گیره کوچک کننده بینی
خانه » آشپزی » آش و سوپ » طرز تهیه آش گوجه فرنگی خیلی خوشمزه + نکات پخت

بند انداز دستی اسلیک Slique Hair Remover


کیف رولی لوازم آرایش


نگین زن مینی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی خیلی خوشمزه + نکات پخت

طرز تهیه آش گوجه فرنگی خیلی خوشمزه + نکات پخت

آش گوجه فرنگی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه به اضافه نکات پخت – طرز پخت آش گوجه خیلی خوشمزه به همراه نکات طلایی – طرز درست کردن آش گوجه فرنگی – طرز تهیه آش خیلی لذیذ

آش گوجه فرنگی

 

طرز تهیه آش گوجه

در این پست از مطالب سایت آشپزی مدل 24 طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه رو برای شما کاربران محترم سایت آماده کردیم امیدواریم که مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشه، خوشحال میشیم اگه از این دستور پخت استفاده کردید نتیجه رو حتما در پایین همین مطلب به ما ارسال کنید تا برای نمایش بگذاریم تا دیگر کاربران متوجه میزان کیفیت این پست بشند.

مواد لازم جهت تهیه آش گوجه فرنگی بسیار خوشمزه

سبزی (جعفری، نعنا، تره)              500 گرم
برنج                                           150 گرم
لپه                                             150 گرم
گوجه فرنگی                                700 گرم
پیاز                                             2 عدد
رب گوجه فرنگی                            1 قاشق غذاخوری
نعناع داغ برای تزئین                       به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و روغن  به میزان لازم

طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه

پیاز را پوست می گیریم و می شوییم. سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. در قابلمهٔ مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خردشده را در آن می ریزیم و کمی سرخ می کنیم تا طلائی رنگ شود. سپس زردچوبه و فلفل را به آن می افزاییم، مخلوط می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. سپس رب گوجه را اضافه می کنیم و باز کمی تفت می دهیم. لپه و برنج را پاک کرده و می شوئیم. روی پیازها 2 لیتر آب می ریزیم و لپه و برنج را به آن اضافه می کنیم. حرارت را ملایم می کنیم تا مواد کاملاً بپزند. سبزی ها را شسته و خرد می کنیم. گوجه فرنگی را هم شسته و خرد می کنیم و پس از اینکه مواد داخل آش پخت، سبزی خردشده و گوجه ها را در آن می ریزیم. حرارت را ملایم می کنیم تا آش جا بیفتد و لعاب بی اندازد. در این زمان نمک آش را بنا به ذائقه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. وقتی آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر می کشیم و روی آن را با نعنا داغ تزئین می کنیم و با آب لیمو تازه و یا آبغوره سرو می کنیم.

نکته

1-اگر لپه شما دیرپز است مدت پخت آش بیشتر خواهد شد.

آش در سبد غذایی ایرانی از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است تا جایی که محل پخت و پز غذا را آشپزخانه و طباخ را آشپز مینامند این نوع غذا از نظر هضم سریع الهضم بوده وبرای تمام سنین مناسب است خصوصا آش گوجه فرنگی برای افراد مبتلا به ناراحتی های پروستات بسیار مناسب است .افراد ی که کلیه سنگ ساز دارند با احتیاط میل نمایند.

اشتراک گذاری مطلب

برس مو الکتریکی lcd دار


موبر وکس wonder wax


شکم بند لاغری میس بلت گن لاغری miss belt


ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

ads ads
تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب فقط و فقط با درج لینک منبع مانعی ندارد. - طراحی شده توسط پارس تمز