آشپزیپلو و چلو

آموزش پخت باقالی پلو با خوراک ماهیچه گوسفندی

یکی از غذاهای خوشمزه و البته گرانی که در رستوران های درجه یک سرو می شود ، باقالی پلو با ماهیچه هست . جز این غذاهایی است که حتما باید یک بار امتحان کرد . پس امروز در سایت مدل 24 با دستور پخت این غذا ما را همراهی کنید .

 

باقالی پلو

مواد لازم برای باقالی پلو و ماهیچه

برنج شمال …………….. 4 پیمانه

ماهیچه …………………. 4 عدد

پیاز ……………………. 2 عدد متوسط

سیر …………………… دو حبه

باقالا …………………. 2 پیمانه

شوید خشک …………. 2 لیوان

زعفران دم کرده …….. به میزان لازم

رب گوجه …………… یک قاشق غذا خوری

کرفس ………………. دو ساقه

هویج ……………….. دو عدد متوسط

دارچین …………….. به میزان لازم

نمک و فلفل ……….. به میزان لازم

 

طرز تهیه باقالی پلو

چهار پیمانه برنج را شسته و چند ساعتی در آب بخیسانید . یک قابلمه آب را بجوشانید بعد باقالی های شسته شده را در آب بیندازید بگذارید کاملا پخته شود . آب برنج ها را بریزید و آن ها را به باقالی و آب جوش اضافه کنید . تقریبا چهار قاشق نمک هم درون قابلمه بریزید . 7 الی 8 دقیقه که برنج از خشکی در آمد آن را آبکش بریزید و کمی بشورید تا نمک اضافی آن خارج شود. حدودا د لیوان شوید خشک را با کمی آب شسته و آب آن را دور بریزید

.سبزی ها را با برنج و باقالی قاطی کنید. کف قابلمه کمی روغن ریخته و برای ته دیگ یک لایه نان لواش بگذارید برنج را در قابلمه ریخته و جمع کنید . با پشت قاشق چند تا سوراخ روی برنج ایجاد کنید تا بخار سریع تر بالا بیاید . بعد درب قابلمه بگذارید تا باقالی پلو آماده شود . تا دم کشیدن کامل بروید سراغ ماهیچه ها .

 

طرز تهیه خوراک ماهیچه

پیاز ها را شسته و پوست بگیرید خلالی خرد کرده با مقداری روغن سرخ کنید . بعد ازینکه کمی طلایی شد ماهیچه های گوسفندی را اضافه کنید بگذارید خوب سرخ شوند . بعد سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید . در مرحله بعد هویج و کرفس را خرد کرده و با زعفران دم کرده فلفل را اضافه کنید .  بعد دو الی سه لیوان آب اضافه کنید .شعله را کم کرده اجازه دهید به آرامی ماهیچه ها پخته شوند .

برای اینکه کمی خوش عطر تر شود می توانید نیم ساعت قبل از پخت کامل جعفری را اضافه کنید . وقتی آب قابلمه تقریبا جذب ماهیچه ها شد زعفران دم کرده و دارچین و نمک را می توانید اضافه کنید . در ماهیتابه ای دیگر یک قاشق رب  را با کره تفت دهید بعد کمی آبلیمو اضافه کنید . نیم ساعت ماهیچه و مخلفاتش را در سس بگذارید تا کاملا مزه دار شده و پخت آن کامل شود.

 

 خوراک ماهیچه

 

چیزی حدود 2 الی 3 ساعت تا کاملا باقالی پلو با ماهیچه آماده شود . می توانید روی برنج پلو قبل از دم کشیدن کمی زعفران دم کرده روی برنج بریزید . خوب هر کدام در ظرفی جدا بکشید و با سالاد سبزیجات نوش جان کنید .

 

منبع : model24.ir

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا