خانه » آشپزی

آشپزی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با ترفندهای آن

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی را در این بخش از سایت مدل 24 برای شما آماده کرده ایم. کوکوی سیب زمینی را با 2 روش ( سیب زمینی پخته، سیب زمینی خام رنده شده) تهیه می کنند که هر دو خوشمزه می شود. این غذا تقریبا سریع است و اکثر افراد هم آن را دوست …

ادامه نوشته »

آموزش پخت آش ماشاب استان قم

آش ماشاب

باز هم قرار است طبق قرارمان یکی دیگر از انواع آش های محلی را در سایت مدل 24 به شما آموزش دهیم . این بار آش مخصوص استان قم یعنی آش ماشاب را به شما آموزش خواهیم داد . ماده اصلی این آش از حبوبات و گوشت و سیب زمینی و پیاز است به همین …

ادامه نوشته »

آموزش پخت آش گزنه مازندران مرحله به مرحله

آش گزنه

طبق قرارقبلی ما در بخش آشپزی یکی دیگر از انواع آش های محلی را در سایت مدل 24 به شما آموزش دهیم . این بار آش مخصوص استان مازندران یعنی آش گزنه را به شما آموزش خواهیم داد . ماده اصلی این آش از حبوبات و انواع سبزی ها و کدو حلوایی و لبنیات است …

ادامه نوشته »

آموزش پخت آش ترخینه کرمانشاه

آش ترخینه

باز هم قرار است طبق قرارمان یکی دیگر از انواع آش های محلی را در سایت مدل 24 به شما آموزش دهیم . این بار آش مخصوص استان کرمانشاه یعنی آش ترخینه را به شما آموزش خواهیم داد . البته این آش در باقی مناطق کرد نشین مثل ایلام و کردستان ، همچنین در همدان …

ادامه نوشته »

آموزش پخت آش شوربا

آش شوربا

سلام . در گروه  آشپزی سایت مدل 24 در قسمت آش و سوپ ها تصمیم گرفته ایم یکی دیگر از انواع آش را به شما آموزش دهیم . امروز در خدمت شما عزیزان خواهیم بود با دستور پخت آش شوربا که به آن آش برنج هم می گویند . آش شوربا غذای سنتی مردم استان …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه سالاد الویه با سینه مرغ

سالاد الویه

یکی از ساندویچ های خوشمزه و راحتی که جز خانواده سالاد ها می باشد سالاد الویه است . این نوع سالاد غذایی مناسب برای تولد ها و میان وعده بچه های مدرسه ای و سرشار از مواد مغذی از جمله پروتئین و کلسیم بخاطر وجود تخم مرغ و گوشت مرغ می باشد . البته چون …

ادامه نوشته »

آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص قارچ

استیک

استیک از غذاهای محبوب بین اللمل است که از یک تکه گوشت ( گاو ، گوسفند ، ماهی سالمون یا ماهی شیر) حدودا 150 تا 200 گرم تهیه می شود . معمولا قطر این گوشت 2 الی 4 سانتی متر است و زمان پخت آن با توجه به ذایقه ایرانی ها نسبت به کشورهای دیگر …

ادامه نوشته »

آموزش پخت اسنک مرغ و قارچ مرحله به مرحله

یکی دیگر از غذاهای ساده ای که از خانواده ساندویچ هاست و خیلی سریع آماده می شود ، اسنک است که به روش های مختلف و مواد غذایی متنوع تهیه می شود. در ادامه این پست از سایت مدل 24 می خواهیم اسنک مرغ و قارچ را به شما آموزش دهیم . یک سالم و …

ادامه نوشته »

آموزش پخت آش شله مشهدی مرحله به مرحله

آش شله مشهدی

سلام به همراهان بخش آشپزی سایت مدل 24 . با رسیدن پایان پاییز و نزدیک شدن به زمستان سرد و دوست داشتنی تصمیم داریم روزانه شما را با انواع آش های ایرانی آشنا کنیم . غذایی گرم و مغذی برای فصل سرد سال . از ابتدای پاییز تا الان سه نوع آش یعنی آش انار …

ادامه نوشته »

آموزش پخت آش زرشک مرحله به مرحله

آش زرشک

طبق قراری که در پست قبل با شما عزیزان گذاشتیم تصمیم داریم در سایت مدل 24 یک نوع دیگر از آش ها را به شما آموزش دهیم . این بار در خدمتتان خواهیم بود با دستور پخت آش زرشک . یک آش پر خاصیت به دلیل وجود زرشک که به درمان و پیشگیری از بسیاری …

ادامه نوشته »

آموزش پخت آش ترش زنجان مرحله به مرحله

آش ترش

در ادامه دستور پخت آش ها در بخش آشپزی سایت مدل 24 قصد داریم روش تهیه آش ترش را به شما آموزش دهیم . البته این آش در شهرهایی مثل زنجان ، همدان ، ارومیه و مازندران پخته می شود که هر کدام در بخش از پخت با هم تفاوت دارند . در این پست …

ادامه نوشته »

آموزش مرحله به مرحله آش بادمجان

آش بادمجان

امروز در سایت مدل 24 قصد داریم طرز تهیه آش بادمجان را به شما همراهان همیشگی سایت آموزش دهیم . اصالت این آش به استان زیبا و سرد سیر کرمانشاه بر می گردد . یک آش سرشار از خاصیت بخاطر وجود پیاز ، بادمجان و حبوبات . البته این آش یک غذای مناسب و مقوی …

ادامه نوشته »

آموزش پخت خورشت آلو با نخود گرد

خورشت آلو

سلام . امیدوارم روز خوبی را شروع کرده باشید . در گروه آشپزی سایت مدل 24 قصد داریم شما را با روش پخت یکی دیگر از غذاها از خانواده خورشت ها آشنا کنیم . خورشت آلو یک غذای خوب و خوشمزه و البته متفاوت برای دورهمی ها و مهمانی های شما خواهد بود . تا …

ادامه نوشته »

آموزش پخت آش شله قلمکار

سلام صبح روز آبانی شما به خیر و نشاط . کم کم آبان رو به پایان است و جای خود را به آذر سرد می دهد .ماهی پاییزی با هوایی شبیه زمستان . هوایی سرد و گاهی با سرماخوردگی و یخ زدن دست ها و قرمز شدن بینی . یکی از بهترین غذاهایی که در …

ادامه نوشته »