گیره کوچک کننده بینی
خانه » آشپزی » طرز تهیه پلو شیرازی قالبی زیبا و خوشمزه + نکات پخت

بند انداز دستی اسلیک Slique Hair Remover


کیف رولی لوازم آرایش


نگین زن مینی

طرز تهیه پلو شیرازی قالبی زیبا و خوشمزه + نکات پخت

طرز تهیه پلو شیرازی قالبی زیبا و خوشمزه + نکات پخت

طرز تهیه پلو شیرازی

طرز تهیه پلو شیرازی قالبی خوشمزه مجلسی به همراه نکات پخت – طرز پخت پلو قالبی شیرازی مجلسی خیلی خوشمزه با گوشت مرغ، بادمجان، زرشک، زرده تخم مرغ، ماست کم چرب و…

طرز تهیه پلو شیرازی قالبی

عکس پلو قالبی شیرازی

در این پست از مطالب آموزش آشپزی سایت مدل 24 – طرز درست کردن پلو شیرازی خوشمزه مجلسی را برای شما عزیزان تهیه نموده ایم لطفا پس از استفاده از این دستور پخت پلو شیرازی، حتما نتیجه را در قسمت نظرات همین پست به اشتراک بگذارید.

مواد اولیه پلو شیرازی قالبی

برنج                           یک کیلوگرم
گوشت مرغ                 ۱۲۵۰ گرم
بادمجان                       ۵ عدد
زرشک                        ۱۰۰ گرم
زعفران                        ۱ قاشق مربا خوری
شکر                           ۲ قاشق سوپخوری
روغن کنجد بی بو          ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ               ۲ عدد
ماست ساده کم چرب    ۱ فنجان

 

طرز تهیه پلو قالبی شیرازی

ابتدا برنج را خیس می‌کنیم و مرغ را تمیز می‌نمائیم و با دو لیوان آب و یک پیاز خرد کرده و کمی نمک مرغ را می‌پزیم‌. به‌طوری که بعد از پختن یک لیوان آب داشته باشد آب مرغ را از صافی رد می‌کنیم گوشت مرغ را قطعه قطعه می‌نمائیم و استخوان‌های درشت آن را می‌گیریم بادنجان را پوست کنده حلقه حلقه می‌بریم کمی نمک به آنها می‌زنیم دو طرف حلقه‌های بادنجان را در روغن سرخ می‌کنیم (روغن برای سرخ کردن بادنجان اضافه بر ۱۵۰ گرم می‌باشد) زرشک را به‌دقت تمیز نموده و می‌شوئیم با دو سه قاشق روغن کمی سرخ می‌کنیم و شکر را روی زرشک می‌پاشیم زعفران را در آب جوش حل می‌کنیم و با آب مرغ مخلوط می‌کنیم ماست را با زرده تخم مرغ و سه چهار قاشق روغن کمی نمک مخلوط نموده این مایه را ته ظرف نسوز متناسب می‌ریزیم و آماده می‌گذاریم برنج را آبکش می‌کنیم دو سه کفگیر از برنج را با مایه ماست و تخم مرغ مخلوط می‌نمائیم و ته ظرف صاف می‌کنیم، نصف از برنج را داخل ظرف می‌ریزیم بادنجان‌ها را روی آن می‌چنیم و قطعات مرغ را روی بادنجان می‌گذاریم کمی از زرشک را کنار می‌گذاریم و بقیه را روی مرغ می‌پاشیم بقیه برنج را روی مرغ می‌ریزیم با پشت قاشق سطح برنج را صاف می‌نمائیم و دو سه قاشق روغن در آب مرغ می‌ریزیم و این مایه را روی سطح برنج می‌دهیم و فر را با حرارت ۳۵۰ درجه گرم می‌کنیم ظرف را کف فر قرار می‌دهیم به مدت یک ساعت و نیم تا ۲ ساعت بماند تا ته و اطراف ظرف کاملاً طرین شود، بعد ظرف را از فر خارج می‌کنیم کمی سرد که شد دیس را روی دهانه ظرف قرار می‌دهیم و پلو را در دیس بر می‌گردانیم .

نکات پخت

1-میتوانید پلو را زعفرانی کنید یعنی همراه با زعفران جوشانده و ابکش کنید.

2- ادمجانها را قبلا پوست کرده نمک بزنید و در افتاب نگه دارید تا اب تلخ ان برود.

 

منبع : سایت مدل 24

اشتراک گذاری مطلب

برس مو الکتریکی lcd دار


موبر وکس wonder wax


شکم بند لاغری میس بلت گن لاغری miss belt


ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

ads ads
تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب فقط و فقط با درج لینک منبع مانعی ندارد. - طراحی شده توسط پارس تمز