گیره کوچک کننده بینی
خانه » آشپزی » طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه برای 4 نفر

بند انداز دستی اسلیک Slique Hair Remover


کیف رولی لوازم آرایش


نگین زن مینی

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه برای 4 نفر

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه برای 4 نفر

ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه به همراه نکات پخت، طرز پخت ته چین مرغ خیلی خوشمزه مجلسی، طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی خوشمزه و بسیار لذیذ با نکات طلایی، دستور پخت

طرز تهیه ته چین مرغ

طرز پخت ته چین مرغ خوشمزه + نکات پخت

طرز تهیه ته چین مرغ

در این پست از مطالب آموزش آشپزی سایت مدل 24 طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه مجلسی رو برای شما عزیزان آماده کردیم با این دستور پخت میتونید یک ته چین خیلی خوشمزه درست کنید.

 مواد لازم جهت تهیه ته چین مرغ خوشمزه برای 4 یا 5 نفر

برنج آبکش شده                  سه لیوان
زرده تخم مرغ                      دو عدد
ماست                              نصف لیوان
زعفران دم کرده                  نصف لیوان
مرغ پخته و ریش شده          دو لیوان
نمک و دارچین                    به مقدار لازم
زرشک                              نصف لیوان
روغن یا کره آب شده           نصف لیوان

 

 بهترین راه آبکش کردن برنج

برای آبکش کردن برنج، اون رو از قبل سه چهار ساعت با نمک زیاد خیس میدیم. بعد آبش رو خارج میکنیم و برنجها رو آب میکشیم تا نمک اضافیش بره. بعد در قابلمه حدود پنج لیوان آب رو به جوش میاریم و برنجهای خیس داده شده رو با مقدار کمی نمک در آب جوش میریزیم و میذاریم که بجوشه، وقتی کمی جوشید یک دانه از برنج رو برمیداریم و با ناخن نصفش میکنیم، وقتی به اندازه یک نقطه سفید وسطش خام بود آبکشش میکنیم.به اصطلاح کمی زنده تر برمیداریم. این بهترین راه برای آبکش کردن برنج هست.

 پختن مرغ

مرغ رو همیشه بهتره در آب کم بپزین. اینطوری تمام طعمش رو به خودش میگیره و به آبش نمیده و خوشمزه تر میشه. مرغ رو در مقدار کمی آب وپیاز وفلفل دلمه و کمی نمک و زردچوبه و دارچین (در صورت تمایل) روی حرارت ملایم میگذاریم که بپزه. و بعدش ریش ریش میکنیم.

 دم کشیدن زعفران

زعفران رو در نصف استکان آب جوش میریزیم و میگذاریم تا حدود نیم ساعت دم بکشد.

 طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه

مهمترین قسمت ته چین مرغ همون ته دیگش هست، در واقع برای همین هم اسمش ته چین هست. به این صورت که ماست و زرده تخم مرغ و نصف زعفران دم کشیده ونصف روغن رو با تقریبا نصف مقدار از برنجی که داریم مخلوط میکنیم و در قابلمه نچسبی که کفش رو از قبل چرب کردیم میریزیم. بعدش هم مقداری از مرغهای ریش شده به همراه زرشک تفت داده شده رو روش میچینیم.بقیه برنج رو با بقیه زعفران وروغن مخلوط کرده و روی مرغهایک لایه میریزیم و روی اون رو مرغ های ریش شده میچینیم و اونقدر این کارو تکرار میکنیم تا مرغ و برنجمون تموم شه.بعدش هم روش رو کاملا با قاشق فشار میدیم تا مواد فشرده بشه و بعدش روی حرارت ملایم میگذاریم تا دم بکشه. اگر دوست داشته باشین میتونین از خلال بادام و پسته خیس داده و تفت داده در لایه ها استفاده کنین. در انتها کمی زیرش رو زیاد میکنیم تا ته دیگش بگیره و بعد از یک دقیقه زیرش رو خاموش میکنیم. وقتی که دم کشید برای اینکه راحت و یکدست از کف قابلمه جدا شه پشت قابلمه رو کمی آب سرد میزنیم و بعد در ظرفی قابلمه رو برمیگردونیم تا ته چین کامل و یکدست برگرده. میتونید روش رو با زرشک و خلال بادام و پسته خیس کرده و تفت داده تزیین کنید.

منبع : سایت مدل 24

اشتراک گذاری مطلب
برچسب ها :

برس مو الکتریکی lcd دار


موبر وکس wonder wax


شکم بند لاغری میس بلت گن لاغری miss belt


ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

ads ads
تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب فقط و فقط با درج لینک منبع مانعی ندارد. - طراحی شده توسط پارس تمز