خانه » آشپزی » طرز تهیه نان خامه ای خانگی خوشمزه + نکات طلایی

طرز تهیه نان خامه ای خانگی خوشمزه + نکات طلایی

طرز تهیه نان خامه ای

طرز تهیه نان خامه ای خانگی خوشمزه به همراه نکات طلایی – طرز درست کردن نان خامه ای خوشمزه در خانه – دستور پخت نان خامه ای یا شیرینی خامه ای خیلی خوشمزه به اضافه نکات کلیدی

طرز تهیه نان خامه ای

در پست از مطالب هنر آشپزی سایت مدل 24، دستور پخت نان خامه ای یا شیرینی خامه ای ساده و خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کردیم.

 

مواد لازم جهت تهیه نان خامه ای خوشمزه در خانه

شیر                  سه چهارم پیمانه

اب                    نصف پیمانه

ارد الک شده       یک پیمانه

کره                   50 گرم

تخم مرغ             4 عدد

بیکینگ پودر          یک دوم قاشق چایخوری

پودر هل              یک چهارم قاشق چایخوری

وانیل                  یک چهارم قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته    به مقدار لازم

نمک                  یک پنس

 

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه در خانه

اب، شیر، کره را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گذاشته تا جوش اید به محض جوش امدن مخلوط ارد، بیکینگ پودر وانیل و هل را دریک مرحله و سریع به ان اضافه کنید و به ارامی هم بزنید تا خمیر یک دستی اماده شود سپس از روی حرارت بردارید اجازه دهید سرد شود فر را با حرارت 200 درجه روشن کنید تا گرم شود تخم مرغها را دانه دانه به خمیر سرد شده اضافه کنید و هم بزنید در انتها باید خمیر یکدستی داشته باشید اکنون خمیر را به وسیله قیف  و با ماسوره بزرگ شکوفه بزرگ روی سینی فر که  قبلا بوسیله کاغذ روغنی پوشانده شده با فاصله قرار دهید سپس نانها را حدود 15 دقیقه با حرارت 200 درحه سانتیگراد و 15 دقیقه دیگر با 170 درجه سانتیگراد بپزید تا روی نانها کاملا طلایی شود نانها را از فر بیرون اورده بگذارید خوب سرد شود بعد از سرد شدن خامه فرم گرفته را از انتهای ناتنها به وسیله قیف وارد کنید.

 

نکات

1-درجه حرارت بعضی فرها متفاوت است حواستان باشد نانها به اندازه کافی در فر بماند خمیر و سوخته نشود.

2- بهتر است خامه فرم گرفته را از قنادیها تهیه کنید و از خامه صبحانه برای این کار استفاده نکنید.

3-از تازه بودن بیکینگ پودر مطمئن شوید چون اگر تازه نباشد نان شما پف نمیکند.

همچنین ببینید

استیک

آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص قارچ

استیک از غذاهای محبوب بین اللمل است که از یک تکه گوشت ( گاو ، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *