فروشگاه لباس بادی تحریک کننده
خانه » آشپزی » طرز تهیه خورش آلو و هویج خوشمزه + نکات پخت

بند انداز دستی اسلیک Slique Hair Remover


کیف رولی لوازم آرایش


نگین زن مینی

طرز تهیه خورش آلو و هویج خوشمزه + نکات پخت

طرز تهیه خورش آلو و هویج خوشمزه + نکات پخت

طرز تهیه خورش آلو و هویج

طرز تهیه خورش آلو و هویج خوشمزه به همراه نکات پخت، طرز درست کردن خورش آلو هویج خیلی خوشمزه با این دستور پخت حرفه ای، طرز تهیه خورشت آلو و هویج لذیذ در خانه

طرز تهیه خورش آلو و هویج

در این پست از سایت آشپزی مدل 24 طرز تهیه خورش آلو و هویج خوشمزه را برای شما عزیزان آماده نمودیم با استفاده از این دستور پخت میتوانید یک خورش آلو هویج بسیار خوشمزه و لذیذ رو برای خانواده خود پخت کرده و در کنار خانواده خود از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

 

مواد لام برای تهیه خورش هویج و آلو خوشمزه

گوشت گوسفندی                        300 گرم
آلو زرد                                        200 گرم
هویج                                         500 گرم
زعفران دم‌کرده                            دو قاشق مرباخوري
آب                                            پنج پيمانه
روغن کنجد یا حیوانی                    چهار قاشق سوپخوري
پياز                                           دو عدد
آب لیموترش                               سه قاشق سوپخوري
شکر                                         يك قاشق سوپخوري
رب گوجه‌فرنگی                           نصف قاشق سوپخوري
نمک، فلفل و زردچوبه                   به ميزان لازم

 

طرز پخت خورش آلو و هویج خوشمزه

ابتدا یکی از پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در نیمی از روغن تفت می‌دهیم. سپس گوشت گوسفندی را که به صورت مکعب‌های کوچک خرد کرده‌ایم به پیازداغ اضافه کرده و تفت می‌دهیم. نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده، چهار پیمانه از آب را اضافه کرده و می‌گذاریم تا زمانی که آب خورش به اندازه چند قاشق رسید، بپزد. یک پیاز دیگر را نیز به صورت نگینی خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم. سپس هویج‌های خلالی‌شده را به پیاز افزوده، شکر را نیز اضافه کرده و می‌گذاریم تا سرخ شود. در این مرحله مخلوط پیاز و هویج را به گوشت می‌افزاییم. توجه داشته باشید که هویج‌ها را نباید با قاشق زیاد هم زد زیرا خرد می‌شود و شکل نامناسبی به خورش‌ها می‌دهد. رب گوجه‌فرنگی تفت داده و با مقداری آب مخلوط کرده، زعفران را به آن افزوده سپس این سس را به گوشت و هویج اضافه می‌کنیم. آلوهایی را که از قبل خیس کرده‌ایم به خورش افزوده سپس می‌گذاریم با حرارت ملایم بجوشد و خورش جا بیفتد. در مرحله آخر آب لیموترش را به خورش اضافه می‌نماییم.

این خورش خوشمزه را با پلوی زعفرانی سرو و میل کنید. این خورشت باطبع گرم و اثرات بسیار خوب درمانی جزو بهترین غذاها برای حفظ سلامتی ونیز درمان اکثر بیماریها بحساب می آید.

نکات

1 – میتوانید در این خورش از الوی خشک یا تازه استفاده کنید.

2 – اگر کمی جوز هندی در خورش بریزید طعم و مزه آن بهتر و خوشمزه تر میشود.

 

منبع : سایت مدل 24

اشتراک گذاری مطلب

برس مو الکتریکی lcd دار


موبر وکس wonder wax


شکم بند لاغری میس بلت گن لاغری miss belt


ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

ads ads
تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب فقط و فقط با درج لینک منبع مانعی ندارد. - طراحی شده توسط پارس تمز