گیره کوچک کننده بینی
خانه » آشپزی » طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی خیلی خوشمزه

بند انداز دستی اسلیک Slique Hair Remover


کیف رولی لوازم آرایش


نگین زن مینی

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی خیلی خوشمزه

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی خیلی خوشمزه

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاه خوشمزه به همراه نکات پخت – طرز پخت دست پیچ کرمانشاهی خیلی خوشمزه به اضافه نکات طلایی – دستور پخت سس دست پیچ خوشمزه کرمانشاهی – طرز درست کردن دست پیچ کرمانشاه

دست پیچ یکی از غذاهای محلی استان کرمانشاه است که به غذاهای فانتزی فرنگی شباهت دارد.

مواد اولیه جهت تهیه دست پیچ کرمانشاهی

گوشت گوسفندی چرخ کرده بدون چربی         500 گرم
پیاز متوسط رنده شده                                 1 عدد
لپه پخته                                                  250 گرم
آرد نخودچی                                              100 گرم
تخم مرغ                                                   2 عدد
زردچوبه، نمک و فلفل                                  به مقدار لازم
روغن کنجدبرای سرخ کردن                          به مقدار لازم

مواد اولیه برای داخل دست پیچ کرمانشاهی

برگه قیسی                                               200 گرم
گردوی خرد شده                                         150 گرم
کشمش                                                    150 گرم
پیاز داغ                                                      2 قاشق سوپخوری

مواد اولیه جهت تهیه سس

رب گوجه فرنگی                                           2 قاشق سوپخوری
آبلیمو                                                         1 قاشق
آب                                                             1 لیوان
شکر                                                          1 قاشق سوپخوری

 

طرز پخت دست پیچ کرمانشاهی

1. گوشت را با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار می‌ کنیم. لپه را پس از پختن چرخ کرده و به همراه آرد نخودچی به گوشت می‌ افزاییم. تخم مرغ‌ ها را به مخلوط گوشت و لپه اضافه می‌ کنیم و مواد را خوب ورز می‌دهیم تا کاملاً چسبندگی پیدا کند (مواد را داخل پلاستیک گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می‌ دهیم).

2. برگه‌ های قیسی را خوب می‌ شوییم، آبکش کرده و در ظرفی با گردو، کشمش و پیاز داغ مخلوط می‌ کنیم.

3. از مواد گوشتی به اندازه یک پرتقال برداشته، درون آن را با مخلوط برگه‌ های قیسی پر می‌ کنیم و به صورت بیضی شکل می‌ دهیم، به طوری که جای انگشتان روی آن بماند.

4. تابه‌ ای را روی حرارت گذاشته، روغن را در آن داغ کرده و دست پیچ‌ ها را رد آن سرخ می‌ کنیم.

5. در ظرفی رب گوجه فرنگی، آبلیمو، آب و شکر را با هم مخلوط می‌ کنیم تا به صورت سس درآید (اگر از موادی که برای داخل دست پیچ تهیه کرده‌ ایم، باقی ماند، می‌توان در تهیه سس استفاده کرد).

6. دست پیچ‌ ها را در قابلمه بزرگی چیده (دست پیچ‌ ها نباید روی هم قرار بگیرند زیرا ممکن است کاملاً مغز پخت نشوند) و سس را روی آن می‌ ریزیم.

7. قابلمه محتوی دست پیچ‌ ها را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم می‌ گذاریم تا سس کاملاً به خورد آن برود. پس از آن می‌ توانید دست پیچ‌ ها را در ظرف مناسب بریزید و سرو کنید.

 

خواص

این غذا به علت داشتن مواد سالم و مقوی و طبع گرم آن جزو غذاهای سالم و سنتی محسوب میشود و برای همه گروههای سنی مناسب است ویتامین های موجود در این غذا کمبود های بدن کودکان را جبران میکند. نوش جان

 

منبع : سایت مدل 24

اشتراک گذاری مطلب

برس مو الکتریکی lcd دار


موبر وکس wonder wax


شکم بند لاغری میس بلت گن لاغری miss belt


ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

ads ads
تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب فقط و فقط با درج لینک منبع مانعی ندارد. - طراحی شده توسط پارس تمز