آموزش پخت دلمه برگ مو مرحله به مرحله

یکی از غذاهایی که می تواند از برگ سبزیجات تهیه کرد ، دلمه برگ مو است . در واقع برگ مو همان برگ های درخت انگور هستند چیزی که معمولا دور ریخته می شوند . در سایت مدل 24 تصمیم گرفتیم دستور پخت دلمه برگ مو را در اختیار شما قرار دهیم .

 

دلمه برگ
model24.ir

 

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو

برگ درخت انگور …………… 40 عدد

گوشت چرخ کرده ……………. 300 گرم

برنج ……………… نصف پیمانه

سبزی ساطوری شده …………… 4 قاشق غذا خوری

پیاز ……………… دو عدد متوسط

لپه …………….. یک سوم پیمانه

نمک و فلفل …………… به میزان لازم

شکر ……………….. یک قاشق غذا خوری

آبغوره ……………… نصف پیمانه

کره ………………… 50 گرم

آب …………………. 2 لیوان

 

مرحله اول : مواد داخل دلمه برگ

برای تهیه مخلفات دلمه برگ به این صورت عمل می کنیم : برنج ها را از دو ساعت قبل و لپه ها را از شب قبل خیسانده بعد با آب جوش اول لپه ها را پخته و نمک و برنج را اضافه کرده بعد از نرم تر شدن آبکش کنید و بگذارید دم بکشد . یک پیاز را خلال کنید و در کمی روغن تفت دهید .گوشت گوساله ای را که از قبل چرخ کرده اید را در ماهیتابه باز کنید و نمک و فلفل و ادویه را با توجه به اندازه مواد اضافه کنید و هم بزنید .

کمی که گوشت ها سرخ شدند چهار قاشق جعفری ، گشنیز ، ترخون و نعناع (مقدار گیشنیز را کمی بیشتر بقیه بگذارید) را خوب شسته و ساطوری کنید و با باقی مواد تفت دهید . وقتی برنج با لپه ها کاملا پخته شد با مخلفات گوشت و پیاز سبزی مخلوط کنید .

 

مرحله دوم : نحوه پیچیدن دلمه برگ

برگ مو ها را با کمی آب بجوشانید تا کمی نرم شوند . اگر برگ ها کوچک بود دو تا از برگ ها را روی هم بگذارید . یک ای دو قاشق از مخلفاتی را که آماده کرده بودید وسط برگ ها بگذارید . یک طرف از گوشه برگ مو را روی مخلفات گذاشته و بعد طرف دیگ را روی برگ گذاشته و در نهایت بلا و پایین برگ را جمع کرده و به این صورت بقیه دلمه ها را رول کنید .

 

مرحله سوم : سس دلمه برگ

داخل قابلمه نصف پیمانه آبغوره را با 50 گرم کره و آب و یک قاشق شکر حل کنید . بعد جوشیدن خیلی آرام دلمه برگ ها در این سس بچینید و یک بشقاب (کوچک تر از درب قابلمه ) را روی دلمه بگذارید که موقع پختن وا نروند . شعله را کم کنید تا آرام پخته شوند .یک ساعت زمان لازم است تا دلمه برگ آماده شوند .

 

دلمه برگ
model24.ir

 

نکات :

  1. اگر علاقه دارید غذایتان شیرین تر شود می توانید موقع سرخ کردن گوشت ها یک سوم لیوان کشمش را شسته و بعد گرفته شدن آب آنها با باقی مخلفات قاطی کنید . در آخر هم موقع تهیه سس دلمه به جای یک قاشق دو قاشق غذا خوری شکر اضافه کنید .
  2. اگر دوست دارید مزه دلمه ها ترش باشد بجای کشمش از زرشک استفاده کنید و برای درست کردن سس دلمه شکر را حذف کنید.

 

منبع : model24.ir

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بهترین متخصص ارتودنسی در تهران زعفران مرغوب ارتودنسی تهران فیزوتراپی لاله دکتر سهرابی جراح بینی اصفهان عمل بینی کلینیک کاشت مو سیب سرخ مشاوره روانشناسی میم کلینیک دیسک کمر امید متخصص دیسک کمر دکتر فلاح
بستن