خانه » آشپزی » آموزش پخت باقالی پلو با خوراک ماهیچه گوسفندی
آموزش پخت باقالی پلو با خوراک ماهیچه گوسفندی

آموزش پخت باقالی پلو با خوراک ماهیچه گوسفندی

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

یکی از غذاهای خوشمزه و البته گرانی که در رستوران های درجه یک سرو می شود ، باقالی پلو با ماهیچه هست . جز این غذاهایی است که حتما باید یک بار امتحان کرد . پس امروز در سایت مدل 24 با دستور پخت این غذا ما را همراهی کنید .

 

باقالی پلو

مواد لازم برای باقالی پلو و ماهیچه

برنج شمال …………….. 4 پیمانه

ماهیچه …………………. 4 عدد

پیاز ……………………. 2 عدد متوسط

سیر …………………… دو حبه

باقالا …………………. 2 پیمانه

شوید خشک …………. 2 لیوان

زعفران دم کرده …….. به میزان لازم

رب گوجه …………… یک قاشق غذا خوری

کرفس ………………. دو ساقه

هویج ……………….. دو عدد متوسط

دارچین …………….. به میزان لازم

نمک و فلفل ……….. به میزان لازم

 

طرز تهیه باقالی پلو

چهار پیمانه برنج را شسته و چند ساعتی در آب بخیسانید . یک قابلمه آب را بجوشانید بعد باقالی های شسته شده را در آب بیندازید بگذارید کاملا پخته شود . آب برنج ها را بریزید و آن ها را به باقالی و آب جوش اضافه کنید . تقریبا چهار قاشق نمک هم درون قابلمه بریزید . 7 الی 8 دقیقه که برنج از خشکی در آمد آن را آبکش بریزید و کمی بشورید تا نمک اضافی آن خارج شود. حدودا د لیوان شوید خشک را با کمی آب شسته و آب آن را دور بریزید

.سبزی ها را با برنج و باقالی قاطی کنید. کف قابلمه کمی روغن ریخته و برای ته دیگ یک لایه نان لواش بگذارید برنج را در قابلمه ریخته و جمع کنید . با پشت قاشق چند تا سوراخ روی برنج ایجاد کنید تا بخار سریع تر بالا بیاید . بعد درب قابلمه بگذارید تا باقالی پلو آماده شود . تا دم کشیدن کامل بروید سراغ ماهیچه ها .

 

طرز تهیه خوراک ماهیچه

پیاز ها را شسته و پوست بگیرید خلالی خرد کرده با مقداری روغن سرخ کنید . بعد ازینکه کمی طلایی شد ماهیچه های گوسفندی را اضافه کنید بگذارید خوب سرخ شوند . بعد سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید . در مرحله بعد هویج و کرفس را خرد کرده و با زعفران دم کرده فلفل را اضافه کنید .  بعد دو الی سه لیوان آب اضافه کنید .شعله را کم کرده اجازه دهید به آرامی ماهیچه ها پخته شوند .

برای اینکه کمی خوش عطر تر شود می توانید نیم ساعت قبل از پخت کامل جعفری را اضافه کنید . وقتی آب قابلمه تقریبا جذب ماهیچه ها شد زعفران دم کرده و دارچین و نمک را می توانید اضافه کنید . در ماهیتابه ای دیگر یک قاشق رب  را با کره تفت دهید بعد کمی آبلیمو اضافه کنید . نیم ساعت ماهیچه و مخلفاتش را در سس بگذارید تا کاملا مزه دار شده و پخت آن کامل شود.

 

 خوراک ماهیچه

 

چیزی حدود 2 الی 3 ساعت تا کاملا باقالی پلو با ماهیچه آماده شود . می توانید روی برنج پلو قبل از دم کشیدن کمی زعفران دم کرده روی برنج بریزید . خوب هر کدام در ظرفی جدا بکشید و با سالاد سبزیجات نوش جان کنید .

 

منبع : model24.ir

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

تمامی حقوق محفوظ متعلق به سایت مدل 24 می باشد کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک مستقیم منبع مجاز است.طراحی شده توسط پارس تمز