متفرقه

آموزش تهیه خورشت قیمه بادمجان مخصوص مهمانی ها

یکی از خورشت های خوشمزه و اصیل ایرانی خورشت قیمه بادمجان است که برای مهمانی ها بسیار مناسب می باشد . در واقع این خورشت مراحل پختش مثل خورشت قیمه بوده فقط بجای سیب زمینی بادمجان بکار می رود . این غذا بخاطر گوشت و لپه و بادمجان سرشار از خاصیت می باشد . البته کسانی که چربی خون یا فشار خون بالا دارند بهتر از بجای گوشت قرمز از سینه مرغ استفاده کنند . در این پست از گروه آشپزی مدل 24 با دستور پخت این خورشت با ما همراه باشید .

 

قیمه بادمجان

 

مواد لازم برای خورشت قیمه بادمجان

گوشت گوساله …………… 350 گرم

پیاز ………………. دو عدد متوسط

لپه ………………. 100 گرم

بادمجان ………… 3 عدد

رب گوجه ………… سه قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی ………. سه عدد متوسط

نمک و فلفل و زردچوبه ……….. به میزان لازم

گرد لیمو …………. اختیاری

 

طرز تهیه قیمه بادمجان

پیاز ها را ریز خلالی کرده با روغن کم در یک ظرف نچسب تفت دهید کمی که نرم تر شد و سبک شدند گوشت هایی را که از قبل در اندازه های کوچک تکه کرده بودیم را اضافه می کنیم . درب قابلمه را گذاشته و چیزی حدود 15 دقیقه بگذارید گوشت ها کمی با بخار و روغن نرم تر شوند .سپس چاشنی های نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید .لپه ها را نیز اضافه کرده کمی تفت دهید .گوشه ای از قابلمه 3 قاشق رب گوجه را تفت داده تا کمی رنگ باز کند .

در این فاصله گوجه ها را رنده کرده و به مخلفات در قابلمه اضافه کنید . درب قابلمه را بگذارید تا گوجه آب بندازد و گوشت با آب گوجه کمی نرم شود . حالا یک پارچ یک لیتری آب اضافه کنید . بعد از جوشیدن شعله را کم کنید تا آرام آرام پخته شود و جا بیفتد . از قبل بادمجان ها را شسته پوست بگیرید . می توانید برای قشنگی یک خط در میان پوست بگیرید . حالا از از طول بادمجان به سه قسمت مساوی برش دهید و در نمک بخوابانید یک ساعت بگذارید در نمک بماند تا تلخی آن از بین رود.

البته هرچه بادمجان قلمی و کشیده با پوست تازه و مشکی باشد شیرین تر است و تخم کمتری دارد .بعد از یک ساعت آن ها را در ماهیتابه سرخ کنید نیازی به سرخ کردن بیش از حد نیست. ربع ساعت مانده به پخت کامل بادمجان ها را روی خورشت بچینید . درب قابلمه بگذارید و اجازه بدهید روغن خورشت بالا بیاید . کمی گرد لیمو روی خورشت بریزید و آن را خاموش کنید . خورشت قیمه بادمجان آماده است . در کنار برنج آبکش شده و با دوغ و سالاد و ترشی یک غذای فوق العاده خوشمزه برای مهمانی هاست .

 

قیمه بادمجان

منبع :model24.ir

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا