خانه » آشپزی » پخت سوپ شیر و نان پنجک طرز تهیه هر دو

خرید مانتو اداری

پخت سوپ شیر و نان پنجک طرز تهیه هر دو

پخت سوپ شیر و نان پنجک طرز تهیه هر دو

سوپ سفيد يا سوپ جو از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ هاست  این سوپ ها معمولا سوپ‌های مجلسی غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند  پخت سوپ شیر هم از اين قاعده مستثنا نيست  اين خوراک می تواند به همراه نان معمولی و نان پنجک به عنوان يک غذای اصلی مقوی و لذیذ سرو ‌شود که برای طرز تهیه وپخت سوپ شیر و نان پنجک با سایت مدل 24همراه ما باشید.

 پخت سوپ شیر

مواد لازم برای پخت سوپ شیر 4 تا 6 نفر:

جو پرك: 100 گرم، خيسانده
هويج متوسط: يك عدد، رنده‌ شده
كتف مرغ: 4 تا 6 عدد، آبپز
آب مرغ: 3 پيمانه
كره: 60 گرم
آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري
شير: نيم ليتر
خامه: 100 ميلي‌ليتر
جعفري ساطوري: يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم

روش  پخت سوپ شیر:

1- جو را آبكش كرده و همراه يک  ليتر آب‌ جوش روی شعله ملايم 10 دقيقه بپزيد  هويج و آب مرغ را اضافه كرده و پخت سوپ  شیررا 20 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا هويج نرم شود

2- كره را روي شعله متوسط در يک  قابلمه كوچک آب كنيد  هنگامی كه كره شفاف شد  آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد پس از يک دقيقه شير را اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا غليظ شده و سس آماده شود تا به پخت سوپ شیر کمک کرده باشید

3)گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و همراه سس سفيد به سوپ اضافه كنيد  اگر غلظت سوپ شیر زياد بود كمی  آب‌ جوش اضافه كنيد نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده و خامه را اضافه كنيد  يكی  دو دقيقه قبل از سرو جعفری  را اضافه كنيد تا نپزد و رنگش عوض نشود و به این طریق پخت سوپ شیر انجام مشود  پخت سوپ شیر

نکاتی برای رعایت آشپزی و پخت سوپ شیر:

1 – به جای آب مرغ از آب گوشت يا سبزيجات هم مي‌توانيد استفاده كنيد.

2 – به جای  شير سس را با آب مرغ يا گوشت مي‌توانيد تهيه كنيد طعم سوپ متفاوت مي‌شود و اسمش ديگر سوپ سفيد نيست.

3 – جو پرك را زياد نپزيد چون در سوپ له مي‌‌شود وپخت سوپ شیر را بد میکند

4 – اگر كمي پياز را تفت داده و اول كار به سوپ اضافه كنيد سوپ پرمايه‌تر مي‌شود وپخت سوپ شیر راحت تر اس

طرز تهیه نان پنجک:

مواد لازم:

شیر یا آب / 1/2 پیمانه
شکر / 50 گرم
کره نرم شده / 50 گرم
تخم مرغ / 1عدد
مایه خمیر / 1قاشق چای خوری
بکینگ پودر / یک و نیم قاشق چای خوری
نمک / 2/1 قاشق چای خوری
آرد / 350 گرم
مواد کرم میانی:
شکر / 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت / 1 قاشق سوپ خوری
آرد / 2 قاشق سوپ خوری
شیر / 1 پیمانه
زرده تخم مرغ / 1عدد
وانیل / 4/1 قاشق چای خوری

شیر و 1 قاشق سوپ خوری شکر و مایه خمیر را مخلوط کرده و جداگانه میگذاریم تا استراحت کنند تقریبا یک ربع در ظرفی شکر کره نرم شده، تخم مرغ، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس مایه خمیر ور آمده را اضافه کرده و هم میزنیم.
نهایتا آرد را کم کم اضافه میکنیم تا حدی که خمیر به دست نچسبد و 7-8 دقیقه خوب ورز میدهیم.

روی ظرف یک سلفون میکشیم و در جای گرمی به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت میگذاریم تا حجم آن دو برابر شود.
خمیر را کمی ورز میدهیم و به اندازه های 100 گرمی تقسیم میکنیم  سینی فر را چرب کرده و هر تکه خمیر را به شکل چونه های گرد در آورده و در سینی با فاصله میچینیم روی خمیرها را میپوشانیم و 45 دقیقه دیگر استراحت میدهیم فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کرده و سینی را در طبقه وسط فر میگذاریم.
بسته به دمای فر پخت نانها متفاوت خواهد بود بعد از 10 دقیقه مرتب چک کنید که نسوزند وقتی نانها دوبرابر شده و پخته شدند و زیرشان طلایی شد گریل را روشن کرده و میگذاریم تا طلایی شوند.

کرم میانی:
برای تهیه کرم میانی، شکر و آرد و نشاسته را مخلوط کرده و شیر سرد (یا آب) را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای باقی نماند سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم زده و روی حرارت ملایم میگذاریم تا کم کم غلیظ شود.
مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد غلظت آن از فرنی سفت تر باید باشد کلا کرمی سفت و شیشه ای میشود.
بعد از روی حرارت برداشته و وانیل و ترجیحا کمی کره به کرم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم تا کاملا سرد شود
وقتی نانها سرد شدکنار آنها را با چاقویی تیز شکاف داده و از کرم سرد میانش میگذاریم و روی نانها را با پودر قندتزیین می کنیم یا اگر بخواهیم با سوپ سرو کنیم پودر قند را به نان اضافه نمیکنیم این نان را هم میشودبا سوپ شیرخورد و هم به عنوان صبحانه سرو کرد.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز