خانه » آشپزی » کیک و شیرینی » طرز تهیه پای سیب ساده خانگی خیلی خوشمزه

طرز تهیه پای سیب ساده خانگی خیلی خوشمزه

طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه پای سیب ساده خانگی خیلی خوشمزه به همراه نکات پخت – دستور پخت پای سیب خوشمزه در خانه با نکات کلیدی – طرز تهیه ی پای سیب به روش ساده خانگی

طرز تهیه پای سیبدر این پست از سایت مدل 24 طرز پخت پای سیب را برای شما هم وطنان عزیز آماده کردیم شیرینی های پای همیشه جزو خوشمزه ترین شیرینی ها هستند. من که عاشق انواع پای هستم. اگر مشکل چاق شدن و قند خون در میان نبود هر روز یک جعبه بزرگ پای می خریدم و همه اش را می خوردم. اما یک مسئله مهم دیگر هزینه اش است. خب هزینه خریدن هر روز یک جعبه پای کلی زیاد می شود. پس بهتر است دست به کار شوم و خودم این پای سیب خوشمزه را درست کنم.

مواد لازم جهت درست کردن پای سیب خوشمزه

سیب : دو عدد
شکر : یک لیوان سرخالی
تخم مرغ : سه عدد
آرد شیرینی پزی : یک و نیم پیمانه
شیر : شیر یک سوم پیمانه
بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری سرپر
کره : صد گرم
وانیل : نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه پای سیب ساده

ابتدا سیب ها رو پوست گرفته و قاچ می کنیم و با یه قاشق شکر و مقداری دارچین و ته استکان آب میذاریم رو شعله گاز تا بپزه، سپس زرده و سفیده تخم مرغ و جدا کرده و سفیده رو همزده تا پف کنه , زرده و وانیل و مخلوط و بعد شکر را اضافه و هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ,کره و شیر و اضافه و دوباره هم میزنیم , آرد و بکینگ پودر و که دوبار الک کردیم و اضافه و با بقیه مواد مخلوط می کنیم و در آخر سفیده تخم مرغ و اضافه و با لیسک هم میزنیم.

بعد کف قالب و کاغذ روغنی پهن می کنیم مقداری از مواد و ریخته و سیب ها رو که پخته و سرد شده رو می چینیم و باقیمانده مواد و روی سیب ها می ریزیم ,دمای فر بین صد و هفتاد و پنج تا صد و هشتاد درجه البته بستگی به فرتون داره، و زمان پخت هم چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت , نیم ساعت اول در فر و باز نکنید تا پف کیک نخوابه.

منبع : سایت مدل 24

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *