فروشگاه لباس بادی تحریک کننده
خانه » آشپزی » طرز تهیه بریانی اصفهان خوشمزه و سنتی با گوشت

بند انداز دستی اسلیک Slique Hair Remover


کیف رولی لوازم آرایش


نگین زن مینی

طرز تهیه بریانی اصفهان خوشمزه و سنتی با گوشت

طرز تهیه بریانی اصفهان خوشمزه و سنتی با گوشت

طرز تهیه بریانی اصفحان

طرز تهیه بریانی اصفهان خوشمزه و لذیذ با گوشت به صورت مرحله به مرحله – طرز پخت بریانی با گوشت به شیوه سنتی – طرز تهیه بریانی سنتی اصفهان – طرز درست کردن بریانی خوشمزه

طرز تهیه بریانی اصفهان

در این مطلب از سایت مدل 24 طرز تهیه بریانی اصفهان را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم با این دستور پخت یک بریانی سنتی اصفهان که با گوشت و دنبه درست می شود را برای خود و خانواده عزیزتان آماده و نوش جان کنید.

 

مواد لازم برای درست کردن بریانی

گوشت گوسفند بدون استخوان = 200 گرم
دنبه  = 50 گرم
نعنا تازه = به مقدار لازم
پیاز خرد شده = 1 عدد
زردچوبه = 1/2 قاشق چایخوری
دارچین = 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل = به مقدار لازم
خلال پسته،خلال بادام = به مقدار لازم
نان سنگک = 1 عدد
زعفران حل شده = 1 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه بریانی سنتی اصفهان

ابتدا دنبه و گوشت را با یک لیتر آب و پیاز خرد کرده و با مقداری کافی زردچوبه می پزیم بعد از نرم شدن گوشت، نمک را به آن اضافه می کنیم. دنبه و گوشت را باهم چرخ کرده و آب گوشت باقی مانده را کنار می گذاریم. بر روی گوشت چرخ کرده مان نعنا، زعفران و فلفل اضفه می کنیم و به خوبی باهم مخلوطشان کرده و باز دوباره چرخشان می کنیم.

کفگیر مخصوص بریانی را بر روی شعله گاز گذاشته تا داغ شود داغ که شد کمی از چربی آب گوشت را در کف آن ریخته و بعد کف کفگیر را خلال پسته، خلال بادام، و پودر دارچین می پاشیم. سپس گوشت چرخ کرده را داخل کفگیر پهن کرده و کفگیر را بر روی حرارت قرار می دهیم تا کف بریانی طلایی رنگ شود. سپس نان سنگک را کف سینی پهن کرده و آب گوشت را روی نان سنگک ریخته و بریانی را با دوغ خنک و تازه نوش جان کنید.

طرز تهیه بریانی سنتی اصفهان
در صورت تمایل آب گوشت را مدت کمتری بر روی حرارت قرار داده تا از آب باقی مانده برای آبگوشت بریانی استفاده کنید. در این صورت مقداری نان خشک را در آبگوشت ترید کرده، به گونه ای که نان خمیر نشود. بعد کمی کشک بر روی آن بریزید. در شهر اصفهان، کنار بریانی جگر سفید پخته و چرخ کرده می گذارند و ظرف بریانی را با کاسه آبگوشت، نان سنگک، یک پارچ دوغ، کشک و ریحان بر سر سفره می گذارند.

 

نکته

1 – در صورتی که کف گیر ندارید می توانید از تابه کوچکی استفاده کنید.

2 – این غذا به علت داشتن گوشت و ادویه جات گرم بسیار خوشمزه و سالم است و طعمی خوب و دلنشین دارد. امتحان کنید.

 

منبع : سایت مدل 24

اشتراک گذاری مطلب

برس مو الکتریکی lcd دار


موبر وکس wonder wax


شکم بند لاغری میس بلت گن لاغری miss belt


ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

ads ads
تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب فقط و فقط با درج لینک منبع مانعی ندارد. - طراحی شده توسط پارس تمز