آموزش پخت دلمه بادمجان و گوجه و فلفل مرحله به مرحله
یکی از غذاهای متنوعی که می توانید با سبزیجات درست کنید دلمه است که انواع مختلفی دارد . به دلیل خواص بادمجان ، فلفل ها و گوجه که یک منبع خوب از پکین ها و آنتی اکسیدان است و از بیماری سرطان پیشگیری می کند می خواهیم در بخش آشپزی سایت مدل 24 دستور پخت دلمه بادمجان فلفل دلمه ای و گوجه را در اختیار شما همراهان عزیز قرار دهیم . با ما همراه باشید .
مواد لازم برای تهیه دلمه
بادمجان مخصوص دلمه ………….. دو عدد
گوجه فرنگی …………….. دو عدد بزرگ
فلفل دلمه ای ……………… 2 عدد زرد و سبز ( رنگ آن ها فرقی ندارد بیشتر برای قشنگی ظرف بعد از پختن از فلفل رنگی استفاده می شود )
برنج …………………….. یک و نیم پیمانه
لپه ……………………… 100 گرم
زرشک ………………… نصف استکان
نمک و فلفل و ادویه …………. به میزان لازم
گوشت چرخ کرده …………… 250 گرم
جعفری و گشنیز خرد شده ……………. چهار قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی برای سس ……….. چهار قاشق غذا خوری
پیاز خلالی ……………………… یک عدد درشت
روغن ………………………. به میزان لازم
توجه : این مقدار از مواد اولیه برای دو الی سه نفر می باشد .
مرحله اول پخت
برنج ها را از دو ساعت قبل و لپه ها را از شب قبل خیسانده بعد با آب جوش اول لپه ها را پخته و نمک و برنج را اضافه کرده بعد از نرم تر شدن آبکش کنید و بگذارید دم بکشد . یک پیاز را خلال کنید و در کمی روغن تفت دهید .
گوشت گوساله ای را که از قبل چرخ کرده اید را در ماهیتابه باز کنید و نمک و فلفل و ادویه را با توجه به اندازه مواد اضافه کنید و هم بزنید . کمی که گوشت ها سرخ شدند چهار قاشق جعفری و گشنیز را خوب شسته و ساطوری کنید و نصف استکان زرشک شسته شده را با باقی مواد تفت دهید و شعله را ببندید .
بادمجان و گوجه و فلفل ها را شسته و از قسمت بالا سرشان را جدا کنید و با قاشق محتویات آن ها را خالی کنید . حواستان باشد گوجه ها له و سوراخ نشوند .
مرحله دوم پخت
بعد 40 دقیقه که برنج دم کشد آن را با مخلفات گوشت مخلوط کنید و درون فلفل و بادمجان ها و گوجه ها را پر کنید و سر آن ها را بگذارید . با قسمت گوشتی گوجه ها و چهار قاشق رب گوجه و کمی نمک و فلفل و کمی آب یک سس گوجه درست کنید و دلمه ها را در این سس بگذارید و یک ساعت زمان دهید دم بکشد. بعد از چهل و پنج دقیقه دلمه ها حاضرند آنها را در ظرف چیده و از سس درون قابلمه کنار دلمه ها بریزید . می توانید موقع درست کردن سس کمی آبلیمو یا آبغوره به آنها بزنید تا سس ترش بشود .
منبع : model24.ir