گیره کوچک کننده بینی
خانه » آشپزی » طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی خوشمزه + نکات پخت

بند انداز دستی اسلیک Slique Hair Remover


کیف رولی لوازم آرایش


نگین زن مینی

طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی خوشمزه + نکات پخت

طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی خوشمزه + نکات پخت

طرز تهیه خورشت قیمه

طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی خیلی خوشمزه – طرز پخت خورشت قیمه خوشمزه مجلسی به همراه نکات مهم در پخت قیمه خیلی خوشمزه

طرز تهیه خورشت قیمه

طرز تهیه قیمه مجلسی

در این مطلب از آموزش آشپزی سایت مدل 24 طرز تهیه قیمه مجلسی خیلی خوشمزه را آماده کرده ایم در صورتی که از این دستور پخت استفاده کردید لطفا نتیجه رو در قسمت نظرات همین پست اعلام کنید.

 

مواد لازم خورشت قیمه مجلسی

گوشت خورشتی              250 گرم

پیاز متوسط                     1 عدد

سیب زمینی                   2 عدد

لپه                                200 گرم

لیمو عمانی                    3 عدد

رب گوجه فرنگی             2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه      به مقدار لازم

روغن                           به مقدار لازم

گلاب                          دو قاشق

دارچین                       به مقدار لازم

زعفران آب شده           دو قاشق

 

روش تهیه خورشت قیمه خوشمزه

پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید. لپه را بشویید. گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و با پیاز و لپه شسته شده تفت دهید. در موقع تفت دادن به مقدار کافی فلفل و زردچوبه هم به مواد اضافه کنید. همین که رنگ گوشت عوض شد، مقداری آب روی آن بریزید و بگذاریید با شعله ملایم بپزد.

بعد از یک ساعت، لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید. سپس حرارت شعله را کم کنید تا خورشت به آرامی بپزد و جا بیفتد. در انتهای پخت خورشت ، نمک و رب گوجه فرنگی و زعفران و گلاب و دارچین را به آن اضافه کنید. وقتی خورشت به روغن افتاد و موادش کاملاً پخت، شعله را خاموش کنید.

سیب زمینی ها را پوست بکنید و خلال کنید و با روغن داغ در ماهیتابه سرخ کنید. بعد از اینکه خورش را در ظرف کشیدید، سیب زمینی های سرخ شده را روی آن بریزید.

نکته ها:

1- لپه را حتما از چند ساعت قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.

2-برای تیره نشدن خورشت به جای پودر دارچین کمی چوب دارچین را داخل خورشت انداخته و آخر کار در بیاورید.

3-لیمو عمانی را چنر ساعت قبل از مصرف در آب ولرم خیس کنید تا تلخی آن از بین برود.

4- بهتر است از گوشت گوسفندی استفاده کنید که خورشت خوشمزه تر و سالم تر باشد.

خواص:

با توجه به طبیعت غذا در طب سنتی قیمه یکی از سالم ترین و معتدل ترین غذاها در طب سنتی است که با طبیعت همه مزاجها سازگار است چون لپه و گوشت و ادویه های مختلف در آن طبع گرم و معتدلی دارند و غذای سالم و مقوی معرفی شدند که برای همه سنین نیز مناسب است.

منبع : سایت مدل 24

اشتراک گذاری مطلب

برس مو الکتریکی lcd دار


موبر وکس wonder wax


شکم بند لاغری میس بلت گن لاغری miss belt


ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

ads ads
تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب فقط و فقط با درج لینک منبع مانعی ندارد. - طراحی شده توسط پارس تمز