطوری شده را نیز اضافه کنید. حالا زعفرانی را که از قبل با بخار آب دم کرده بودیم به اندازه یک سوم لیوان به مواد اضافه کنید. بعد از دم کردن زعفران رنگش ناباید خیلی زرد باشد .

آن قدری زعفران به  آب اضافه کنید تا به رنگ قرمز نزدیک شود یا به عبارتی غلیظ باشد. ( بهتر است قبل از اضافه کردن آب به زعفران آنها را با پشت قاشق خرد کنید و بعد از اینکار آب ولرم اضافه کنید با رعایت این نکات زعفران بهتر رنگ پس می دهد).

متناسب با اندازه مواد زردچوبه و فلفل قرمز و نمک را نیز اضافه کنید اول با یک قاشق مواد را مخلوط کنید تا زعفران به همه جای گوشت برسد . وقتی رنگ مواد یک دست شد با دست شروع به ورز دادن گوشت کنید ، درست مثل کباب کوبیده حداقل دو ساعت مواد را در یخچال بگذارید تا انسجام پیدا کند. هرچقدر این زمان بالاتر رود عطر و طعم آن بهتر و گوشت کمی سفت تر می شود.

حالا با یک دست سیخ را بگیرید و با یک دست قسمتی از گوشت را بردارید سعی کنید خوب گوشت را روی سیخ پهن کنید . هر بار که مواد به دستتان چسبید از آب پیازهای رنده شده استفاده کنید یعنی کمی دستتان را به آب پیاز زده بعد به گوشت بزنید و آن را صاف کنید .

وقتی اندازه طولی گوشت با سیخ درست شد از پایین به بالا سیخ را بین دو انگشت سبابه و انگشت بزت بگذارید و کمی فشار دهید تا جای انگشتها روی گوشت بماند بعد از اینکار باز کمی با پهلوی دست گوشت را مرتب کنید . حالا می توانید آن را روی زغال یا کباب پز بگذارید.

 

کوبیده مرغ

model24.ir

 

توجه :

  1. از یک عدد کامل سینه مرغ به اندازه چهار سیخ بزرگ یا هشت سیخ متوسط کوبیده مرغ تهیه کرد.
  2. اگر احساس کردید مواد کوبیده مرغ شل است دو قاشق آرد به آن اضافه کنید.
  3. این نوع کوبیده از نظر سالم بودن غذای مناسبی برای بیماران فشار خون می باشد چون بجای گوشت قرمز از سینه مرغ استفاده شده است.
  4. موقع کباب کردن دقت داشته باشید چون زمان پخت مرغ پایین است سریع سیخ ها را جابجا کنید تا نسوزد و از آنجایی که سینه مرغ چرب نیست و برای اینکه روی کباب ها نسوزند و طلایی شوند با برس کره به روی گوشت بزنید.

 

منبع : model24.ir

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز