آموزش پخت دلمه بادمجان و گوجه و فلفل مرحله به مرحله

یکی از غذاهای متنوعی که می توانید با سبزیجات درست کنید دلمه است که انواع مختلفی دارد . به دلیل خواص بادمجان ، فلفل ها و گوجه که یک منبع خوب از پکین ها و آنتی اکسیدان است و از بیماری سرطان پیشگیری می کند می خواهیم در بخش آشپزی سایت مدل 24 دستور پخت دلمه بادمجان فلفل دلمه ای و گوجه را در اختیار شما همراهان عزیز قرار دهیم . با ما همراه باشید .

 

دلمه

 

مواد لازم برای تهیه دلمه

بادمجان مخصوص دلمه ………….. دو عدد

گوجه فرنگی …………….. دو عدد بزرگ

فلفل دلمه ای ……………… 2 عدد زرد و سبز ( رنگ آن ها فرقی ندارد بیشتر برای قشنگی ظرف بعد از پختن از فلفل رنگی استفاده می شود )

برنج …………………….. یک و نیم پیمانه

لپه ……………………… 100 گرم

زرشک ………………… نصف استکان

نمک و فلفل و ادویه …………. به میزان لازم

گوشت چرخ کرده …………… 250 گرم

جعفری و گشنیز خرد شده ……………. چهار قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی برای سس ……….. چهار قاشق غذا خوری

پیاز خلالی ……………………… یک عدد درشت

روغن ………………………. به میزان لازم

 

توجه : این مقدار از مواد اولیه برای دو الی سه نفر می باشد .

 

مرحله اول پخت

برنج ها را از دو ساعت قبل و لپه ها را از شب قبل خیسانده بعد با آب جوش اول لپه ها را پخته و نمک و برنج را اضافه کرده بعد از نرم تر شدن آبکش کنید و بگذارید دم بکشد . یک پیاز را خلال کنید و در کمی روغن تفت دهید .

گوشت گوساله ای را که از قبل چرخ کرده اید را در ماهیتابه باز کنید و نمک و فلفل و ادویه را با توجه به اندازه مواد اضافه کنید و هم بزنید . کمی که گوشت ها سرخ شدند چهار قاشق جعفری و گشنیز را خوب شسته و ساطوری کنید و نصف استکان زرشک شسته شده را با باقی مواد تفت دهید و شعله را ببندید .

بادمجان و گوجه و فلفل ها را شسته و از قسمت بالا سرشان را جدا کنید و با قاشق محتویات آن ها را خالی کنید . حواستان باشد گوجه ها له و سوراخ نشوند .

 

مرحله دوم پخت

بعد 40 دقیقه که برنج دم کشد آن را با مخلفات گوشت مخلوط کنید و درون فلفل و بادمجان ها و گوجه ها را پر کنید و سر آن ها را بگذارید . با قسمت گوشتی گوجه ها و چهار قاشق رب گوجه و کمی نمک و فلفل و کمی آب یک سس گوجه درست کنید و دلمه ها را در این سس بگذارید و یک ساعت زمان دهید دم بکشد. بعد از چهل و پنج دقیقه دلمه ها حاضرند آنها را در ظرف چیده و از سس درون قابلمه کنار دلمه ها بریزید . می توانید موقع درست کردن سس کمی آبلیمو یا آبغوره به آنها بزنید تا سس ترش بشود .

 

دلمه

 

منبع : model24.ir

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بهترین متخصص ارتودنسی در تهران زعفران مرغوب ارتودنسی تهران فیزوتراپی لاله دکتر سهرابی جراح بینی اصفهان عمل بینی کلینیک کاشت مو سیب سرخ مشاوره روانشناسی میم کلینیک دیسک کمر امید متخصص دیسک کمر دکتر فلاح
بستن