خانه » آشپزی » طرز تهیه کباب ترکی خوشمزه برای 2 نفر + نکات پخت و خواص

طرز تهیه کباب ترکی خوشمزه برای 2 نفر + نکات پخت و خواص

طرز تهیه کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی خوشمزه برای 2 نفر به همراه نکات پخت و خواص، طرز پخت کباب ترکی برای 2 نفر، طرز تهیه کباب ترکی خیلی خوشمزه با نکات کلیدی جهت طعم ایده آل

طرز تهیه کباب ترکی

در این پست از آموزش آشپزی سایت مدل 24، آموزش درست کردن کباب ترکی برای 2 نفر را آماده کرده ایم امیدواریم در صورت استفاده از این دستور پخت، خوشحال میشیم که نتیجه رو از طریق فرم نظر در پایین به ما ارسال کنید.

 

مواد لازم جهت تهیه کباب ترکی برای 2 نفر

300 گرم           گوشت راسته گوسفندی
3 عدد              پیاز
0.5 پیمانه        روغن مایع
نمک و فلفل     به مقدار لازم

طرز پخت کباب ترکی خوشمزه

گوشت را در جهت الياف گوشت برش ميدهيم ( اين نكته خيلي اهميت دارد اگر گوشت در جهت الياف برش نخورد سفت خواهد شد )برش ها بايد خيلي نازك باشد و به اندازه يك چوب كبريت برش داده شو د .آب دو عدد از پياز ها را مي گيريم و گوشت را داخل آب پياز و روغن مايع و كمي فلفل مي خوابانيم حدود دو ساعت .

( توجه داشته باشيد كه نمك گوشت قرمز بايد در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت ميشه )

بعد پياز سوم را خلال نازك ميكنيم و در مقدار خيلي كمي روغن تفت مي دهيم تا نرم و شفاف شود ( سرخ شدن لازم نيست ) بعد حرارت را بالا ميبريم و گوشت را 3 دقيقه با حرارت با لا تفت ميدهيم ( دقت كنيد كه اگه حرارت بالا نباشه گوشت آب ميندازه و جمع ميشه ) بعد از ماهيتابه خارج ميكنيم و با پياز تفت داده شده و ساير مخلفات لاي نان باگت ميريزيم .بجای باگت میتوان از نان های محلی هم استفاده نمود.

 

نکته

1-همين كار را هم با گوشت مرغ ميتوانيد انجام دهيد با اين تفاوت كه نمك گوشت سفيد رو هميشه اول كار اضافه ميكنيم .

2-سعی کنید به هیچ وجه از گوشت گوساله استفاده نکنید چون دیر پخته میشه.

خواص

گوشت گوسفند سالم ترین گوشت در طب سنتی است و بهتر است لااقل هفته ای یکبار از گوشت گوسفند استفاده کنید.

 

منبع : سایت مدل 24

همچنین ببینید

استیک

آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص قارچ

استیک از غذاهای محبوب بین اللمل است که از یک تکه گوشت ( گاو ، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *