خانه » آشپزی » طرز تهیه دمی گوجه یک غذای ساده و خوشمزه

خرید مانتو اداری

طرز تهیه دمی گوجه یک غذای ساده و خوشمزه

طرز تهیه دمی گوجه یک غذای ساده و خوشمزه

بعضی روزها  با تمام تنوع غذایی ایرانی یا ملل دنبال یک غذای ساده و البته خوشمزه باشیم که در هیچ فست فودی و رستورانی سرو نشود.امروز می خواهیم در سایت مدل 24 روش پخت دمی گوجه را به شما آموزش بدهیم.غذایی بسیار راحت و ارزان که تمام مخلفاتش در هر فصل از سال در دسترس همه هست و حدودا 1 الی 1.5 ساعته آماده می شود. همه چیز بستگی به سرعت عمل شما دارد.از طرفی دمی گوجه یک غذای مناسب و سالم برای خانم های شاغل است و نیازی نیست از شب قبل مخالفاتش را آماده کنند. با ما همراه باشید.

 

دمی گوجه

 

مواد لازم برای تهیه دمی گوجه

برنج …………….. 1.5 پیمانه

گوجه فرنگی تازه ……………….. 5 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی ……………….. یک قاشق غذاخوری

پیاز …………………….. سه عدد متوسط

نمک ، فلفل ، زردچوبه …………. به میزان لازم

آب …………………. یک لیوان

روغن ……………… سه قاشق غذا خوری

 

توجه : اندازه های تعیین شده برای چهار نفر می باشد .

 

روش تهیه

اگر زمان کافی برای پخت غذا دارید از یک ساعت قبل برنج ها را شسته و در آب بگذارید.پیازها و گوجه ها را بشورید.پیازها را خلالی و گوجه را خیلی ریز بصورت نگینی خرد کنید.داخل قابلمه روغن بریزید اجازه دهید کمی گرم شود سپس پیازها ریخته و تفت دهید .

بعد از اینکه پیازها نرم تر و طلایی شدند موقع اضافه کردن زردچوبه است.کمی زردچوبه را در روغن تفت دهید تا رنگش باز شود بعد نمک و فلفل را می افزاییم.چند دقیقه بعد در گوشه از قابلمه رب گوجه را تفت داده بعد با باقی مواد هم بزنید.در اینجا می توانید گوجه ها را اضافه کنید.درب قابلمه را بگذارید تا گوجه ها به اصطلاح آب بیندازد. پنج دقیقه که گذشت یک لیوان آب اضافه کنید و بگذارید با بقیه مواد بجوشد.

سپس آب برنج ها ریخته و به مواد درون قابلمه اضافه کنید.اجازه دهید برنج کمی با آب و گوجه نرم شود . هر وقت که از برنج از خشکی درآمد شعله را زیاد کنید تا آب برنج گرفته شود.حالا برنج را جمع کرده و در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید تا دم بکشد. حدودا 30 الی چهل دقیقه کافی است تا دمی گوجه ما آماده شود.

 

نکات :

  1. می توانید بعد از سرخ شدن پیازها یک عدد سیب زمینی متوسط نگینی شده را با آنها سرخ کنید.
  2. برای پخت دمی گوجه بهتر است از برنج های محلی استفاده کنید.
  3. می توانید بجای کته کردن برنج از آبکش کردن استفاده کنید به این صورت که مخلفات را جدا آماده کنید بعد از آبکش کردن برنج به صورت یک لایه برنج یک لایه پیاز و گوجه در قابلمه بگذارید تا دم بکشد. هر چند که برای حفظ خاصیت بهتر است برنج را بصورت کته در بیاورید.
  4. در اینجا ما برای اینکه از چربی و روغن کمتری استفاده شود کره را حذف کردیم وگرنه بعد از اضافه کردن گوجه اگر کره را بیفزازید عطر و بوی فوق العاده ای به غذا می دهد.

 

دمی گوجه

model24.ir

 

منبع :model24.ir

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز