گیره کوچک کننده بینی
خانه » آشپزی » طرز تهیه قلیه قاشقی خوشمزه + نکات کلیدی پخت

بند انداز دستی اسلیک Slique Hair Remover


کیف رولی لوازم آرایش


نگین زن مینی

طرز تهیه قلیه قاشقی خوشمزه + نکات کلیدی پخت

طرز تهیه قلیه قاشقی خوشمزه + نکات کلیدی پخت

قلیه قاشقی

طرز تهیه قلیه قاشقی خوشمزه به همراه نکات کلیدی ، طرز درست کردن خورش قلیه قاش خیلی خوشمزه با این دستور پخت ساده و حرفه ای، طرز تهیه خورش قلیه قاشقی در منزل

طرز تهیه قلیه قاشقی

طرز تهیه قلیه قاشقی

در این پست از آموزش آشپزی سایت مدل 24 طرز تهیه خورش قلیه قاشقی خورشمزه رو برای شما عزیزان آماده نمودیم با این دستور پخت این غذا را آماده نموده و سپس از طعم لذیذ آن در کنار خانواده خود نهایت لذت را ببرید، نوش جان.

 

موادلازم برای تهیه قلیه قاقشی خوشمزه برای 3 نفر

لوبیا قرمز (پخته)                         1 پیمانه
گوشت چرخ کرده گوسفندی تازه    1 کیلو
پیاز (بزرگ)                                 1 عدد
اسفناج (خرد شده)                    1 کیلو
رب انار                                     به میزان لازم
نمک و زردچوبه                           به میزان لازم
روغن زیتون بی بو                       به میزان لازم
شکر                                       به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش قلیه قاشقی

اول از همه گوشت چرخکرده رو با دست ورز بدید تا کاملا منسجم بشه. به گوشت چرخ کرده نمک و مقداری زردچوبه بزنید خوب ورز بدید و تیکه هایی اندازه گردو ازون بردارید و قلقلی کنید.
حالا تو ی تابه گود و دردار پیاز و خلالی کنید و با اضافه کردن کمی روغن اونو تفت بدید و بعدش گوشتهای قلقلی رو به تابه اضافه کنید و تفت بدید.
اسفناج رو بشورید و کاملا خشک کنید و بعد ریزش کنید.و به مواد اضافه کنید و تفت بدید و با اضافه کردن 1/5 پیمانه اب و یکم نمک به اونا در تابه ببندید و اجازه بدید بپزن!
لوبیا قرمز رو جداگانه با مقداری نمک بپزید و آبکش کنید و در نیم ساعت پایانی به همراه رب انار و شکر به موادمون اضافه میکنیم و میزاریم جا بیافته .

 

نکات کلیدی
1- این خورش رو با گوشت تکه ای هم میشه تهیه کرد.
2- اگر دوست دارید لوبیا قرمز رو حذف کنید یا به جاش از لپه یا لوبیا چیتی استفاده کنید.
3- بهتره از رب انار ترش برای تهیه غذا استفاده بشه.
4- میتونید 3قاشق غذاخوری آبلیمو رو با شکر مخلوط کنید و بعد به غذا اضافه کنید.
5- میتونید 2عدد لیمو عمانی هم به خورش اضافه کنید تا عطر بهتری بگیره.
6- میزان ترش و شیرینی غذارو با توجه به ذایقه خودتون تنظیم کنین.
7- اب این غدا باید کم باشه و اینکه با پلو سرو میشه.
8- بهتره اسفناج رو جداگانه خوب سرخ کنید و بعد به غذا اضافه کنید.

منبع : سایت مدل 24

اشتراک گذاری مطلب

برس مو الکتریکی lcd دار


موبر وکس wonder wax


شکم بند لاغری میس بلت گن لاغری miss belt


ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

ads ads
تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب فقط و فقط با درج لینک منبع مانعی ندارد. - طراحی شده توسط پارس تمز