آشپزیدیگر غذا ها

آموزش پخت دلمه بادمجان و گوجه و فلفل مرحله به مرحله

یکی از غذاهای متنوعی که می توانید با سبزیجات درست کنید دلمه است که انواع مختلفی دارد . به دلیل خواص بادمجان ، فلفل ها و گوجه که یک منبع خوب از پکین ها و آنتی اکسیدان است و از بیماری سرطان پیشگیری می کند می خواهیم در بخش آشپزی سایت مدل 24 دستور پخت دلمه بادمجان فلفل دلمه ای و گوجه را در اختیار شما همراهان عزیز قرار دهیم . با ما همراه باشید .

 

دلمه

 

مواد لازم برای تهیه دلمه

بادمجان مخصوص دلمه ………….. دو عدد

گوجه فرنگی …………….. دو عدد بزرگ

فلفل دلمه ای ……………… 2 عدد زرد و سبز ( رنگ آن ها فرقی ندارد بیشتر برای قشنگی ظرف بعد از پختن از فلفل رنگی استفاده می شود )

برنج …………………….. یک و نیم پیمانه

لپه ……………………… 100 گرم

زرشک ………………… نصف استکان

نمک و فلفل و ادویه …………. به میزان لازم

گوشت چرخ کرده …………… 250 گرم

جعفری و گشنیز خرد شده ……………. چهار قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی برای سس ……….. چهار قاشق غذا خوری

پیاز خلالی ……………………… یک عدد درشت

روغن ………………………. به میزان لازم

 

توجه : این مقدار از مواد اولیه برای دو الی سه نفر می باشد .

 

مرحله اول پخت

برنج ها را از دو ساعت قبل و لپه ها را از شب قبل خیسانده بعد با آب جوش اول لپه ها را پخته و نمک و برنج را اضافه کرده بعد از نرم تر شدن آبکش کنید و بگذارید دم بکشد . یک پیاز را خلال کنید و در کمی روغن تفت دهید .

گوشت گوساله ای را که از قبل چرخ کرده اید را در ماهیتابه باز کنید و نمک و فلفل و ادویه را با توجه به اندازه مواد اضافه کنید و هم بزنید . کمی که گوشت ها سرخ شدند چهار قاشق جعفری و گشنیز را خوب شسته و ساطوری کنید و نصف استکان زرشک شسته شده را با باقی مواد تفت دهید و شعله را ببندید .

بادمجان و گوجه و فلفل ها را شسته و از قسمت بالا سرشان را جدا کنید و با قاشق محتویات آن ها را خالی کنید . حواستان باشد گوجه ها له و سوراخ نشوند .

 

مرحله دوم پخت

بعد 40 دقیقه که برنج دم کشد آن را با مخلفات گوشت مخلوط کنید و درون فلفل و بادمجان ها و گوجه ها را پر کنید و سر آن ها را بگذارید . با قسمت گوشتی گوجه ها و چهار قاشق رب گوجه و کمی نمک و فلفل و کمی آب یک سس گوجه درست کنید و دلمه ها را در این سس بگذارید و یک ساعت زمان دهید دم بکشد. بعد از چهل و پنج دقیقه دلمه ها حاضرند آنها را در ظرف چیده و از سس درون قابلمه کنار دلمه ها بریزید . می توانید موقع درست کردن سس کمی آبلیمو یا آبغوره به آنها بزنید تا سس ترش بشود .

 

دلمه

 

منبع : model24.ir

‫5/5 ‫(1 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا