آشپزیخورشت ها

آموزش پخت خورشت هویج (به روش تبریزی)

سلام . امروز در سایت مدل 24 در خدمت شما عزیزان خواهیم بود با آموزش خورشت هویج تبریزی . یک غذای کامل و پر خاصیت به خاطر وجود هویج . هویج گیاهی از خانواده سبزیجات هاست که سرشار از خاصیت است که مهم ترین آن ویتامین آ می باشد و برای تقویت دید و سلامت چشم بسیار موثر خواهد بود . با ما در ادامه با دستور پخت خورشت هویج همراه باشید .

 

خورشت هویج

مواد لازم برای تهیه خورشت هویج

هویج خلال شده ………………. یک کیلوگرم

گوشت …………………… 500 گرم

پیاز ……………………… یک عدد متوسط

رب گوجه ………………. دو قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده …………… دو قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و ادویه ……….. به میزان لازم

آلو خورشتی …………….. به دلخواه

 

روش تهیه خورشت هویج

پیاز ها و گوشت هارا بشورید . گوشت را به قطعات متوسط برش دهید و پیاز ها را  خلالی کنید . با کمی را روغن در حد سبک شدن پیاز آن ها را تف دهید . بعد وشت ها را اضافه کنید . 10 الی 15 دقیقه زمان دهید تا کمی گوشت با پیاز ها نرم تر شوند بعد فلفل و ادویه را اضافه کنید . چهار لیوان آب به گوشت ها اضافه کنید بعد از جوش آمدن شعله را کم کنید تا گوشت ها پخته شوند .

در این فاصله بعد شستن هویج آن ها را پوست بگیرید و خلال باریک کنید در ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید البته نه خیلی زیاد . زعفران را هم با بخار آب دم کنید و کناری بگذارید تا گوشت پخته شود . بعد از پخته شدن در صورت تمایل آلو های خورشتی را اضافه کنید . 20 دقیقه آخر پخت 2 قاشق غذا خوری رب گوجه ، نمک ، زعفران و هویج های سرخ شده را به خورشت هویج اضافه کنید.

درب قابلمه را گذاشته بگذارید همه مواد باهم مزه دار شده و خورشت جا بیفتد. ده دقیقه بعد شعله را خاموش کنید . خورشت هویج آماده شده و در کنار یک برنج ایرانی زعفرانی شده یک ناهار خیلی خوشمزه و متفاوت خواهد بود . نوش جان شما و خانوادتان.

خورشت هویج
model24.ir

 

نکات :

  1. طبق دستور تبریزی این خورشت ، هویج ها حتما باید خلالی شوند .
  2. بجای گوشت که کلسترول بالایی دارد می توانید از مرغ استفاده کنید .
  3. درست است سرخ کردن سبزیجات باعث از بین رفتن بسیاری از خواصشان می شود اما در این نوع خورشت هویج ها را نباید بخار پز کرد چون طعم خورشت را شیرین می کند . می توانید روغنتان را عوض کنید مثلا از روغن زیتون استفاده کنید .
  4. گذاشت آلو خورشتی اختیاری است .
  5. اگر دوست دارید کمی خورشت ترش شود آخر پخت کمی آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید .
  6. می توانید به جای رب گوجه از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید آنها را نگینی خرد کرده و آخرای پخت اضافه کنید .

منبع : model24.ir

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا