خانه » آشپزی » آش و سوپ » طرز تهیه آش انار شب یلدا خوش مزه و زیبا

طرز تهیه آش انار شب یلدا خوش مزه و زیبا

آش انار یا انار آشی (ترکی) یکی از آشهای سنتی است که در آن به جای لوبیا ار عدس، لپه و جو استفاده می‌شود. همچنین انار یک پایه اصلی این آش است. بنابراین میتوانید به عنوان یکی از خوردنی های شب یلدا آن را تهیه کنید. این اش از سبزی، عدس، برنج، گوشت و انار تشکیل شده و بسیار هم خوشمزه است. در این بخش از سایت مدل 24 طرز تهیه آش انار را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه آش انار شب یلدا
طرز تهیه آش انار شب یلدا

طرز تهیه آش انار

در این قسمت مواد لازم و طرز تهیه آش انار را مطالعه کنید. سعی کنید در فصل انار مخصوصا شب یلدا این اش خوشمزه و اصیل را تهیه کرده و در کنار خانواده میل کنید.

طرز تهیه آش انار شب یلدا
طرز تهیه آش انار شب یلدا

مواد لازم برای تهیه آش انار

سبزی آش (تره، گشنیز، جعفری، اسفناج، نعناع) 1 کیلوگرم

عدس 2 لیوان

لپه 1 لیوان

جوپرک یا برنج (سلیقه‌ای) 1 لیوان

گوشت چرخ‌کرده 250 گرم

پیاز- پیاز داغ 1 عدد و 3-4 ق سوپ‌خوری

انار – رب انار 2 کیلو – 3-4 ق سوپ‌خوری

نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه آش انار شب یلدا
طرز تهیه آش انار شب یلدا

طرز تهیه آش انار شب یلدا:

برای تهیه آش انار پیشنهاد می کنیم حبوبات شامل لپه و عدس را از شب قبل خیس کنید. با این کار نفخ آن گرفته می شود.

حالا برای تهیه آش انار میتوانید گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده‌ شده به صورت کوفته قلقلی در آورده و کنار بگذارید.

عدس و لپه را در ظرفی جداگانه با مقدار کمی نمک روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود.

در مرحله بعدی قابلمه اصلی را تا کمی بیش از نیمه پر از آب کرده و آن را روی حرارت بگذارید تا شروع به جوشیدن کند.

در این قسمت برنج یا جو پرک را با عدس و لپه نیم‌پز شده داخل آب جوش بریزید و صبر کنید تا پخته شوند.

دانه‌های انار را حدود یک ساعت بعد از پخت حبوبات داخل آش بریزید.

حدودا دو ساعت بعد که حبوبات پخت، کوفته‌ها را کمی در تابه تفت داده و بعد داخل آش بریزید.

سبزی آش خرد‌شده را هم کم کم به ان اضافه کرده و زیر قابلمه را کم کنید تا اش تان خوب جا بیفتد.

رب انار، نمک و فلفل را کمی قبل از خورده شدن به آش اضافه کرده و وقتی چند قل زد زیرش را خاموش کنید.

طرز تهیه آش انار شب یلدا
طرز تهیه آش انار شب یلدا

نکاتی درباره طرز تهیه آش انار شب یلدا:

اگر دوست داشتید میتوانید به جای دانه انار، از آب انار استفاده کنید. برای اینکار باید بعد از اضافه‌کردن کوفته قلقلی‌ها و سبزی آب انار را به آش اضافه کنید.

برای ترش‌تر شدن آش می‌توانید از مقداری آلو بخارا در مرحله نهایی استفاده کنید.

می‌توانید کوفته‌ریزه‌ها را بدون تفت‌، در آش بریزید.

در صورت استفاده از رب انار، رنگ آش شما تیره‌تر خواهد شد.

انتخاب برنج یا جو به سلیقه شخصی شما بستگی دارد.

بعضی افراد برای تهیه آش انار به جای عدس و لپه، از لوبیا قرمز استفاده می‌کنند.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از سایت مدل 24 درباره طرز تهیه آش انار تقدیم تان کردیم بهره کافی را برده باشید.

همچنین ببینید

آش ترخینه

آموزش پخت آش ترخینه کرمانشاه

باز هم قرار است طبق قرارمان یکی دیگر از انواع آش های محلی را در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *