خرید زعفران
خانه » آشپزی » طرز تهیه خورشت آلو گشنیز خوشمزه برای 5 تا 6 نفر + نکات کلیدی پخت

بند انداز دستی اسلیک Slique Hair Remover


کیف رولی لوازم آرایش


نگین زن مینی

طرز تهیه خورشت آلو گشنیز خوشمزه برای 5 تا 6 نفر + نکات کلیدی پخت

طرز تهیه خورشت آلو گشنیز خوشمزه برای 5 تا 6 نفر + نکات کلیدی پخت

طرز تهیه خورشت آلو گشنیز

طرز تهیه خورشت آلو گشنیز برای 5 تا 6 نفره به همراه نکات پخت جهت دادن طعمی ایده آل، طرز تهیه خورش آلو گشنیز خوشمزه

طرز تهیه خورشت گشنیز

در این پست از مطالب آشپزی سایت مدل 24 طرز پخت خورشت آلو گشنیز خیلی خوشمزه و لذیذ رو برای شما عزیزان آماده کردیم با این دستور پخت یک خورش آلو گشنیز لذیذ رو برای خانوادتون درست کنید نوش جان کنید و از طعمش لذت ببرید.

 

مواد لازم جهت تهیه خورش آلو گشنیز برای 5 تا 6 نفر

روغن                                یک پیمانه

پیاز                                  یک عدد، درشت خرد شده

سیر                                4 پر،

کوبیده ادویه‌ی خورشی      یک قاشق چایخوری

فلفل قرمز                       یک قاشق چایخوری

گوشت خرد شده               500 گرم

لیمو عمانی                     4 عدد

گشنیز ساطوری               یک کیلوگرم

گرد لیمو عمانی              یک قاشق سوپخوری

سیب زمینی خرد شده     3 عدد

نمک                             یک و نیم قاشق چایخوری

محلول زعفران                یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه خورش آلو گشنیز

مقداری از روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز را به آن اضافه کرده، اجازه دهید تا طلایی رنگ شود.سیر، ادویه‌ها و گوشت را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه‌ی دیگر هم بزنید تا گوشت خرمایی رنگ شود. 3 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.لیمو عمانی‌ها را سوراخ کرده و در یک پیمانه آب خیس کنید و پس از آن که گوشت کمی پخت به خورش بیفزایید.گشنیز را هم در مقداری روغن خوب سرخ کنید و در اواخر طبخ، گرد لیمو عمانی و گشنیز را به همراه سیب زمینی به خورش بیفزایید و به مدت 45 دقیقه‌ی دیگر خورش را بپزید تا قوام آمده و به روغن بیفتد.در آخر نمک و محلول زعفران را اضافه و خورش را بعد از یکی دو جوش از حرارت بردارید.

 

نکته

1 – در این خورش منظور از آلو، سیب زمینی است. چون مردم جنوب تا یکی دو نسل پیش سیب زمینی را که از هندوستان آمده بود مانند هندی‌ها (آلو زمینی) می‌نامیدند.
2 – این غذا متعلق به جنوب ایران می‌باشد.
3 – میتوانید بجای گوشت گوسفند از گوشت بوقلمون استفاده کنید.

منبع : سایت مدل 24

اشتراک گذاری مطلب

عربی سرعتی


برس مو الکتریکی lcd دار


موبر وکس wonder wax


شکم بند لاغری میس بلت گن لاغری miss belt


ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

ads ads
تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب فقط و فقط با درج لینک منبع مانعی ندارد. - طراحی شده توسط پارس تمز
X بستن تبلیغات