خانه » آشپزی » طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی خیلی خوشمزه

خرید مانتو اداری

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی خیلی خوشمزه

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی خیلی خوشمزه

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاه خوشمزه به همراه نکات پخت – طرز پخت دست پیچ کرمانشاهی خیلی خوشمزه به اضافه نکات طلایی – دستور پخت سس دست پیچ خوشمزه کرمانشاهی – طرز درست کردن دست پیچ کرمانشاه

دست پیچ یکی از غذاهای محلی استان کرمانشاه است که به غذاهای فانتزی فرنگی شباهت دارد.

مواد اولیه جهت تهیه دست پیچ کرمانشاهی

گوشت گوسفندی چرخ کرده بدون چربی         500 گرم
پیاز متوسط رنده شده                                 1 عدد
لپه پخته                                                  250 گرم
آرد نخودچی                                              100 گرم
تخم مرغ                                                   2 عدد
زردچوبه، نمک و فلفل                                  به مقدار لازم
روغن کنجدبرای سرخ کردن                          به مقدار لازم

مواد اولیه برای داخل دست پیچ کرمانشاهی

برگه قیسی                                               200 گرم
گردوی خرد شده                                         150 گرم
کشمش                                                    150 گرم
پیاز داغ                                                      2 قاشق سوپخوری

مواد اولیه جهت تهیه سس

رب گوجه فرنگی                                           2 قاشق سوپخوری
آبلیمو                                                         1 قاشق
آب                                                             1 لیوان
شکر                                                          1 قاشق سوپخوری

 

طرز پخت دست پیچ کرمانشاهی

1. گوشت را با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار می‌ کنیم. لپه را پس از پختن چرخ کرده و به همراه آرد نخودچی به گوشت می‌ افزاییم. تخم مرغ‌ ها را به مخلوط گوشت و لپه اضافه می‌ کنیم و مواد را خوب ورز می‌دهیم تا کاملاً چسبندگی پیدا کند (مواد را داخل پلاستیک گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می‌ دهیم).

2. برگه‌ های قیسی را خوب می‌ شوییم، آبکش کرده و در ظرفی با گردو، کشمش و پیاز داغ مخلوط می‌ کنیم.

3. از مواد گوشتی به اندازه یک پرتقال برداشته، درون آن را با مخلوط برگه‌ های قیسی پر می‌ کنیم و به صورت بیضی شکل می‌ دهیم، به طوری که جای انگشتان روی آن بماند.

4. تابه‌ ای را روی حرارت گذاشته، روغن را در آن داغ کرده و دست پیچ‌ ها را رد آن سرخ می‌ کنیم.

5. در ظرفی رب گوجه فرنگی، آبلیمو، آب و شکر را با هم مخلوط می‌ کنیم تا به صورت سس درآید (اگر از موادی که برای داخل دست پیچ تهیه کرده‌ ایم، باقی ماند، می‌توان در تهیه سس استفاده کرد).

6. دست پیچ‌ ها را در قابلمه بزرگی چیده (دست پیچ‌ ها نباید روی هم قرار بگیرند زیرا ممکن است کاملاً مغز پخت نشوند) و سس را روی آن می‌ ریزیم.

7. قابلمه محتوی دست پیچ‌ ها را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم می‌ گذاریم تا سس کاملاً به خورد آن برود. پس از آن می‌ توانید دست پیچ‌ ها را در ظرف مناسب بریزید و سرو کنید.

 

خواص

این غذا به علت داشتن مواد سالم و مقوی و طبع گرم آن جزو غذاهای سالم و سنتی محسوب میشود و برای همه گروههای سنی مناسب است ویتامین های موجود در این غذا کمبود های بدن کودکان را جبران میکند. نوش جان

 

منبع : سایت مدل 24

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است. - طراحی شده توسط پارس تمز