یکی از غذاهای خوشمزه و البته گرانی که در رستوران های درجه یک سرو می شود ، باقالی پلو با ماهیچه هست . جز این غذاهایی است که حتما باید یک بار امتحان کرد . پس امروز در سایت مدل 24 با دستور پخت این غذا ما را همراهی کنید .
مواد لازم برای باقالی پلو و ماهیچه
برنج شمال …………….. 4 پیمانه
ماهیچه …………………. 4 عدد
پیاز ……………………. 2 عدد متوسط
سیر …………………… دو حبه
باقالا …………………. 2 پیمانه
شوید خشک …………. 2 لیوان
زعفران دم کرده …….. به میزان لازم
رب گوجه …………… یک قاشق غذا خوری
کرفس ………………. دو ساقه
هویج ……………….. دو عدد متوسط
دارچین …………….. به میزان لازم
نمک و فلفل ……….. به میزان لازم
طرز تهیه باقالی پلو
چهار پیمانه برنج را شسته و چند ساعتی در آب بخیسانید . یک قابلمه آب را بجوشانید بعد باقالی های شسته شده را در آب بیندازید بگذارید کاملا پخته شود . آب برنج ها را بریزید و آن ها را به باقالی و آب جوش اضافه کنید . تقریبا چهار قاشق نمک هم درون قابلمه بریزید . 7 الی 8 دقیقه که برنج از خشکی در آمد آن را آبکش بریزید و کمی بشورید تا نمک اضافی آن خارج شود. حدودا د لیوان شوید خشک را با کمی آب شسته و آب آن را دور بریزید
.سبزی ها را با برنج و باقالی قاطی کنید. کف قابلمه کمی روغن ریخته و برای ته دیگ یک لایه نان لواش بگذارید برنج را در قابلمه ریخته و جمع کنید . با پشت قاشق چند تا سوراخ روی برنج ایجاد کنید تا بخار سریع تر بالا بیاید . بعد درب قابلمه بگذارید تا باقالی پلو آماده شود . تا دم کشیدن کامل بروید سراغ ماهیچه ها .
طرز تهیه خوراک ماهیچه
پیاز ها را شسته و پوست بگیرید خلالی خرد کرده با مقداری روغن سرخ کنید . بعد ازینکه کمی طلایی شد ماهیچه های گوسفندی را اضافه کنید بگذارید خوب سرخ شوند . بعد سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید . در مرحله بعد هویج و کرفس را خرد کرده و با زعفران دم کرده فلفل را اضافه کنید . بعد دو الی سه لیوان آب اضافه کنید .شعله را کم کرده اجازه دهید به آرامی ماهیچه ها پخته شوند .
برای اینکه کمی خوش عطر تر شود می توانید نیم ساعت قبل از پخت کامل جعفری را اضافه کنید . وقتی آب قابلمه تقریبا جذب ماهیچه ها شد زعفران دم کرده و دارچین و نمک را می توانید اضافه کنید . در ماهیتابه ای دیگر یک قاشق رب را با کره تفت دهید بعد کمی آبلیمو اضافه کنید . نیم ساعت ماهیچه و مخلفاتش را در سس بگذارید تا کاملا مزه دار شده و پخت آن کامل شود.
چیزی حدود 2 الی 3 ساعت تا کاملا باقالی پلو با ماهیچه آماده شود . می توانید روی برنج پلو قبل از دم کشیدن کمی زعفران دم کرده روی برنج بریزید . خوب هر کدام در ظرفی جدا بکشید و با سالاد سبزیجات نوش جان کنید .
منبع : model24.ir