گیره کوچک کننده بینی
خانه » آشپزی » طرز تهیه خیارشور خانگی خوشمزه + نکات طلایی

بند انداز دستی اسلیک Slique Hair Remover


کیف رولی لوازم آرایش


نگین زن مینی

طرز تهیه خیارشور خانگی خوشمزه + نکات طلایی

طرز تهیه خیارشور خانگی خوشمزه + نکات طلایی

خیارشور

طرز تهیه خیارشور خانگی خوشمزه در خانه – طرز درست کردن خیارشور خانگی خوشمزه – نحوه درست کردن خیارشور در منزل – طرز تهیه خیارشور خوشمزه خانگی + نکات طلایی

طرز تهیه خیارشور خانگی

طرز تهیه خیارشور خانگی

در این پست از مطالب اشپزی سایت مدل 24 طرز تهیه خیارشور خانگی خیلی خوشمزه رو برای شما عزیزان آماده کردیم تا بتونید خیارشور ترد و خوشمزه ای رو درست کرده و ازش لذت ببرید، اشخاصی که از این دستور جهت درست کردن خیارشور استفاده می کنند حتما نتیجه رو در قسمت نظرات همین مطلب قرار بدید، خوشحال میشیم اگه اینکارو کنید.

 

مواد لازم برای درست کردن خیارشور خانگی خوشمزه

خیار قلمی              2 کیلو
نمک                      1 لیوان
برگ کرفس              200 گرم
شوید                     200 گرم
فلفل سبز تند          5 عدد
ترخون                    300 گرم
سیر                      1 بوته
تخم گشنیز             1 قاشق چایخوری
آب و سرکه             مقدار لازم

طرز تهیه خیارشور خوشمزه در خانه

خیارها و سبزی ها را با آب سرد بشوئید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند.

در ظرفی آب ، سرکه و نمک را به جوش اورید ( مقدار سرکه نصف آب است ) سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.

درون شیشه ای تمیز مخلوطی از برگ کرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیارها بریزید سپس محلول اب و سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا سطح خیارها با ان پوشیده شود سپس در شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت 1 هفته قرار دهید ، پس از این مدت خیارشور های اماده شده را درون یخچال بگذارید.

برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته ان را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور ان را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید.

نکته
1-دمای آب و سرکه ای که روی خیارشور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک میزنید گرمای ان را احساس کنید ؛ بهتر است از سنگ نمک بجای نمک معمولی استفاده کنید.

2-مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب میباشد ، برای ترد شدن خیارشور میتوانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیارشور استفاده کنید.

منبع : سایت مدل 24

اشتراک گذاری مطلب

برس مو الکتریکی lcd دار


موبر وکس wonder wax


شکم بند لاغری میس بلت گن لاغری miss belt


ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

ads ads
تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب فقط و فقط با درج لینک منبع مانعی ندارد. - طراحی شده توسط پارس تمز