خانه » آشپزی » طرز تهیه یک خورشت کرفس خوشمزه برای مهمانی ها

خرید مانتو اداری

طرز تهیه یک خورشت کرفس خوشمزه برای مهمانی ها

طرز تهیه یک خورشت کرفس خوشمزه برای مهمانی ها

سلام خدمت همه عزیزانی که گروه آشپزی مدل 24 را دنبال می کنند.از آنجایی که گیاه کرفس سرشار از خاصیت ها برای درمان و پیشگیری بسیاری از بیماری ها و گیاهی فوق العاده برای لاغری هست ، قصد داریم در این پست به شما یک روش پخت خورشت کرفس متناسب با ذایقه ایرانی ها را آموزش دهیم .پس لطفا تا تنها با ما همراه باشید.

 

خورشت کرفس

خورشت کرفس

مواد لازم برای خورشت کرفس

گوشت (گوساله یا گوسفندی)…………… 200 گرم

ساقه کرفس ……………………. 400 گرم

نعنا و جعفری …………………. 150 گرم

نمک و فلفل و ادویه ………….. به میزان لازم

آبغوره …………….. یک استکان

پیاز …………….. دو عدد متوسط

 

روش پخت خورشت کرفس

در مرحله اول پیازها را خلال نازک کرده و تفت می دهیم. بعد از اینکه کمی طلایی شدند تکه های گوشت را به آن اضافه می کنیم.اجازه می دهیم کمی گوشت ها به همراه پیاز سرخ شود.چون زمان پخت گوشت طولانی تر از مرغ هست اجازه می دهیم کمی بیشتر سرخ شوند.در یک ظرف جداگانه سبزی هایی را که از قبل شسته و ساطوری شده را با شعله کم سرخ می کنیم.سپس آن را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم.نمک و فلفل و ادویه ها را متناسب با ذایقه اضافه کنید و متناسب با اندازه مواد و سایز قابلمه آب را درون قابله بریزید.

حدوداد یک ساعتو نیم زمان لازم است تا گوشت سبزی باهم پخته شوند. در این فاصله ساقه های کرفس را خوب بشویید و به اندازه های متناسب ترجیحا یک بند انگشت خرد کرده و با روغن کم و شعله ملایم سرخ کنید.نیم ساعت آخر پخت کرفس ها را بقیه مواد اضافه کنید و بگذارید با سایر مواد مزه دار شده و جا بیفتد.وقتی روغن خورشت بالا آمد یک استکان آبغوره را اضافه کرده و پنج دقیقه بعد گاز را خاموش کنید.خورشت کرفس شما آماده است می توانید آن را برنج معطر ایرانی همراه با زعفران دم شده برای برنج نوش جان کنید.

 

خورشت کرفس

نعنا و جعفری سرخ شده برای خورشت کرفس

 

خورشت کرفس

کرفس های خرد شده را با روغن کم جداگانه تفت دهید

 

نکته :

  1. اگر از گوشت گوساله بجای گوشت گوسفندی استفاده می کنید زمان پخت آن طولانی تر است.بهتر است برای اینکه گوشت سفت نشده و سریع تر پخته شود نمک را نیم ساعت آخر اضافه کنید .
  2. اگرشما یا اعضای خانواده چربی خون بالایی دارید از آنجایی که گوشت قرمز به مقدار بالا کلسترول دارد می توانید بجای آن از گوشت مرغ ترجیحا سینه مرغ استفاده کنید.(ران مرغ هم نرم و هم چرب تر است به همین دلیل به گوشت قرمز نزدیک بوده و کلسترول بالایی دارد.)
  3. در انتخاب کرفس ها دقت کنید .معمولا کرفسی مناسب است که رنگ آن بین سبز و زرد باشد.اگر کرفس دارای لکه های هوه ای باشد خاصیت کمتری خواهد داشت و به صلاح کهنه می باشد.
  4. برای تهیه سبزی خورشت کرفس معمولا از نعناع و جعفری استفاده می کنند .اما شما می توانید تره و از برگ های کرفس نیز استفاده کنید.دقت کنید برگ های ضخیم کرفس مناسب نیستند و طعم خورشت را تلخ می کند.
  5. می توانید در این خورشت در کنار کرفس از کنگر نیز استفاده کنید.

 

منبع : model24.ir

 

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز