گیره کوچک کننده بینی
خانه » آشپزی » طرز تهیه فلافل – طرز تهیه 5 نوع فلافل خوشمزه

بند انداز دستی اسلیک Slique Hair Remover


کیف رولی لوازم آرایش


نگین زن مینی

طرز تهیه فلافل – طرز تهیه 5 نوع فلافل خوشمزه

طرز تهیه فلافل – طرز تهیه 5 نوع فلافل خوشمزه

طرز تهیه فلافل

طرز تهیه 5 نوع فلافل خانگی خوشمزه ، طرز تهیه فلافل بندری ، طرز تهیه فلافل لبنانی ، طرز تهیه فلافل خوزستانی ، طرز تهیه فلافل آبادانی و طرز تهیه فلافل عربی به همراه نکات و تهیه سس خوشمزه

====================

طرز تهیه فلافل بندری

مواد لازم
تخم مرغ : 1 عدد
سیب زمینی : 1 عدد
نخود : یک فنجان
فلفل : یک چهارم قاشق سوپخوری
فلفل قرمز : به مقدار لازم

طرز تهیه : 48 ساعت نخود را در آب خیس کنید، البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود. بعد آن را با سیب زمینی چرخ کرده و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنید. بعد از آن تخم مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید و بعد آن را به صورت گرد گرد در آورده و در روغن سرخ کنید.

====================

طرز تهیه فلافل لبنانی

مواد لازم

باقلای خشک : ۳۸۰ گرم
نخود : ۳۸۰ گرم
سیر : کوبیده ۲ حبه درشت
پیاز ( ریز خرد شده) : یک عدد درشت
پیازچه ( ریز خرد شده) : ۴ عدد بزرگ
فلفل سبز قلمی تند : یک عدد ( ریز خرد شود)
بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
آرد : ۳ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده : یک فنجان
پودر تخم گشنیز : یک قاشق مرباخوری
پودر زیره سبز : ۵/۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن فلافل به مقدار لازم

طرز تهیه : باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.

در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.

====================

طرز تهیه فلافل خوزستانی

مواد لازم
نخود خيس شده: 250 گرم
پياز: يك عدد بزرگ
سير: 3 حبه
رب گوجه فرنگي: يک قاشق مربا خوری
سيب زميني آب پز: 1 عدد كوچک
ادويه كاری: 2 قاشق چايخوری
فلفل و نمک و زردچوبه: به ميزان دلخواه

طرز تهيه : ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد) سپس سيب زمينی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم. لازم به ذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقدار كمی آب اضافه كرده تا مايه نسبتاٌ نرمتر شود با اين كار فلافل ترد خواهد شد.

نكات مهم
1- هيچوقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعی فلافل را از بين ميبرد و مانند كتلت خواهد شد.
2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتری استفاده شود.
3- ميتوان بجای رب گوجه از يک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده كرد.
4- برای سرخ كردن از ظرف كوچک و گود استفاده شود براي صرفه جويی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نيز مغز پخت خواهد شد.

دستور پخت سس فلافل
يك عدد سيب زمينی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل كرده و مواد را ميپزيم تا مايه نسبتاٌ غليظي بدست آيد. اين دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان كنيد.

====================

طرز تهیه فلافل آبادانی

مواد لازم

تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی : 1عدد
نخود : یک فنجان
جعفری ساطور شده : قدری
فلفل قرمز : قدری
ترشی : نیم فنجان
عدس : یک چهارم فنجان
آویشن : قدری
سیر : 2 عدد
نمک : قدری

طرز تهیه

نخود را به همراه یک چهارم آن عدس ۲۴ ساعت بخیسانید و آنها را دو بار چرخ کنید.
هنگام چرخ کردن در بار دوم دو حبه سیر، یک عدد سیب زمینی کوچک، قدری نمک، فلفل قرمز و بکین پودر به آن اضافه کنید.
بعد به همراه یک عدد تخم مرغ از آن خمیر درست کنید ۲ ال ۳ ساعت که در یخچال ماند.
در روغن سرخش کنید، البته می توانید از تابه کوچک ولی بلند استفاده کنید تا در روغن شناور باشد.
توجه داشته باشید که اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد نیاز برای سرخ شدن آن کوتاه است.
بعد از سرخ شدن گرم گرم آن را سرو کنید، بسته به طبع خود از سس های مختلف استفاده کنید،
جنوبی های ایران فلافل را با ترشی تند و کم آب میل می کنند.

====================

طرز تهیه فلافل عربی

مواد لازم

380 گرم باقلای خشک

380 گرم نخود

2 حبه درشت سیر كوبیده

یک عدد درشت پیاز ( ریز خرد شده)

4 عدد بزرگ پیازچه (ریز خرد شده)

فلفل سبز قلمی تند

یك قاشق غذاخوری بیكینگ پودر

3 قاشق غذاخوری آرد یک فنجان

جعفری خرد شده یك قاشق مرباخوری

پودر تخم گشنیز 5/1 قاشق مرباخوری

پودر زیره سبز به اندازه لازم

نمك و فلفل به اندازه لازم

روغن برای سرخ كردن فلافل

طرز تهیه

باقلا و نخود را از قبل خیس می كنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می كنیم و با گوشت كوب یا خردكن برقی به طور كامل خرد می كنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه كرده و دوباره له می كنیم تا نرم شود و می گذاریم یك ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یك سینی می چینیم و می گذاریم یك ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می كنیم تا طلایی شود.

توجه : باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده كرد كه در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.

====================

 نکات مهم برای طرز تهیه فلافل خوشمزه

1 – براي طرز تهيه فلافل نخود به خاطر آن كه نفاخي نخود گرفته شود، بهتر است كه آن را چند روز قبل خيس كنيد و هر بار آب آن را دور بريزيد. حتي مي‌ توانيد آن را چند بار بجوشانيد و آبش را خالي كنيد و سپس نخودها را چرخ كنيد. به اين ترتيب كمتر باعث نفخ مي‌ شوند.
2 – ادويه هايي كه در مواد لازم فلافل گفته شد، ادويه هاي اصلي براي طرز تهيه فلافل هستند و پيشنهاد اين است كه حتما از همه ادويه ها براي تهيه فلافل استفاده كنيد.
3 – بهترين ادويه براي پخت فلافل زيره است البته فرقي نمي‌ كند كه شما زيره سياه اضافه مي‌كنيد يا سبز. افزودن زيره به فلافل به هضم بهتر آن كمك خواهد كرد.  مي‌ توانيد به مايه فلافل كمي هم نعناع خشك اضافه كنيد به اين ترتيب فلافل عطر بهتري پيدا خواهد كرد.

4 – هنگام تهيه فلافل دقت كنيد كه نخودها را زياد چرخ نكنيد تا له نشوند زيرا در اين صورت مايه فلافل وا مي‌ رود. البته بهتر است خيلي هم نخودها درشت نباشند كه زير دندان احساس شوند بهتر است اندازه نخود هاي چرخ شده كمي از دانه‌ هاي شكر درشت‌تر باشد.

5 – بعضي ها تخم مرغ را به فلافل اضافه نمي كنند و به تهيه فلافل تا همين مرحله بسنده مي كنند ولي به نظر مي رسد تخم مرغ حكم چسب را براي مواد دارد و باعث شكيل شدن فلافل مي شود و به آن زيبايي مي دهد. همچنين از خشك شدن فلافل جلوگيري مي كند. درباره بيكينگ‌پودر نيز بايد بگويم كه فقط مقدار كمي از آن را به مايه فلافل اضافه كنيد تا باعث پف كردن آن‌ ها شود.

6 – براي سرخ كردن فلافل، آن‌ ها را در ظرفي نچسب و كوچك كه روغن عمق پيدا كرده است، قرار دهيد تا فلافل‌ها بعد از افتادن در روغن داغ به كف ظرف برخورد كنند و به سطح بيايند. به اين ترتيب فلافل خوشمزه و ترد خواهيد داشت.

7 – براي سرخ كردن فلافل‌ها از قالب‌ هاي مخصوص استفاده كنيد و بگذاريد تا روغن كاملاً داغ شود، متاسفانه فلافل را بايد در روغن زياد سرخ كرد تا هم زيباتر شود و هم يكدست پخته شود. ولي مي توانيد در انتها با دستمال روغنش را بگيريد.

8 – چاشني مناسب غذاي فلافل فقط ترشي است، آن هم ترشي انبه، بادمجان يا ميوه. البته شما مي‌ توانيد فلافل را با كلم شور يا ترشي نيز ميل كنيد.

9 – بهتر است نان مناسب براي خوردن فلافل پيتا باشد كه نوعي نان لبناني است و كمي ضخيم‌تر از نان لواش است و دو لايه دارد.

10 – نوشيدني پيشنهادي همراه فلافل نيز يك ليوان چاي نعناع است. البته هندي‌ ها با  غذاي فلافل نوشيدني‌ اي به نام لاسي مي‌نوشند؛ «لاسي» دوغ شيريني است كه مواد تشكيل‌ دهنده آن، ميوه است.

 

گردآورنده : سایت مدل 24

اشتراک گذاری مطلب

برس مو الکتریکی lcd دار


موبر وکس wonder wax


شکم بند لاغری میس بلت گن لاغری miss belt


ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

ads ads
تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب فقط و فقط با درج لینک منبع مانعی ندارد. - طراحی شده توسط پارس تمز